Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2021 18:28 - СЛЕД ПРОЧИТАНЕТО НА МАЯ СТЕФАНОВА...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 502 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 22.07.2021 21:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

       СЛЕД  ПРОЧИТАНЕТО  НА  МАЯ  СТЕФАНОВА...

 

   Във вестника на интелектуалките, любим на подкрепничките поддержничките на Пинокио, „УИКЕНД”,  намерих нещо, което ме ме изпълни с гняв към лекарите до границата на експлоадирването ми. Дацзибаото на журналиската, която без всякакаво съмнение е высшего класса, е поместено в бр. 26/918/, година ХІХ, събота, 3-9. VІІ. 2021 г. За да споделят тези, които случайно отворят постинга ми възмутата ми от лекарите ни, желателно е да се запознаят със статията във вестника на Мая Стефанова. Препоръчвам преди запознаването за бъде приета четвърт таблета Лексилиум.

   Тази статия даде отговор и на един друг мой въпрос – защо циганите бият докторите когато отиват да израждат циганките или да превързват пострадали при инциденти цигани. Защото лекарите си заслужават – от лекарите в цялата страна само един свестен според г/жа Мая има, д/р Кацаров. Останалите са източвачи, както тя доказва в статията си, документоизмамници или откровени престъпници.

   Тъмен образ в статията не е само източвачът проф. Балтов, документоизмамникът проф. Спасов, ексминистърът проф. Костадинов, но и всички лекари в страната. Г/жа Мая цитира факта, че повече от 900 фиктивно болни с надписани сметки има само Пирогов. Предполага се, че олигархия в лекарската мафия е отпечатала и дала на „протестиращите” луксозни плакати с определено искане. В основата на тази уйдурма е искането да бъде снето наказанието на източвача проф. Балтов, но хората от Пирогов вече се разграничават от него, защото от различни журналистки узнаха истината по казуса, разкрита от една от жертвите на източването, д/р Кацаров.

    Разобличенията на лекарските измами не са спирали.   . В статията на г/жа Мая се цитира приносът на много изключителната журналистка Бенатова,  описала разкритие за източване в болница „Лозенец” . И не само там – в която и болншца да пипнеш изскачат злоупотреби за милиони, както е написала Мая Стефанова.

   Единственият образ, кристално чист, както спрайт, в тази сфера е този на д/р Кацаров. Тук изпъква умението на президента ни за разкрива такива честни служители, наричмани подигравателно от олигархията в здравеопазването Павликморозовци и да ги турга на отговорни постове. Самият Кацаров е жертва на здравната ни система – влиза в Пирогов болен, излиза източен.

   Тези фалшификации започват още докато хората са ембриони. Майките им без да знаятги возят водят по документи на болнично лечение. Това „лечение” /б. м. източване/ продължава докато ембрионите станат фетуси.  Като се  родат децата, болниците започват да източват и майката и бебето. Този тип срециализирани ненаноизточвачи са бръмчали в болницита на Чирпан и Свеленград, но д/р Кацаров, честта и съвестта на българското здвареопазване, ги гепна и изобличи.

   Отново повдигам въпроса – прави ли са циганите да бият лекарите. Прави са според мен, защото лекарите се възползват от различните поводи да отидат при тях да ги екуват, но вместо да ги лекуват, ги източват. След прочитането на Мая Стефанова това е кристално ясно. Аз обаче мисля, за заради тази „изява” на лекарите не само е трябвало да ги бият, но и да ги ритат.

   Винаги съм мислел лекарите за културни хора, немошеници, които спазват хипократовата клетва. А те какви са в действителност, става ясно след прочитането на Мая Стефанова.

   В последно време се говори много за проф. Балтов, когото д/р Кацаров уволни заради източване в особено големи размери. Сега проф. Балтов бил постъпил за лечение в Пирогов на хипертонична криза. Мисля, че статията на Мая Стефанова хвърля светлина върху „заболяването „ му. Разчитайки с осторожно внимание сигналите в дацзибаото й, за мен е ясно, че се търси нов начин на източване в Пирогов и понеже Пирогов е наблюдаван и не повече може да точи външни болни, ще точи бившия си шеф проф. Кацаров.

   Толкова е близо до ума, но   СЛЕД ПРОЧИТАНЕТО НА МАЯ СТЕФАНОВА..

 

    





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12333827
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930