Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2023 10:47 - „НЕЗНАНИЕТО /б. м. простащината/ Е СИЛА”...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2143 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

„НЕЗНАНИЕТО /б. м. простащината/ Е СИЛА”...

КРИМИНАЛНИЯТ КОНТИГЕНТ – СИЛА В РЪЦЕТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ, ТУРНАТИ ЗА ТАКИВА ОТ  СЛУЖБИТЕ...

 

    Политиката е мръсна работа, казва сувeренът. Най-мръсна обаче тя става, когато начело на страните застават шефовете на службите по сигурността или такива, на които мисленето е деформирано от тези служби чрез нацръкване в просташките им мозъци на грешни или обратни команди. Това променя чипа на тези нещастници в пълния смисъл на думата, защото те престават да бъдат хора и всичко човешко им е чуждо. Да станат обаче обратно хора, надежда всяка те трябва да оставят.

   Започвам с първия от тримата сгрешени, Берия, от когото се учат и останалите два нещастника, Путин и Радев. Не обичам думата изроди и затова не я ползвам.

    Годината е 1953-а, умрял е Сталин. Известно е Сталин каква борба води и колко хора избива, за да седне на стола на Ленин. Цитирам двама – Троцки, когото Ленин е посочвал за свой наследник, защото е бил образован /б. м. но пак изрод/ и вторият – С. М. Киров. Други е заплашвал, че ще унищожи семействата им, ако не се самоубият, цитирам Орджоникидзе.

    След смъртта на Сталин отново се води жестока борба за мястото му. Известно е, че тя се печели от Хрущо, известно е, който изиграва Маленков, Каганович, Молотов, присъединилия се към тях Шеполов, а после и Булганин.

    Борбата обаче е жестока, за малко да се поведе истинска война между армията и убийците от НКВД, които са били на  по-добри позиции по време на решителното заседание в Кремъл. Да се стигне до това заседание е имало пространна подготовка от съперниците – тия от ЦК на КПСС, които са били много и се е предполагало, че Берия ще ги избие от една страна и от друга -  самият Берия, подкрепен от отрядите на НКВД, готови да се втурнат в Кремъл по негов сигнал.

     За да подсили поцициите си сред народа и народът да поиска точно него, твърдата ръка, а не кълнът на „демокрацията”, тези около Хрущо, Берия измисля политически ход, чрез който да повлияе на „електората”, доколкото такъв има по онова време в СССР. Той заповядва да бъдат пуснати от затворите на свобода около 2 млн. уголовники, което означава криминални престъпници. Те са били изгонени от затворите, предимно по Сибир и така оставени по селата без храна, облекло, подслон, транспорт. Целта е била тези професионални бандюги да започнат да тероризират хората, които да поиската отвово твърдата ръка,  която да ги отърве от тази паплач. Има филм за това време, когато разбойници навлизат в едно малко село и убиват единствената мома на селото, възможна да даде приплод. С това – и бъдещето на селото, както символично загатват операторите на филма.

   Подбоно нещо направиха нашите служби смез 1989 г, и те  рожби ва НКВД /КГБ/, но пд различен начин. Нямаще толкова много уголовники да ги пуснат, затова  пък пръкнаха една друга класа, мутрите. Да върши същото, каквото някога уголовниките в СССР.

   По стъпките на учителя си, Берия, върви и Путин. Той пък освободи затворниците срещу ангажимента им да участват във войната срещу Украина, в замяна на което ще получат свободата си след войната. Интересно, тези криминалалисти с оръжие в ръце ако попаднат в един дом, какво ще направят там? Отговорът е еднозначен. Резултатът обаче до сега от замисъла Путин-ов - около 30000 затворника са убити по бойните полета на Украина под знамената на олигарха Пригожин. В борбата им за мир и прочистване на Украина от кафявата чума.

   Още по-хитро постъпи нашият пРезидент, който по моето мнение се явява троянски кон на Путин у нас, в ЕС и в НАТО.

   Трябва да му призная, че той съчета простащината, за чиято сила загатва Оруел и методите на Берия и Путин. Съзнавайки силата на простащината, на която той е изборът, той прави всичко възможно този негов фунамент да става все по-крепкий. Точно такива хора той издирва, назначава за министри, на всички постове, които зависят от него, а за да се плоди простащината, той всява раздори между хора, институции, предизвиквайки потивопоставяне и борби, при които в спор за ръководното място побеждава простакът.

    По косвен начин Радев ползва и престъпността, която той облагодетерства. Това той стори чрез закриване на институциите, които се бораха с големите престъпници чрез своите мекерета в парламента. Те закриха Специализирания съд, прокуратура, следствие. С това на практика делата на големите престъпници бяха отложени с години и ще ги хване давностният срок. А за големите престъпници – за тях проблеми в Съда или няма да има, или ще има малко. Напомням как работИ Съда с едно дело, норечено „Опицвет”. Съдийката Тихчева от ВКС процени, че няколко „наркомана” за собствени нужди са си произвели тонове наркотик. И ги освободи от затвора, върна им и наркотика, за милиарди левове.

   Те такиви трябват на Радев. За да има дилъри на наркотици, корумпирана полицаи и т. н. И всякакав престъпност. За да происка суверенът отново твърдата ръка.

  Откакто Радев управлява задкулисно предстънпостта се разпросрани навсякъде. Един престъпник, убил две вмлади жени се окзава с чадъри от 48 полицаи. Други полицаи возят мигранти. Хората казват, че няма бизнес, който да не е разработен което означава, някакав мафия да не го „държи” или „върти”. Такива мафии, родени от генния инженеринг на Радев днес пречат да влезем в еврозоната, в Шенген. Падевите мафиоти са виновни и за ненормално високата инфлация в страната, защото нямаме правителство. Имам боклуци, посочени от него, служещи чу за параван, зад който той упавлява страната задпараванно. Както изисква от него Путин. Има си и подкрепники – Копейкин, Нинова и др. уж негови критици.

   Интересно, ако така продължим, да ни уппавлява Радев и поисаме пак да влезем в Шенген и еврозоната, дали ще ни приемат или ще има дипломатично споменаване на майки...

image








Гласувай:
6



1. gardener - приятелски поздрав, г-н Коста
21.02.2023 16:51
https://www.youtube/watch?v=oJ7kX_JCQps
това е Wagner - Tannhäuser - Overture - Celibidache, MPO (1993)
покрай Вас се влюбих в тази музика
цитирай
2. planinitenabulgaria - Вагнер наистина е велик,
21.02.2023 21:47
gardener написа:
https://www/watch?v=oJ7kX_JCQps
това е Wagner - Tannhäuser - Overture - Celibidache, MPO (1993)
покрай Вас се влюбих в тази музика


но ако Решетников, соцпрофесоро Ламбо, футболнитят треньор Венци Стефанов и Кури бяха назначили Радев за композитор на опери, а не за президент, щеше да надмине Вагнер. Директорката на лудницата в Курило твърди, че тя всеки ден го преоткрива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12320916
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930