Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2023 22:37 - ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ ЦЕНТЪРА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1750 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 18.02.2023 22:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

    С посвещение на Крумбелосвет1943, компентен по основната тема и на Венцивалери1951, компетентен по побочната тема, за унгвентума.         

                                 ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ ЦЕНТЪРА

   Една от последните новини бе срещата на биринджигербера и на известната водеща на предването „Лице в лице” по телевизията, която в продължение на 25 години възпита новото поколение, наричано Славитрифоновското. Едно поколение, от което нищо не става, закърмено с чалга и простащина. Тази простащина, славитрифоновската си избра президент като тях, че и още по-високо. Той сега поучава военните министри в Мюнхен, а преди това ръководителите на държавите от ЕС что /надо/ делать. С което им показа, че е по-умен от всичките тия в НАТО и от ЕС взети заедно.

   Това бе втората среща на биринджигергера и на водещата предаването „Лице в лице”. Погледнах сводките на наблюдаващият водещата на предаването оперативен работник от Центъра от времето на първата им среща. Там има отразен един много деликатен момент, след който остана въпрос:

  - Водещата ли планира какви въпроси да задава по време на срещите си или получава приказ иззад кулисите на телевизията какво точно да ги попитва. Въпръсът не получи убедителен отговор, тъй като водещата се защити убедително. Гостът й обаче дълбоко се съмнява в позицията й. В Центъра липсва документ, който да съдържа убедителни доказателства, на основата на които да се прецени прав ли е биринджигерберът. Има обаче съмнения, ето защо:

   Резултататът след тази среща никак не говори доре за здравето на дамата непосредствено след тази среща – закъснява й с 3 дни. Наблюдаващият я оперативен работник на Центъра е снел данни от медицинското й досие от забавачката до срещата, от което е видно, че кошничките й с яйцеклетки и на двата яйчника са препълнени, което означава, че отклонението е предизвикано от силен отрицателен нервен синдром. Този казус е отчетен в Центъра и там остават съмнения, че някой й пише въпросите, които задава. Поради това дамата е оставена в режим на мониторниг.

   На втората среща със същия партиен биринджия тя бе следена под лупа. Биринджията обаче този път бе много по-пекан от преди и така я приклещи, че тя не можеше да помръдне, за да отклони това, което той правеше с нея против волята й. Специалистите останахме убедението /б. м. не съмнението!!!/, че някой подготвя зад кулисите въпросите до събеседниците й, когато те са фигури. Мотивите на дамата, че тя сама  подготвяла въпросите си и че никой не правел такиви работи, увиснахаа във въздуха.

   Дали това е така или не, за доказателство в Центъра посочваме сводката на наблюдаващият годпожата оперативен работник на Центъра. Ако предишният път й бе заъсняло с 3 дни, този път й е избързало с 8 дни. И още нещо – тя е видяна в аптеката на ВМА да си купува Прогестогел унгвентум и да получава от апртекаря указания как да го прилага, разгледах записа.

   Дадохме тези данни на компютара, който по специална програма ни даде своето решение, пише ли някой зад кулисите въпросите на госпожата или пък не.

   Отговорът остава засекретен до 2. 04. 2023 г.  




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12314059
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930