Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2022 22:46 - СЛЕД ПРОЧИТАНЕ НА ИЗКАЗВАНЕТО НА ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР НА ПУТИН, СЕРГЕЙ ЛАРВОВ, В АНТАЛИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2290 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

СЛЕД ПРОЧИТАНЕ НА ИЗКАЗВАНЕТО НА ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР НА ПУТИН, СЕРГЕЙ ЛАРВОВ, В АНТАЛИЯ

 

   Възмутен съм от укрофашистките нацисти, те заслужават най- вакумната бомба на Путин - вече така мисля за тях след като внимателно прегледах брифинга на Ларвов, външният министър на Путин. Какви ли намерения са имали нацистофашистите, домогвайки се да произведат хипернервнопаралитична отрова Новичок М /Модернизированная/ ? Оригиналът на Новичок е извлек от селскотопански отрови. Новичок М, който укронацистките фашисти са искала да приготвят по заказ на САЩ, които са ги инвестирали да работят върху тази отрова за масово поразяване вероятно им е бил необходим да изтровят най-щастливините хора на земята, тези в Голямата страна. Тази разновидност на Новичока укроотровителите са изготвили на основата на екстракт от селскостопански торове. Отровените с Новичок М умират за хилядни от секундата и макар умряли, те изглеждат почти като живи. Ако бяха праснали Навални с такава отрова, чак при пристигане на самолета на летището щеще да стане ясно какво са му случили.

   В областта на изкуствените торове, съдържащи азот /б. м. амониев нитрат/ руските специалисти имат богат опит при приготвянето на взривове. Те избухват контролирано в Израел, но понякога и неконтролирано, давам за пример товарът на кораба в пристанището на Бейрут.

   Тази нечовешка укроразработка, заказ от Америка, бе унищожена в зародиш при специалната тридневна операция на руските миротворци в ДНР и ЛНР.

   Освен тази разработка на укрофашистките нацисти , в Украйна са се водили и други такива такива, насочени против Голямата страна с кърмчия Путин поради което се наложи миротворческите сили в Донецк и Луганск сега да претърашват цялата Украйна и да ги унищожават в зародиш.

 

   Друга простотия на укронацистките фашисти:   

   Миротворческата армия, която е навлязла в страната за да изчегърта укронационалфашизъма осигурява хуманитарни коридори за напускане на страната. Шест такива коридори се откриха към братска Беларусь и още към Русия.  След това от Минск със самолети бягащите от фашистка Украйна, предимно майки с деца, могат за два часа да пристигнат до Москва, столицата на Голямата страна, в която живеят най-щастливите хора на света. Беглецките с децата си ще бъдат върнати в Украйна за да гласуват на референдума там след изчегъртването на фашизма и освобождаване на народа от нацизъма-фашизъма в резултат на тридневната спецоперация. Украинците обаче нЕщът да пътуват към Беларусь и Русия, искат на Запад. Искат да навлезат в Полша, Словакия, Унгария, Румъния. Дураки!  Това са страни от ЕС, който се разлагат, там ще ги научат на джендърство, на еврогейство, на гомосекство и на всички лоши неща по света. Глупави украинци, не си знаят интереса. Пред Русия да сакат ЕС!

 

   От министър Ларвов научихме и за други лоши неща на укрофашистнике нацисти. Изгонили персонала на една детска болница, защото болниците не се бомбардират и в нея се настанили диверсанти. Превърнали болницата в параван а тях.  Ама не пройдеть - руские ракетчики сбомбили „болницу”.

   След брифинга на Ларвов вече гледам по различен начин на украинците. Този поцес у мен дооформи една фейсбучка, изисвам адреса й във ФБ, защото да се прочете статията й е облигатно за всеки, имащ интерес към Украина.

 

https://vijti.com/новини/мариела-нордел-от-мастършеф-изригна-с/124719/

 

   Нищо верно нема в това, казва тя, че в Украина има руски войски. Там се бият народа и фашистите, а фашистите бегат от Украина. Не знаейки това, ние ги приемаме като добрите, а това е точно обратното на иистината. И им даваме помощи, макар нашите деца страдат от липса на пари за лечение и др. Нека тези,  които влизат в Българя да кажат истината, путканва ги фейсбучката.

   Как тези хора преобърнаха представите ми за тридневната спецорерация в Украина! Това стана възможно след като научих истината за случващото се там от министъра на Путин, Ларвов и от фейсбучката Мариела И сега казвам:

   Горе ЛНР, горе ДНР, горе Крым!

   Доле Зеленото човече, както фейсбуцката нарича Зеленски!

   Тия, украинските нацистофашисти били по-зли от нашите манархофашисти преди Девеетото! Вече знам какви са, цитирам и източниците, от които узнах истината за тях.

   Тридневната спецоперация им е малко. Поне четиридневна трябваше да бъде!

   Съжалявам, че статията на г/ца Мариела не може да се копира, за да я приложа. А да има запинячка срещу копиране, трябва да има нещо във връзка с този ФБ адрес.

 





Гласувай:
2



1. shveik5 - Коста, одеве прочетох и аз във фейсбука
13.03.2022 22:31
как едно недоволно наше комуне търсело да купи украйнски паспорт, че нашето не било живот тука. Чета и не мога да проумея! Да завиждаш на хора прогонени от сатаната.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Точно така трябва да постъпват честните и прогресивни хора по света.
13.03.2022 23:27
shveik5 написа:
как едно недоволно наше комуне търсело да купи украйнски паспорт, че нашето не било живот тука. Чета и не мога да проумея! Да завиждаш на хора прогонени от сатаната.


Преди малко влязох в Архива на Центъра и узнах, че в петък Венцивалери1951/Радостиналасса са си обърнали доларите в рубли. Утре и аз отивам в банката и си менявам еврата в рубли.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12332707
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930