Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2021 23:08 - ВИНОВНИКЪТ ЗА ЕКОКАТАСТРОФАТА ПРИ ЯЙЛАТА - РАЗКРИТ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 696 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.10.2021 09:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ВИНОВНИКЪТ ЗА ОСТАВЯНЕТО НА ТУРСКИЯ КАТАСТРОФИРАЛ КОРАБ ДА ПОТЪНЕ – РАЗКРИТ!

 

                               С посвещение на г/н Венцивалери1951 и на г/жа Радостиналасса:

 

   Разкриването на виновника за екологическото бедствие на нашето Черноморие /само в едно изречение!/ бе направено от президента ни. Той каза:

 - От девет години нищо в нашия черноморски флот не е направено за корабоспасяването!

Назоваването на името на виновника не бе необходимо.Всеки човек знае, че по това време на власт, което означава и отговорник за всички важни дела на държавата е бил Бойко Борисов. Това означава, че още преди девет години Борисов е заложил мини, които да избухнат по веме на служебното правителство на президента и да стоварят пасивите върху него. Аз така разбирам изречението на президента, което цитирах.

   Страхотен хитрец се оказа този банкински селянин. Подчертавам, че Банки е към Западна България. Точно в нея хората имат една поговорка за изключително оправен в живота селян, като за него казват:

-       Страхотен е, е.ал си е на гъзо ветъро!

Такъв се оказва Борисов, но нека някой се замисли точно върху поговорката - възможно ли е това да бъде извършено. Хем му е отзад, хем е вятър. Ама Борисов /май?/ го може. От преди 9 години той е предвосхищавал какво ще прави сега...

    След разкриването на виновника за екокатастрофата от президента, той получи рамо във връзка с разкритието си точно от една такава партия. Не говоря за разкритие, причинено от прогистерона при родилките, а разкритие президентово, според мен към 152 мм.

   Тази сутрин при Жени Марчева се появи високопоставен член на Партия ИТН, която спечели парламентарните избори. Като специалист генеалог, завършил ускорени курсове в Центъра, аз погледнах как изглежда този хубавец – явно от нередовна яйцеклетка, оплодена от дефектен сперм – но важното е не това, а какво той каза:

   Държавата в момента приличала на потъващия турски кораб, с което искаше да каже, че е неспасяема след като те не направиха правителство на сценаристите и второто, което подчерта бе, че подобно на турския кораб в момента, държавата ни била пълна с токсини, приравнявайки ги към азотните торове в кораба. Токсини, останали от Борисов.

   Толкова се чудих защо не го спасяват този кораб, а то истината каква била – заложени от Борисов мини! Толкова се чудих защо държавата потъва, а то какво било – виновникът за бедата отново е Борисов, банкинскит хитрец, заложил мини навсякъде, неотриваеми, поради което не могат да се обрушат, изчегъртат и изметат. И реших:

   На следващите избори, наричани някога „Два конгреса, една цел!”, а сега „Две в едно” ще гласувам за Румен Радев за президент и за ИТН, единствената Партия, потентна да излъчи правителство на интелигентните хора в страната.

   Поздрав с една песен на кандидатпрезиднетката от Костинброд  







Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12325902
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930