Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2020 14:27 - ЗАДАВА СЕ НОВА КОХОРТА, КОЯТО ЩЕ ВОЮВА ЗА КАУЗАТА НА ПРЕЗИДЕНТЩИНАТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1504 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 12.12.2020 14:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

          НОВИ  ПОДКРЕПНИКИ НА РАДЕВ СРЕЩУ  МАФИЯТА В ПРОКУРАТУРАТА

   Наскоро по нареждане на главния прокурор завърши акция в един от кварталите на Горна Оряховица. При нея бяха ударени бизнесмени с вменена им вина за телефонни измами.  Провокативната прокурорската проверка се разпростря още по-нашироко, изисквайки от съда обяснения защо не са отнети имотите на други бизнесмени от града, упражнявали същия бизнес, недоказали произхода на парите, с които са се сдобили с много скъпи движими и недвижими имоти въпреки приключилите съдебни дела.

   Не знам какво си мисли главният прокурор с тия негови изцепки,  но аз не бих постъпил като него защото:

   Всичките близки и роднини в репресиите срещу горноопяховските бизнесмени автоматично се присъединяват към младите интелигентни хора на България, някои специално завърнали се от чужбина за да протестират по улицата на столицата ни срещу три неща: свободата на словото, своеволията и безнаказаността на главния прокурор. Те, подобно на списъковите интелектуалци, които също поставят ударението върху свободата на словото и са непримирими срущу кражбите на Бойко Борисов /видяхме какво си държи в чекмеджетата!/ - и на Йорданка Фандъкова, ще са поредната кохорта, която ще сгроми главния прокурор. А тази кохорта няма да е само от Горна Оряховица. Безплатно ще намразят главния пркурор и други утвърдили се в България бизнесмени от още по-далечни населени места, като с. Ветово и гр. Левски, принудени да се изявявт не в страната си, а от Румъния и Гърция като бургуджии, поради причина, която научиме от президента ни – мафията е в прокуратурата и в изпълнителната власт, затова бизнесмените са по чужбина.

   Ето и обяснението, защо тези хора не хвърлят яйца по президетстото и по централата на БСП, а по останалите партийни централи, по прокуратурата, по съда, по министерския съвет и парламента. Защото там са тези, които са в топла връзка с главния прокурор, както ни обясни президентът, излагайки мотивите си защо той трябва да контролира прокуратурата.  Народът обаче каза своята решителна дума:

   Доле мафията в изпълнителната власт и прокуратурата,

горе Радев, Черепа, Слави Трифонов, Цветан Василев, Мая Манолова, генерал Атаносов, Христо Иванов!

  Защото така повече не може. Честните бизнесмени са репресирани от прокуратурата и поради това принудени да напуснат страната, защото мафията се настанила  в прокуратурата. Последните й жертви са част от живущите в един квартал на Горна Оряховица. Това, че мафията е в прокуратурата не го казвам аз, казва го държавният глава, обединителаят на нацията ни и натовски генерал, който настойчиво, с вдигнат юмрук даде на народа насоки за действия:

-       Мутри, вън!

   Ние го допълваме:

-       Не вън, народен съд за тях....

  

   Напомням и за друго едно своеволие на главния прокурор. По негово разпореждане арестуваха ром, чиято майка била подканвана към интимен контакт от 74 годишен пенсионер в с. Дъбово.  Научавайки това, синът й през нощта разбива вратата му и влиза при пенсионера, искайки му обяснение защо така иска да прави с майка му, но вместо това пенсионерът го напцовал на майка. Това принудило рома да премине в неизбежна самоотбрана, при която убил пенсионера, счупвайки прешлен на гръбнака му и черепа му на три места. А 20-те лв., дето ги бил откраднал, телефонът на пенсионера, намерен в заложна къща, това са прокурорски уйдурми, целящи да наеректират авторитето на прокуратурата и да отклонят намерението на възмутения син на набелязаната за похищенье негова майка да я защити от този селски бик.

    Ето още една рота подкренпики на Радев, тези от ромския квартал на Дъбово. За незапознатите с този квартал пояснявам, че наблизо има друг почти толкова огромен, вече изскокнал на пъто за морето, този под  Мъглиж, който с големината си е удивлявал всеки пътуващ покрай него.

   Яко се е запекъл главият прокурор, но изхождането му от този пост е неминуемо. За да се оправят тези работи трябва дейността на главния прокурор да се контролрира от президента, а този главен прокурор да бъде махкнат от поста му. Държавният ни глава е най-чистият човек в политиката, друг такъв обединител на нацията ние не можем да имаме.

  

   /Частен Инициативен комитет /ЧИК/ за махкване на Гешев и Борисов, за назначаване на служебен кабинет от президента, за контрол на главия прокурор лично от президента, когото предлагаме за такъв до 2036 година/


                               image

                              Най-страхотните интелигентники на Бългрия

                         image

                   Верни във борбата, скоро ще въведат нов ред във страната.

                              image

                                          Школьник и наставник:
                                     /Терорът долу, съюз със ОНД!/

                        image
         В центъра на кадъра е поместен свирецът, по чиято свирка боклуците махат юмруци, попипват фалоса си, заподмятват млечните си жлези, на този протест наричани папили мами... 


                       image

                                           Неможете ни стигнА!

                          image

 Улицата вече не ще да играе тая игра, но от най-задната позиция, където "работи" най-главнио, не разрешават да се откачат отпоетия от тях лично ангажимент. Поради това настояванията за махкване на Гешев остават непроменени и така ще е всеки ден, до победата на интелигентните млади хза тургане на Генерал атанасоВ на местото на бать Боко.





Гласувай:
1



1. get - Бае Коста, само не разбрах ЗАЩО О...
12.12.2020 21:41
Бае Коста,
само не разбрах ЗАЩО ОБИЖДАШ Тото Риина?
- Поставяйки го в една група с политическите ни мафиози - борещи се срещу враждебната тям, друга силова-групировка ?!
цитирай
2. planinitenabulgaria - В Центъра имаме данни, че българин, ятак на Тото Риньо, го е снабдил с взрив.
12.12.2020 22:33
get написа:
Бае Коста,
само не разбрах ЗАЩО ОБИЖДАШ Тото Риина?
- Поставяйки го в една група с политическите ни мафиози - борещи се срещу враждебната тям, друга силова-групировка ?!

С този врив е взривен мост, върху който е бил автомобилът на съдията Фалконе. По идея на топ следователя от Генуа, Латуто Менто пуснахме този постинг, за да се издаде. Проработката проработи, вече знаем кой е той - който по снимката го разпозна. Вече сте на постоянен карабинеров мониторинг от базата ни в Реджо де Калабрия.
цитирай
3. get - До 2. planinitenabulgaria - Въх `фанафте ме !!! :)))
12.12.2020 23:20
planinitenabulgaria написа:
get написа:
Бае Коста,
само не разбрах ЗАЩО ОБИЖДАШ Тото Риина?
- Поставяйки го в една група с политическите ни мафиози - борещи се срещу враждебната тям, друга силова-групировка ?!

С този врив е взривен мост, върху който е бил автомобилът на съдията Фалконе. По идея на топ следователя от Генуа, Латуто Менто пуснахме този постинг, за да се издаде. Проработката проработи, вече знаем кой е той - който по снимката го разпозна. Вече сте на постоянен карабинеров мониторинг от базата ни в Реджо де Калабрия.


Ма то поне добре, че е карабин(ер)ов ... а не червеноармейско винтов`чен мониторинг-А :))) ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12332900
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930