Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2021 00:01 - ПРЕЗИДЕНТОВА ВРЪТКА ВЕЧЕ ТРИ ПЪТИ ИЗМАМИ ДАМИТЕ,
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 377 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПРЕЗИДЕНТОВА ВРЪТКА ВЕЧЕ ТРИ ПЪТИ ИЗМАМИ ДАМИТЕ, ВЪЗЛЮБИЛИ ДБ, ДА ПОДКРЕПЯТ С ГЛАСОВЕТЕ СИ НАБИРАЩАТА МОЩ ПРОСТАЩИНА В СТРАНАТА НИ

 

   На някои може да не им е ясно, но в България има една партия, основана /уж!!!/ от Иван Костов, състояща се от интелектуалци. Посочвам двама от тях, Христо Иванов, известен като Пинокио и генералът от разузнаването Атанасов, прокурор по време на възродителния процес. Аз като по-простичък човечец не виждам нищо интелектуално в първия от тази Двойца, но пък знам произхода му и делата на рода им по двете линии. За втория също доста неща знам, въвеждам таг:  „Бръмбарите” в дома на гл. прокурор Филчев. Тези два гиперинтелектуалеца са достигнали най-сияйните вершини на интелектуализЪма и поради това интелектуалките не могат да гласуват за по-неинтелигетнти от тях. Подобен стремеж има и простият човек, но в друга посока - той търси да подкрепнува простакисимуса, говорещ му на неговия език и това, което иска да чуе.

   Каква бе платформата на тези два интелектуалеца на три пъти до сега – да се борят срещу ГЕРБ, срещу структурите и лицата на отговорни постове от тази партия и лично срещу Боко, но също и срещу БСП, с която неколкотратно декларират, че не искат да влизат в никакви сношения. Към враговете на страната, срещу които Пинокио и Генерала  впоследствие нанадоха злоба и се забориха да бъдат изметени и изчегъртани от управлението на страната се оказаха главният прокурор, въвел мафията в тази структура, но и изпълнителната власт, също отвсякъде облада/ва/на от мафията. Към това меню после влязоха Специализираният съд, повдигнал обвинения на бизнесмените Божков, Арабаджиев, Банев - цветът на нацията ни. Това бе платформата на партията от интелигентники, с интелектуални вершини в нея Пинокио и Генерала с джобните размери..

    И какво стана на местните избори в София?

    Предложена от задкулисието за кандидаткмет на София бе въздигната най-простата жена на България. Залагайки на измамата и на простащината, която тогава се каляваше както стоманата на времето в Голямата стрпана, как гласуваха електоратничките на ДБ? Пиша електоратнички, защото това са дамите с претенции, че са много интелектни според самите тях. Според мен – изобщо не са, мязат ми на една манипулируема от ФБ маса, според мен от недоклатени и поради тази причина търсеща други полета за изяви. Мъжете, симпатизиращи на тази партия са много малко, което е обяснимо – човекът е по-умен от жената. Изключително толерантен съм и няма да цитирам няколко активници от социалната мрежи и до какво е довело продължителното им стоене на стола.

   Стигна се до втори тур на местните избори, като на първия само се предполагаше, че ДБ гласувА не за интелигентната жена а за простата. На втория това стана ясно, но се получи и нещо неочаквано – тези, които правят прогнозните проучвания как вървят изборите бяха излъгани от привърженичките на ДБ, че са гласували за интелигентната жена, а се оказа, че гласовете им са дедни за простата. А тя е човек на задкулисието, с корени в БСП. Нали ДБ са против БСП, защото така стана, че на изборите техните електоратнички гласуваха по-същество за  кандидата на БСП и за закулисието?

   Извън темата един знак на признак от тези избори. Какви ли не партии се появиха тогава, току що основани, с цел да се включат в изборите, да размият вота и да го обърнат в полза на неинтелинтницата, непоносимата заради простотата си кандидтка.  Още не бе узаконена тогава партията ИТН, която сега е причината изборите да са безсмислени и на този кон президентът да вкара страната ни в политическа криза, водеща до безизходица и хаос, което е желано от Кремъл.

 

   Колко са интелектуални интелектничките, самоопроделили се като такива се видя и от изборите на 4. 04. 2021 г. Те се оказаха съмиишленици на новите протестни и партии на промяната – партии-фантоми, зад които стои задкурисието и целта на формирането на които е да бъдат изборите неправещи смисъл, излишни, обидни за тези, които гласуват. Новото мнозинство, включващо и „интелектуалките” се оказа обединено от омразата, но пък кастрирано от каквато и да било възможност да направи нещо смислено, защото замисълът на инжженеринговия проект на Ръдев е да внесе в страната хаос и да се въведе еднолична диктатура, нещо като временна президентска република, ориентирана на Изток.

 

   И още едно деяние на интелектуалките, с идоли Пинкио и Генерала. След изборите на 11. 07. т. г, Пинокио,  брактисвайки се от обещанието си да не подкрепя БСП, при вероятността БСП да получа мандат за съставяне на правителство, той в името на народа иска да преговаря с тях. Не че иска, работи за народа. Не бяхте ли, г/н Пинокио, противник на БСП, не бе ли това заложена в политическата Ви платформа, не излъгхте ли отново електоратничките Ви, цветът на интелигенцията по градовете? Които гласуват винаги за партията с най-интелигентните ръководители?

    На времето, докато ДБ бяха в правителството, Рада Дълбоката се изяви като вътрешна опозиця, Вие пък като министър набрахте злоба на съдебната система и така, благодарените на Вас /б. м. Иван Костов/, второто праветелство на Боко падна.

   Да не разберат тези Ваши врътки и че играете за президентските избори могат само най-големите глупачки в България, тия дето ги премятате по сценарий, спускан Ви от президентството. Ще Ви въведа и един таг, Кирил Петков, хайде и още един, Слави Василев. Сигурно тия двамата Ви говорят за нещо.

    И сега какво, нови избори? Но те ще са отново неправещи смисъл, защото вотът отново ще е разводнен от президентовите партии-фантоми, формирани по инженеринговия му проект, кавито са Възраждане, Българско лято, ИТН, Мутри вън и Вашата, партия г/н Пинокио, с електоратничките Ви, които не третирате в правилното място, а те, вдъхновени от интелектността Ви не смеят да Ви коригират с общоприетата  забележка при такъв казус:

     -  Не там!!!

     Понеже бях в Америка и гледах разни реклами, да поднеса на интелектничките, подкрепнички и поддержнички на ДБ една полезна според мен за тях информация:

    Америка отново я гази ковидова вълна, има по 100000 души нови болни на ден. С оглед намаляване на контактите между хората, производителите на сексуални играчки за големи предлагат съвсем нови разработки, предназначени предимно за дамите. При употребата им „момче” не е необходимо, играчката го замества напълно, тя всичкоправи сама по зададената й програма. Програмата може да се променя по време на „работа” чрез гласови команди. За базовия модел от тази играчка програмите са 65000 и могат да бъдат комбинирани по няколко едновременно. Дамите, които са си купили този нов продукт дават мнение за него в смисъл, че е страхотен, и че ако са знаели за него, никога и никакъв сексуален контакт с момче не биха осъществили.

    Тези играчки за големи обаче са доста скъпи обаче. Те са винаги в комплект със суперлаптоп, който е съоръжен с много програми, предвидена е и тройна защита при подаване на погрешна команда и така да се избегнат фисури, разкъсвания или охлузвания.  Играчките се предлагат се в специален красив доста голям куфар, не ставащ за ръчен багаж в самолета, защото надвишава допустимия обем и тежи 30 либри.  Инсталирането наприбора може да стане само от специалист, който идва с комплекта и е безплатно. Цените на един такъв куфар варират от базовия модел, който е около 10000 долара до няколко пъти по толкова. Към куфара с базовата „играчка” могат да бъдат закупувани допълнителни приспособления към нея за по-изисканите дами, като пълният комплект се състои от 9 куфара и отделно екран от 114 инча.

   И за мъжете е предвидено нещо, за да не гепнат Ковид - куклите вече са с гласови команди, чрез които се коригират разните подробности по тях, пози, движения. Кукли се правят само по заявка, базов модел няма. С допълнителните екстри, които заявителят изисква, тяхната цена надвишава тази на играчката в куфара. Куклата е толкова голяма, че поставена на седалката до драйвъра не ме може да се разпознае че такава.

  И накрая една препоръка към електоратничките на Пинокио:

  Понеже пак ще има избори, които нищо няма да променят докато Радев е президент и простащина ще виси като бич над нас, препоръчвам на интелекуалките този път да не ходят на избори да си губят времето и да се нервират. Тези избори само засилват още повече противопоставянето на хората един на друг и на институциите, което по същество планомерно и последователно направи Радев.

    Препоръчвам на дамите, възлюбили ДБ, в деня на провеждането на изборите вече да са си купили една такава играчка да заменят неприятното гласуване за тези, които пак ще ги уцелят не „там” където на електоратничките им се иска и да се сезират през целия ден върху играчката си. Да се достигне до вещина при ползването й е необходим доста дълъг подготвителен период, предвидените интернеткурсове за работа с нея се точат с месеци. Тази техника е по-сложна от електрониката в най-модерниге въоръжения и в космическата промишленост. А поредните избори идват!  Подгответе се този път по различен начин за тях, в рамкте, които Ви очертах, уважаеми електоратнички на ДБ. Бог е създал човека да помага на жената, да я пази от глупотевини, послушайте ме..





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12327735
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930