Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2022 21:36 - ЕДИН ВЪПРОС КЪМ НЕТОВИ ИЗЯВНИКИ ВыСШЕГО КЛАССА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1354 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 15.12.2022 05:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                          ЕДИН ВЪПРОС КЪМ НЕТОВИ ИЗЯВНИКИ ВыСШЕГО КЛАССА

   Тези дни много ме вълнува един въпрос: Защо горивата са толкова скъпи. Тези цени не са нормални. Проверих на стените на ФБ какво са написали възлюбените от мен изявниц/к/и – Емили Тротинетката от Манастирски ливади, Йото Циганина от Костинброд, варненският изпълнител на морски песни и бать Венци. Ценя мнението на тези нетови изявници заради качествата им – Емили може да пътува с тротинетката си със скорост около 100 км./час, Йото има 10 дълги по 11 м лимузини Хамър, които дава за циганските сватби, изпълнителят на морски песни може на екс да тресне 700 грама, а бать Венци има едно друго предимство, което няма да осветлявам.

   Търсех мотиви, защо по времето на бать Боко, когато бе директор на държавата при 150 долара за барел нефт средната цена на горивата бе около 2,4 лв./литър. Сега, когато задкулисен директор на държавата е пРезиденът радеВ, защо при цени на нефта сорт Урал от 65 долара за барел нефт средните цени на горивата са с по около лев по-високи. Защото Лук ойл не плаща данъци ли, някакава уйдурма ли има, визирам срещата на пРезидента ни с директорите на Лук ойл пред около 40 дни.

   Не намирайки отговор на загадката с високите цени на горивата и търсейки обекта, към когото биват насочвани разликите в цените, нещо, което сега се квалифицира като свръхпечалби, опитвам да поставя въпроса за цените на горивата на други нетови изявники на доста по-високи позиции от цитираните вече, първа от които бе Емили Тротинетката.

   Първият много висш обект, върху който се сезирам е душеприказчикът-химнословник на Путин, политоведът Слави Василев. Той винаги е на страната на пРезидента, когато съгреши дори.

   Вторият обект е шефката на лудницата в Курило, шефка и на списъковите интелектуалци, които предлжиха пРезидента ни за още един мандат. Тя трябва да знае нещо, защото непрпекъснато го следи и се учи от него.

   Конкретни въпроси, които отправям към конкретни много първи подкрепники и поддержники на пРезидента ни:

   Защо така става – ще  повторя въпроса си, че при 150 долара за барел нефт при бать Боко цените бяха с по лев за литър по-ниски от сега, когато задкулисен шеф на страната е пРезидентът Радев, а нефтът сорт Урал е с цена 65 долара за барел. Не предполагате ли къде отиват тези свръхпечалби в момента, когато Путин е притегнат от всякъде заради Триденвата му специална операция в Украина?

 

    Хайде и още един въпрос специално към бать Венци и Емили Тротинетката:

    Ако една държава, нямам предвид България, се управлява задкулисно от простакус и има опастност той да бъде заменен от законно управляващ интелигентен човек, би ли ползвал простакусът всичко, да предотврати това да се случи?





Гласувай:
10



1. getmans1 - Защото ...
12.12.2022 23:52
... Учителка пита децата;
- Какъв е Румен Радев?
Малък Иванчо скокнал и пръв отговорил;
- Руски е, че какъв да е!?
цитирай
2. vmir - Въпросът Ви е много уместен,
13.12.2022 10:40
но мисля, че много по-вероятно е да получите отговор от Емили Тротинетката, отколкото от бот Венцо. Защото понятието "простакус" е многоаспектно и непостижимо за простичък индивид, който може да има способности да се изяви в някакъв аспект и да прояви разбиране към способности на друг. А многостранно изявения простак няма как да признае чужда способност. Известно е, че простащината манифестира изявите си като върховни и следователно интелигентния човек за него е враг номер 1 и ще направи всичко за да го елиминира без оглед на мащаба и броя на лъжите и преструвките.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12324269
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930