Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2022 18:34 - СТРАХОТНО РАЗКРИТИЕ НА АГЕНТКА КЛЕАР ХАРН !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 3255 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 21.12.2022 18:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

         ВЕЧЕ ТРЕТИ ДЕН – СТРАХОТНО РАЗКРИТИЕ НА  АГЕНТКА КЛЕАР ХАРН !!!

    Във връзка с наближаващия край на Тридневната специална операция на Путин в Украина, агентката ни от база на Центъра „Лангенхенерсдорф” полк. Харн, високоточно хакна интересуващите ни сайтове и се сдоби със страхотно разкритие – Путин пада от сцената! Причината не е, че той обърка света, а че прееба Русия за век напред, оставяйки й дълг да плаща репарации на Украина, на Грузия, на Чечения. След краха на този изрод започва и връщането на териториите на Япония, на Финландия и разпадът на Руската империя на 8 части.

   Сега всеки ден на фронта загиват по 500 руски младежи, а цялата войска на Путин там, състояща се от 70000 души е пред вкарването й в „чувал” след пробива, който украинците ще осъществят скоро при Мариупол и след разрушаването на Керченския мост. Гювечът за Путин ще остане само стоманата по двора на Азовстал, която бе открадната от Русия и натоварена на няколко кораба замина за Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на света.

   Най-страшното за Путин е, че той вкара Русия в разруха и хората там вече са против управлението му. 500 руски младежи на ден убити заради кретенизЪма му, руснаците няма да му простят. Така Путин се изправи срещу собствения си народ, чиито синове загиват  заради него, но също и срещу много страни в света, на които причинява трудности, а войната, която води срещу Украина, по-гадна от тази между Ирак и Иран, в която той залага на тактиката си на жесток ракетен терор срещу украинските мирни жители да промени хода на войната, която губи в негова полза, настрои целият свят срещу него. Само изрод може да избива мирни жители, деца. Краят му е близък и ако остане жив ще му се случи нещо подобно на това, което постигна Стенка Разин - на коелото на мъките са го секли с брадва на части, започвайки с отсичане на краката му под колената. Нито Русия – хората, олигарсите, бандюгите и др. – нито светът искат да имат каквито и да било дела с този изрод, извършващ геноцид над мирното население на Украина. За човека се съди по делата му.

   Продължавам с предвижданията на другата ни оперативна работничка от база „Лангенхеннерсдорф”, политоведката капитан проф. Ерестина Байшлаф, как падането на Путин ще се отрази на страните, които той задкулисно управлява.

   След падането му от сцената автоматично от сцените падат Орбан и Радев. Орбан промени скоро конституцията в негова полза, но това няма да му помогне. Той рекетира ЕС като спира с вето помощите за Украина. Отговорът бе, спиране на нефта по нефтопрповода „Дружба” за Украина. Да го видим какво ще направи сега етническият циганин Орбан, човеко на Путин.

    Радев, предвосхищавайки края на Путин се крие зад паравана на назначенето от него служебно провителство, но и това няма да продължи дълго. След новите извънредни парламентарни избори през април /?/ първата точка на новопредтавения пред суверена парламент ще бъде уволнениено на президента. То може да стане и сега, защото рейтингът на президента е към 34%, това е вагжна социологическа данна. Ако народните представители наистина изразяват волята на избирателите си, това е достатълно за мнозинство от 2/3 и парламента да го изходи от президентсвото. Пръкнатите обаче чрез президентов политически инженеринг кухи партии - последната се нарича Български възход -  начело с недоправени и същевременно зависими няма да разрешат да се случи това, защото им умира поминъка – политппроституцията. Веднага след падането на Путин пада и Радев, който може  да бъде съден за национално предателство, чрез което вкара страната ни във вссестранна криза. Неговият избор бе изборът на простащината в страната ни, есенцията на която е в Списъковите интелектуалци, преброени по  членно или по глави, малко под 400 души. Грехът е техен! Падането на рейтинтга на президента показва, че все повече хора, излъгани от Радев осъзнават какво сториха за страната си и ще се коригират. Избраните от тях народни представители на следващите избори ако искат да се случи нещо добро на страната, първата точка трябва да бъде махкването на троянския кон на Путин от властта.

   Все повече имащи власт опитват да се отърват от него, все повече от тези, на които той дърпа конците му се дърпат. Защото усещат края му и гледат да не носят отговорност за съучастие с него, човекът, превърнал президентството ни в отдел на ФСБ и съсипал страната ни.

   Този парламент нищо не може да свърши, трябва нов, който да уволни президента и да назначи стабилно правителство. В противен случай, мисълта за промяна към добро в страната, Вие тука оставете, вещае нашата оперативна работничка, черпеща информация от ЕС,  Ернестина Байшлаф

 image    
                        На горната и долната снимка, делата на изрода. 
  

image



                            image

                                   Ето какъв го чака Путин за стореното на Украина...



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. planinitenabulgaria - От оперативна информация разбрах, че вече са подготвени и всеки момент
21.12.2022 18:43
ще дадат документи за регистриране няколко нови партии: Еламеритни, Многоголемкур и Децунемтамебнем. Инженеринговите проектанти на тези партии разчитат гласовете за нЕкои системни партии да бъдат засмукани от тях, а ъщо и гласовеете на тези, които искат промяна и край на кражбите на герберите. Така ще се стигне до ново съотношение на политическите сили в НС - ситуация, отработена с партията Иматакъвнарод, плод на полотически инженеринг, а успоредно с нея и Продължавамепромяната, която ни вкара в настоящия капан.
цитирай
2. gardener - Не мисля,
21.12.2022 18:53
че в РБ нещо ще се промени до степен, че Радев да бъде отговорен за каквото и да е. Ще си изкара мандата и ще се забие в Славяново, Пловдив и София, ще си харчи издръжката, ще си подържа офиса. Втората му жена ще го напусне или той ще я напусне, щото е шантава и така. Разбира се, ако не не направи някоя голяма глупост, свързана с мераците му да се превърне в "силен" пРезидент или не изскочат документи и "записи" за курвалъка му, кражби или тайни преговори с Путин.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Агент Ернестина Байшлаф
21.12.2022 19:38
gardener написа:
че в РБ нещо ще се промени до степен, че Радев да бъде отговорен за каквото и да е. Ще си изкара мандата и ще се забие в Славяново, Пловдив и София, ще си харчи издръжката, ще си подържа офиса. Втората му жена ще го напусне или той ще я напусне, щото е шантава и така. Разбира се, ако не не направи някоя голяма глупост, свързана с мераците му да се превърне в "силен" пРезидент или не изскочат документи и "записи" за курвалъка му, кражби или тайни преговори с Путин.


ни препоръчва как да постъпим имаче ще трябва да оставим всякаква надежда за промяна към добро....
И разкритието на агент Клеар Харн е важно.
Няма да се учим само от Радостинчето, милото, с примрялата душица.
цитирай
4. 1997 - Това е очаквано
21.12.2022 20:09
planinitenabulgaria написа:
Причината не е, че той обърка света, а че прееба Русия

Г-жа Хърн внимателно следи кой кого е преeбал
цитирай
5. planinitenabulgaria - Справка в Архива на Центъра показва, че сте троль, няма да осветлявам агентурния Ви псовдоним.
21.12.2022 22:29
1997 написа:
planinitenabulgaria написа:
Причината не е, че той обърка света, а че прееба Русия

Г-жа Хърн внимателно следи кой кого е преeбал


Изписвайте правилно името на агентка Харн - Вие сте написал Хърн. Тя е арийка и държи на немското. Ако отвори блога ми и види, че сте сгрешил името й, лошо ще стане.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12329304
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930