Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2019 09:29 - ТЕХНОЛОГИЯТА СТЕЛТ НА НОВА ВИСОТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Технологии   
Прочетен: 2202 Коментари: 7 Гласове:
8

Последна промяна: 19.01.2019 09:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                С посвещение на г/жа Радостиналаса/ZAW12929 :

 

                    МНОГОТО  ХУБАВО  НЕ  Е  НА  ХУБАВО!

                                /Поговорка от Радомирско/

 

    Тези дни дълго и строго опазвана военна тайна стана известна на специалистите по Военно-космическата техника по света. Дори и аз съм изненадан – никога не съм очаквал, че технологиите, известни като СТЕЛТ, прилагани за да не могат да бъдат прехващани от радарите военни кораби, подводници, танкове, самолети и др. са достигнали до такова високо ниво, че са изпреварили военната техника, с която те да бъдат забелязвани дори от другите невидими подобни на тях военни единици. Примерът е с последните два невидими самолета, хиперизтребителите-бомбрадировачи на Путин СУ 34. И двата хиперсамолета са невидими, не откриваеми, те не са могли да бъдат забелязани един от друг до приближаването им на разстояние между 3 и 10 см. Колкото  да са съвършенни тези самолети и макар пилотите им да са най-добрите на света, това разстояние – 10 см. – е твърде малко да се предтотврати те да не се стракат във въздуха. Тако и се е получило, но мисията е извършена успешно – японците, които си искат Курилските острови нека знаят, с какви самолети разполага Путин. Ако те така нахално продължават, хиперсамолетите на Путин ще доставят необходимия товар във всяка точка от страната им. А и заревото във въздуха не може да не ги е съпикясало, както пушеците на самолетоноосача „Адмирал Кузнецов” силите на ИДИЛ. ИДИЛ направо се предаде, защото не знаеше какъв са му го приготвИли зад тези пушеци.

   Отзвукът по света след узнаването на тази тайна страховит. В Америка разбраха, че това което иимат като военна техника не им върши работа и ще престанат с агресивните си изяви, ще станат по-ниски от тревата.

  Русия също има проблем, защото теези неоткриваеми самолети не се откриват един от друг и ще продължат да се стракват във въздуха. Ще трябва да се разконцентрират така, че от тях да има само по един на военна база.

   Руската СТЕЛТ технология, най-първата в света, се прилага и по отношение на военните кораби. Давам за пример спуснатия скоро на вода свърххипекораб „Адмирал Горшков”, който е неоткриваем от долу /от подводници/, от горе /от самолети и спътници/, от страни /оот всякаква надводна техника/, но също отпред и изотзад. Той има насочени точно в тази посока умни ракеети, способни да унищожат всякаква техника, насочена към него още в момента, когато бива планувана вражеската атака. Тази технология е приложена и при подновниците „Борей”, които са откриваеми от врага ако се доближи  на 10-на см. от него. За танковете на Путин разстянието /10 см./ е твърде голямо, то е още по-малко.

   Случаят със стракването на двата хиперсамолета на Путин, които не са могли да се видят един друг доведе до нов план за разстановка на защитените по тази технология военни единици. Вторият невиидиим военен кораб „Адмирал Стародубцев” няма да бъдее разположен в Далечния изток, како бе планирано, а в Баренцово море, да не се стракат и тези кораби, невидими един за друг. Наскоро ремонтирания самолетоносач „Адмирал Кузнецов”, ветеран от Сирийската освободителна война сега е с нов атомен двигател и невидим за абсолютно всичко. Той е в състояние през зимата да достигне базата си в Новая земля, за да е далеч от другите два невидими кораби, защото може да троши ледена покривка с височина до 15 метра.

   А на американците не им завиждам. Узнали, че и тук са далеч зад руснаците, както и в областта на ракетите, те са в цугцванг и не мислят и не чувстват…

   Постигът ми е вдъхновен от постинга на г/жа Радистиналаса, озаглавен ”Танцът на СУ 27”. Коита имат Rнтерес да видят до къде е стигнал Путин, да отворят този неин постинг.





Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. starforlife - ~
19.01.2019 10:04
"Велика" Русия има такива стелт-технологии, че не може да ги покаже на света, защото разработващите ги учени не могат да ги намерят из лабораториите си - толкова са стелт.
В този ред на мисли, ето едно забавно клипче по темата:
https://www.youtube.com/watch?v=B0FAG_NU8Cc
От същата серия "Нереальная история - Советские Ученые" има десетки клипчета, които си заслужават да се видят.


А Тинчето...
Тинчето е толкова глупава, че дори не осъзнава колко е глупава.
цитирай
2. radostinalassa - Много е дълго това посвещение
19.01.2019 10:26
Минах го по диагонал. Не съм запозната с невидимите самолети и ракети. Танцът на Су е възможен, защото не носи някакви ракети като Ф - 16. Поне не се пвиждат отвън. Другото е човешкият фактор.
цитирай
3. radostinalassa - Дано да подарят такива самолети и на сърбите
19.01.2019 10:28
Да защитават както Турски поток, така и потребителите му от любовта на джагалите към нашата земя. Тук се включват всички видове семити.
цитирай
4. radostinalassa - Вече си персона нон грата в блога ми
19.01.2019 12:38
Стана ли ти ясно? Пиши си вулгаризмите в блога си и там се разтоварвай. Твърде си елементарен - яж , пий и се чеши у вас. Имаш южен мозък.
цитирай
5. radostinalassa - Аз няма да ти посветя пост
19.01.2019 18:05
защото си скучен, като ударен от руски стелт, дървен.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Благодаря за Коментариите!
19.01.2019 19:33
Току що в документите, до които имам достъп открих нещо ново:
Един от пилотите на стракалите се по време на полет невиидими самолети е починал, но в противохимическата рота, от която започна неговата стремителна кариера като летец са дали идея, възприета от ротния им, починалият летец да бъде клониран. Благодарение на богатия руски опит в тази област вече има даден за работа на учените генетичен материал. Има и още нещо, което носи успокоение - самолетите са застраховани в руския клон на ЗД "Алексей Петров", вероятно вече щетите са изплатени.
В първия коментар има лек опит за иронизиране с двойно педназначение -към достиженията на последното поколение руска технология СТЕЛТ и на блоговите достижения на Тинчето. Вече по СТЕЛТ технологията се правят дори БМП-тата, УАЗ-ките и мотоциклетите М 72 "Ирбит". Благодаря за клиповете! Същите ги има с Каракачанът и вецепрезидентката, доста по-внушителна като живо тегло от героите в клиповете.
Иронизирането на Тинчено се дължи на незопознаването със статиите му в блога за хиперракетите - тези теми в постингите й за мен са като който увенчаващ църквата купол. Казвам това като специалист в тези обасти - блоговата и ракетната.Хиперракетите излитат от силоза и със скорост 20 маха, която се мултиплицира до 27 - това е най-икономичната им скорост - но ако се налага, тя може да бъде повишена още, с колко за сега остава секретна тайна.
Не съм съгласен, че мязам на ударен от руски стелт дървенек. Имам много сериозен аргумент срещу това - аз превзъхождам като външност, като визаж и излъчване блогъра на мечтите й, Товарищ венцИ, удостоен със званието "Най-красив блогър на 2015 гг"
Има нещо обаче, за което госпожата е права - тия невидими самолети ще защитават Турски поток от империалистиите и джагалите. До същата теза достигнаха ръководителките на крилото на новата женска гръцка партия, Неа Парантиа, основана от отцепнички с прогресивно мисленена от партията Неа Демократиа.
Та, ще имаме и ние полза от тия невидми самолети.
цитирай
7. radostinalassa - Много бих искала и ти да си невидим...
20.01.2019 16:43
по - точно непишещ. Не ми се проверява преди да те изтрия дали си начесан или не си. Пфу, не ти отива на нищото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12150531
Постинги: 4533
Коментари: 10748
Гласове: 18293
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031