Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2021 21:43 - СЛЕД КАТО РАДЕВ СРИНА АВТОРИТЕТА НА ПАРЛАМЕНТА,....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 679 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

СЛЕД КАТО РАДЕВ СРИНА АВТОРИТЕТА НА ПАРЛАМЕНТА, НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НА ПРОКУРАТУРАТА И НА ДРУГИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, СЕГА НА ПЪТ Е ДА НАПРАВИ ЗА КАШМЕР И КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД...

 

      Целта на Радев е този път да свали от себе си отговорността по казуса „Кирчо Секса” и да пробута този лъжец в политиката като свой човек. По телевизия Нованюз показаха документа от Канада, който Кирчо Секса най-после си е взел от Букурещ и в последния ден от поставения му срок е представил на КС. От документа, коментиран от бивш съдия на КС, съдия Киров, се вижда, че Кирчо Секса е дал молба за отказ от канадско гражданство през м. август, а е назначен за министър през м. май. Молбата му за отказ от канадско гражданство обаче не се реализира веднага, а има правен път. Канадските власти го питат, знае ли той, че като се откаже от канадското си гражданство губ правата си в Канада. Кирчо Секса се е съгласил да ги загуби, подписал е документ за това, който е изпратен от Букурещ в Канада. Като бъде разгледан този документ в Канада ще се прекрати гражданството му. В момента Кирчо Секса още е кандски гражданин и няма право да участва в предстоящите парламентани избори.

  Кирчо Секса освен, че е предал в последния ден този документ на КС, но и е пожелал да бъде конституиран като свидетел, вероятно за да обясни на конституционните съдии, че той и Радев са прави. КС обаче не работи с обвинени или ищци, а по документи.

   От друга страна президентът ни е посъветвал КС да прекрати делото за установяване на истината за гражданството на Кирчо Секса и имал ли е той право да заема министерски пост, а също валидни ли са документите, подписани от него след като той е нямал право да заема тази длъжност. Основание за това искане на интелектника Радев е, че Кирчо Секса вече не министър и основанието за започване на това дело вече е отпаднало.

    Аз на мястото на съдиите от КС ще приема мотивите на президента, защото той е държавен глава, значи най-умен от всички в страната и най-интелигентен. Ако бях конституционен съдия дори щях да му благодаря за идеята, която той дава на КС да прекрати проверката срещу Кирчо Секса. В Западна Бъългария когато някой умен казва на глупав що да стори а он нЕщи, защото е непоправимо глупав, умният казва:

-       Късмет в гъзо му вкарваш, он  си бега от късмето!

  Заради акъла, който в случая президентът дава на КС, а от КС го не слушат, считам тази мъдрост подходяща за страните в казуса „Кирчо Секса”, президентът и съдиите от КС.

 

   С този свой акт президентът уронва престижа на КС по няколко линии. Толкова ли е сложно това, което се иска от КС, та е необходимо толкова дълго време да бъде постановено това, което всички знаят - че Кирчо Секса е лъжец и че съучастник в тези лъжи е и президентът. Всеки човек, видял документа от посолството на Канада в Букурещ се пита, защо толкова време трябва на КС за да каже, че през м. май, когато президентът назначава Кирчо Секса за министър, той е бил гражданин и на Канада и е нямал право да заема този пост. Налице е документоизмама от кирчова страна, но и от президентовата. На няколко пъти попитаха президента знаел ли е той , че Кирчо Секса е с двойно гражданство, на който въпрос той правеше звуци, тълкувателите на които разшифроваха така - Кирчо Секса по сърце е българин, това е било решаващото за президента.
    Президентови простащини, за които никой не му търси отговорност, но те са за сметка на КС, чиято дейност той принизява, прави институцията за кашмер и показава пред цялата страна, че тя нищо не върши. Не само това, няма и акъл, та се налага той да поучава конституционните съдии що да сторват. Срамно е за толкова дълъг период да няма решение на КС - при назначаването на Кирчо Секса за министър през м. май имал ли е право той да заеме този пост или не, след като дава молба за прекратяване на гражданството си през м. август. Не КС , един олигофрен може да отговори на този въпрос!

   Подобен е и казусът със Спецов, за когото Следствието вече месеци работи по казуса, продал ли е той фирмата си на неграмотен ром заедно със задължанията си и така се е отървал от плащане на данъци или пък е платил данъците си. Журналисти показаха дома на рома в Сливница, дадоха и адреса му в Испания. Резултататът пак е в полза на президентовия човек, Спецов.
   По друг казус, „Деветнадесетоимотников”, също не се предприема нищо, не се самосезира и прокуратурата. Не може министър с 19 имота да ги е придобил законно. А този човек е турнат от Радев да се бори с престъпнииците, както и Спецов да фаща измамниците, ощетили с милиони по линията на ДДС страната ни.

  И най-необяснимото – този кремълски клонинг, президентът ни, ако остане още един мандат, ще съсипе страната, а според социалните мрежи народът най-много него сака за президент. Въпреки обстоятелството, че ни държи без редовно правителство и парламент, че цените се повишават всеки ден и изяждат спестяванията на хората, че токът поскъпна 7 пъти за промишлеността и чрез по-скъпите стоки това повишение достига до хората и ще повлича всичко.

   В следващ постиг ще направя сравнение с врътката на комунистите от 1990 г, които продадоха житото в други страни, за да спечелят като прекупвачи/продавачи и допринесоха за зърнената криза тогава. Същото, от децата на тези хора днес се прави с електроенергията. Тя се продава навън, защото там цената й е по-висока. Когато имахме работещо правителство, каквото бе това на Борисов, а не каквото е сега - моето мнение за него е, че са президентови боклуци - тези беди, които ни треснА Радев щяха да бъдат предотвратени или ограничени. Според мен една част от министрите му не могат да направят разлика между дигитус и фалос,  други не различават амджик от гьот. С такива хора -  такива резултати.

   Завършвам с девиза от около 1954 г., който очаквам от Радев и сега:

   - Да живее международното положение!





Гласувай:
5



1. missana - "Не КС , един олигофрен може да отговори на този въпрос!"
16.10.2021 00:51
Асолютно сте прав. Тук въобще няма казус, камо ли конституционен съд да се произнася по него. Един изпечен мошеник - Петков и един нагъл президент, искат да направят българите на идиоти. Случващото се е трагично за нацията.
Поздравление за постинга!
цитирай
2. planinitenabulgaria - В случая няма и казус,
16.10.2021 10:23
missana написа:
Асолютно сте прав. Тук въобще няма казус, камо ли конституционен съд да се произнася по него. Един изпечен мошеник - Петков и един нагъл президент, искат да направят българите на идиоти. Случващото се е трагично за нацията.
Поздравление за постинга!


президентът си пробутва партията, която той създаде - П П. Тази абревиатура скрива различни инженерингови проекти на задкулисието, оглавявано от Радев, клонингът на Кремъл, като Партия на Промяната, Президентовата Партия, Полит Проститутите и др. На времето Гошо Ловецът /Първанов/ основа партия АБВ, но застанаа зад нея, стои и сега, а сегашният се крие зад партията /си!!!/, която създаде чрез тия два измамника. Лошото е, че доста хора вярват в нея и част от откровените простаци, електорат на ИТН, на Мутри вън и др., както и част от недоклатените интелектуалки, електорат на Пинокио, ще гласуват за двамата измамници, по същество партията на президента, с която той ще атакува МС и Парламента. И пак поради разводняване на грласовете изборите ще са безполезни, ще са необходими четвърти. За да се докаже, че единственото спасесние е президентска република, начело с клонинга на Кремъл, Радев.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12326995
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930