Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2021 21:39 - ВСИЧКИ ВИКАТ: ПРЕЗИДЕНТОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НИЩО НЕ ВЪРШИ! АМА НЕ Е ТАКА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 15.10.2021 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                      С посвещение на Венцивалери1951 и на Радостиналасса:


ВСИЧКИ ВИКАТ: ПРЕЗИДЕНТОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НИЩО НЕ ВЪРШИ! АМА НЕ Е ТАКА...

 

   Наистина не е, макар този да е първият ми постинг, с който оневинявам президента. Ето и мотивите ми:

   От 2009 г. начело на страната е партия ГЕРБ, ръководена еднолично / не обичам думата тоталитарно/ от Бойко Борисов. От тогава до сега от негова страна се води политика на обоклучване на хората в страната, което доведе до там, че я има останали 2-3 необоклучени обекта в страната, я не. Ако има такива / б. м. необоклучени/, те пък са опростачени от Слави и така кръгът на обоклучване и опростачване на хората в страната е напълно затворен.

   И ето, появява се президентът, който иска да забрани незаконното подслушване, да махне охраната на главния прокурор, да въведе машинно гласуване, да изгони мафията от изпълнителната власт и прокуратурата, да се противопостави на приемането на Истанбулската конвенция, по силата на която децата ще ни бъдат отнемани и изпращане в Норвегия, където педофилията е задължителна по закон.

   Президентът свали ненавижданото от народа правителство на Б. Б, но се появи проблем пред него според мен много сериозен – от къде той да намери той в страната кадърни хора за министри след като всичките вече са обоклучени от Б. Б. и от тях нищо не става. Назначи там някакви, ама те все едно ги няма. Токът за промишлеността поскъпнА 7 пъти, инфлацията ще стопи спестяванията на хората, корупцията и спекулата процъвтяват, корабът до Яйлата потъва от месец, они само го наблюдават. И от наблюдението обаче има полза - всеки ден наблюдавачите му констатирват, че изтичане на отрови от кораба няма и т. н. А ако не го наблюдаваха?

   Разбирам прблемите на президента с членовете и членките на М. С, назначени от него. Затова, че нищо не правят и че нищо не могат да направят не е виновен президентът, а Б. Б, който обоклучи народа, поради което от 7 млн. не могат да се намрят 7 нормални хора, а в Министерския съвет креслата са повече от 7.  

   Аз стигам до следното заключение – още от 2009 г. Бойко е започнал да залага мини, които да избухват по време на служебното правителство на Радев, сега ще гръмне и мината "Кирчо Секса" с вмененото му двойно гражданство. Поради това считам, че виновен за всичко е Борисов. А Радев е кристално чист, както спрайт. Затова на изборите народът ще го преизбере, така, както преизбра за президент на БФС  Боби Михайлов. Всички честни спортисти гласуваха за него. Всички честни хора в България пък ще гласуват за Радев, както той предвосхити в едно свое изказване по телевизията. За него ще гласувам и Аз.

   МУТРИ, ВЪН!!!    - казвам и Аз....

 image

                             Смърт на фашизЪма, свобода да народа!
                            Да живее международното положение!




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12327934
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930