Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2022 02:40 - ПРЕЗИДЕНТСКИ ИНЖЕНЕРИНГОВИ ПРОСТАЩИНИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3834 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 15.12.2022 05:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Честита Коледа на добронамерените хора, които отварят блога ми ! 

                                                                                                             Лос Анжелес 

                     ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИНЖЕНЕРИНГОВИ ПРОСТАЩИНИ

    Добре е, че има платфрми – социални медии като Блог. Бг и др, където участниците в тях свободно да могат за изразят гледната си точка по даден казус. В този постинг ще се спра на способите, по което президинтът ни - за мен без всякакво съмнение национален предател -  вреди на  България.

    Моята гледна точка е, че президентът ни е резидент на ФСБ и е превърнал президенттството ни в отдел на ФСБ. Дейността му се изразява в всяване на разруха в страната чрез провеждане у нас на проработки на Кремъл по всички възможни направления -  противопоставяне между хората, между институциите, партиите, разгръщане на политически инженеринг, който произвежда нови и нови кухи партии, набело с недоправени, с поможщта на които да лъже простащината, култивирана от Трифонов и други като него и с чиито гласове /подчертавам, на простащината!/, да управлява задкулисно страната чрез куклички, на които той дърпа конците.    

   Така президентът ни се явява основното зло за страната ни и докато парламентъта не го уволни и насрочи предсрочни президентски избори, на които да бъде избран почтен мовек, а не национален предател, страната ни не само няма да се придвижи напред, но е възможно да остане само географско понятие. Тази ос на злото, център на злото, пРезидентъ Румен Радев, за вмен един нов хасковски Митьо Ганев, ще съсипе страната ни....

  Това е желание на Путин, който в момента реализира един по-напреднал сценарий в Украина с Тридневната си специална операция с изпълнител генерал Суроваткин. Изпълнителят на подобен Путинов сценярий в България е генерал Радев.

   Това е моята непоколебима гредна точка. А  сега ще представя хумористично последните два сценария на Радев, с които той управлява задкулисно страната ни благодарение на неговия полиотически инженеринг, възлагайки „управлението” на страната на хора на интелектово ниво, не разлешаващо им различат бок от фашкъ.

    Предпоследният политически сценарий на президента, зад чието „управление” той се крие, на мен ми намязваше на следната политконфигурация:

                image

     Най-предният, тоя без възмогжности да въздейства никому,  бе Пинокио. Вторият и третият не ги споменавам, защото ми е жал за тях - след разпада на Четворната коалицията, те сега се възстановяват  в Гъзоболното на Пирогов. Най-задният и с най-големи възможности за въздействие върху Четворицата бе Трифонов. Тази политконфигурация не издържа дълго, защото първият получи охлузване, вторият-  разцепване, а третият – разкъсване, резултат от директното му тритиране от агента с псеводоним „Гюдерията”, младия политик и опитен композитор,  Трефонов, познат по света с културното си  възвисяване.

   Тези сакатлъци с трима от членовете на Четворката станаха въпреки контрола на Тройцата наблюдявищи и консултиращи ги наставники – Кирчо Секса, Лена Бориславова, с агентурен псевдновим „Г/жа ГПУ” и Мирослав Иванов. Това е Тройца, между членовете и членките на която има много силна вътрешна спойка.

     След последните избори, в резултат на които пРезиденът ни чрез инженеринговите си продукти би парламанета с 3:0, тази Четворица малко кще се промени, но политконфигурацията й се запазва. Най-първият е шефът на най-малката партия, с излъчване на шкаф за обувки, който няма как да реагира га го третират. Вероятно е обаче да му изфпръкнат очите ато на Генерал атанасоВ, оти зад него се пада Пинокио с дървенио си таквоз.  На диригентската поцизия е г/н Изотзадзе, агентурният псевдоним на Кокорчо. Няма нужда да отбелязвам, че със същата политконфигурация,  подредена от същия съставител, Радев, резултатите ще са същите. Но този път засегнат от разкъсвания няма да има, оти Кокорчмо няма физиологическите данни на агент Гюдерията, един богато надарен физиологически свръхсупермен.
    Ето как ще изглежда новата политконфигурация на кабинета, удовлетворяваща Дондуков - 2:

                           image

   Политпростащините, идващи от президентството няма да свършат, докато го има този президент. Ще отбележа обаче нещо. Ако партиите в парламента искаха, щяха да го махнат до сега, но не става, защото те са изходени предимно от президента - не през аршлоха му, а чрез стройно политическо инженерство.

   Ще дам примери и с офицери за специално поръмки на пРезидента. Една бе турнАл за министър със задача да махне Гешев. Гешев, който ще работи с нея й носи цветя при срещата им, она, понеже е пред камерите, не ги приема и допломатично споменава негова майка.

   Друг него офицер за специални поръчки бе турнат да разследва казуси, свързани с шкафчета и чекмеджета, кюлчета, евра, мъкнене на чували с евра по тъмно от магистралите. За такива, хората в Западна българия казват:

   - Ни съм го видЕл, ни съм го чувАл, но да ти е драго да му ..еш майкята!
      И за още един шеф на президентова партия дап. напомня, пресен-пресен.
   Последната партия, пръкната от президента, сред като с помощта на мъдуровите машини изкъшкаха Слави от властта е Български възход. Начело на нея е абсолютен човек на Радев, за мен с излъчване на шкаф да обувки, но в Парламента. И така "шкафът" каза, отворени сме за всички партии. Но му поздказаха нещо от Дондуков две и той направи изявлене:
  - Подкрепнувам менеистър-председателя проф. Габровски, но на министите, които той предлага играма че им разкажа.  Нито един от тях не става за министър!
    След като отхвърляш министрите на премиера, прави ли смисъл да подкрепнувашэ него. Това си е косвено споменавана на негова майка. В такъв сумай циганите казват:
  - Исках, но нямах желание. 
   А продтитутитете-конформисти фна въпроса откроняват ри се от линията, те отговарят:
   - Да, но заедно с линията.
     Накъде водиш страната с тази боклуци, Товарищ пРезидент Радев?  

   Катарзис трябва, но имам съмнения, че той ще дойде твърде късно и от него няма да има полза. Хибридните войници на Путин, троловете в социалните мрежи с фаршивите си новини – всичко това идва като балсам за душите на простащината, култивирана от Трифонов и яхната от Радев. Простащината е сила, казва го дори Оруел.

   А културните хора в страната ни – те ще имат съдбата на пиленцето, в чието гнездо се  е излюпило кукувиче. Трифоноворадевата простащина – кукувичето - която съсипва страната ни е наакивирана, квалифицирана е от пРезидента като класата на „гладните”, вина за което носят „ситите” – тези, които работят, размножанат се и чрез данъците си хранят бокуците, са обречени. Процент от вината за тази  обреченост носят и интелектниците ни, на една част от които за пропадането на страната ни им дреме куро, на останалата част, едно друго нещо, няма да го осветлявам.

    Накрая напомням за завета в музиката на Шостакович,  неговата 10-а симфония, написана след смърттта на Сталин.

       -  Не повече по пътя, който води на никъде....

Вместо това – Студоморът на Путин в Украина, 90 години след Голодомора на Сталин...

     
image

                                      Крым наш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Гласувай:
7



1. planinitenabulgaria - Интересът към постинга ми показва доколоко хората са свикнали с обстоятелството,
15.12.2022 19:13
че ги управляват и ще продължават да ги управляват идиоти и че им е през оная работа. По подобен начин въшките бяха свикнали някога с ДДТ-то. И когато то забраниха, защото го откриха дори в мазнината на тюлените в Арктика, вероятно въшките са съжалявали за него. Както у нас сега идиотите за комунизЪма, сплътени около пРезидента ни....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12316799
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930