Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2021 23:29 - ОЩЕ ИМА ХОРА СЪС СБЪРКАНО МИСЛЕНЕ У НАС!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1480 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ОЩЕ  ИМА  ХОРА  СЪС  СБЪРКАНО  МИСЛЕНЕ  У  НАС!

 

   Тези дни се разрази нов „шпионски” скандал. В опит да вбият клин в отношенията между нас и Русия, шпионските централи на Байдън измислиха глупост, която минава пред първенцците в Капитолия, но пред нашия съд когато дойде време да отсъжда, такива уйдурми не вървят. Не вървят и пред всеки от нас, защото само една наша билогична единица – българин! - е по-образована от сите краварски конгресмени и сенатори взети заедно. Понеже съм много скромен не цитирам себе си като пример за образованост, способен да турне тия от Капитолия в джеба си.  

   Истината за „скандала” е осветлена много отдавна в Ленин-овото учение.  Той въвежда ленинското определение за разведчеството, което счита за висша форма на доверие към този, който се разведква ако се има предвид персонално някой човек, жена или обект или дори група държави, напр. общо 27  /б. м. за сега без Македония/.  В случая ние сме обект на доверие от страна на Путин ако мислим по Ленински, дори бих казал на уважение, но масите го неразбират. Аз не само го разбирам, но искам с още по-голямо доверие към нас той да се отнася така, както искам той да остане президент не до 2036-а, а до 2037 г. Тази висша форма на доверие от негова страна към нас май е третата от няколко месеца насам. Путин заема сериозен вклад в социалните мрежи и аз вече подозирам две наши блогърки, че сънуват мокри сънища с него.

   Защо обаче от наша страна се проявява неразбиране – човеко късмет в гъзо ни вкарва - така казват в Западна България – а ние не само си бягаме от късмето, но и злоба надаваме. Ленин не четем, скоропоговорките на хората от Западна България не познаваме....

  Сега ще се сезирам върху едно слово на външния министър на Путин, Сергей Ларвов, което той във форма на мирна закана отправи към външния министър на ЕС наскоро. Обвиняват Путин, говорить Ларвов, че правел много ракети. Ще прави и още повече ще заправи, защото който иска мир се готви за война. Това го е писал някога Ленин в Комсомолская искра и то така убедително, че масите са забравили от кого той е взел този израз и го свързват с Ленина. От тази ленинска искра днес се разгоря огън, ето какъв:

    Путин обича страната си, света, хората, поради това той иска мир. Някога борбата за мир се водеше по други правила. Давам пример с Хрущо, който се бе превърнал на трньор на борците за мир по света. Заради тоя пусти мир сега Путин прави само ракети, макар за масите да остава туй, дето там го наричат ширпотреба. Ширпотребата явно е нещо много сложно, защото този термин не можаха да преведат на английски език известната ни преводачка Мариана Хил и съпруга й, който е англичанин. Немало такова понятие в Англия, оправдаха се те.

   Прозводството на ракети в Голямата страна е довело до това, там да няма високотехнологични заводи, най-елементарни стоки за бита, като хората се записват да си купят бумага туалетовая, кур потрошенный /кокошка, нарязана на части/ и други такива прелести, но те знаят, че за да има мир, това е пътят. И си го следват, и Конституцията си промениха, за да има стабилност при тях, фундамент на световния мир.

   Само просветените люде разбират тези неща, защото са чели Ленина. В неговото огромно творчество, писано за масите  има отделено място и за разведката и за оръжията, където той обяснява защо Русия /сегодня говорим Русия, понимаем Путин/  се е сезирала върху целия свят като обект на разведка и защо толкова много оружья прави.

   Това краварите никога не могат да го разберат, ако и да са се възвисила да работят в Капитолия. Самочувствие могат да имат само тези, които са се учили от Ленин. Ще дам за пример една страна, най-първата от всичмки на света, като няма да я назовавам. Те може да не произвеждат нищо за бита, но ракети, за да има мир могат и още нещо уникално за страната – в нея масите  знаят всичко за Ленин.

   Поняли?

 

   Послеслов:

   В Центъра разглеждаме една конспиративна версия, че за да попречат на Радев да спечели втори мандат за президент, пуснаха във ФБ един материал против него, а сега развихриха и този сапунен сериал, уж разкрит от Главна прокуратура и ДАНС, който ми се чини също е насочен срещу него, вменявайки му, че е превърнал президнството в ГРУшник. В Центъра сме убедении, че натам я глАсят - да го замерват с фекалии и компромати до м. ноември, та да загуби изборите.

   Ако погледнем обаче проучването на всичките агенции, Радев е най-популярната личност у нас, народът си го сака.

   Поживем, увидем...

 

   Ето какво зацинкулираха в нета недолюбващите обединителя на нацията и натовски генерал, президента ни:

 

https://www.facebook.com/anani.mladenov/posts/3773680516018769 Petar Nedelchev - co-host of Rumen Radev:I never understood   

  Петър Неделчев - съ-водещ на Румен Радев:

Така и не разбрах кой, защо и как го е командировал в Съединените щати - уж да е ′ ′ NASH ′ ′ - уж генерал на НАТО ?!

Разбира се, Радев се отличава като сикофант и обтегач. Той също се отказваше, когато се занимаваше с нещо по-сериозно и отговорно. Който е служил в армията, знае какво означават тези конкретни термини, характеризиращи точно лошия материал под пагон. Курсанта Румен Радев не блестеше с нищо сред другите, дори беше без подарък, незабележим, безконтактен, незабелязан, без интелектуалност и авторитет.

Страхувахме се от него, защото той беше доносник на видеомагнитофони и DS, което заради неговите „заслуги“ го направи „валедикторен“, въпреки неговата некомпетентност и безотговорност като военен летател.

След поредицата от опасни технически проблеми с „МИГ“ - като „вътрешен човек на секретната служба“ вече не му позволи да лети, защото те се нуждаеха за други, по-важни, партийни задачи.

Тогава като лоялен изстрел на ПА, активен сътрудник на ВКР и ДС и изявен русофил, го отличава с обмен на опит в Москва с руски колеги. Така те изпомпаха егото и самочувствието му по партийна линия. Вече беше готов за още по-важни партийни поръчки. Те го отглеждаха на партийна линия, подготвяйки го очевидно за номенклатурист.

И тук той вече е като най-високия - президент на България. Въпреки това, всички ние, които сме служили с него, знаем отлично какъв човек е той и че поставянето му за държавен глава е фатална политическа грешка за съвременна България. Защото той е злонамерен, коварен и мил провокатор, обслужващ интересите на Русия, което е предателство на най-високото ниво на членството на България в НАТО и ЕС.

 

   Постингът направих в опит за сезирване и поучение на съблогър/к/ите Радостина/Венци  и  ЦАВ/ Борн на тази тема,  защото оставам с убеждението, че

 

ОЩЕ ИМА ХОРА СЪС СБЪРКАНО МИСЛЕНЕ У НАС.

На които, те с постовете си должни да помогнат...





Гласувай:
6



1. krumbelosvet - "Човеко късмет в гъзо ни вкарва"
19.03.2021 23:44
Балканджи Коста, честит късмет.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Обръщението "Балканджи" не върви към мен - аз не съм стъпвал на планина!
20.03.2021 10:15
krumbelosvet написа:
Балканджи Коста, честит късмет.


Стоя пред компютъра, свалям снимки от интернет и ги представям за свои. А обстановката край мен е все една и съща - бутилка с убава плодова рикиа, звучи српско-циганска музика, та през две улици се слуша. Това е сърцевината на живота, екстракст от неговата есенция.
Ние, политииците, водим смислен живот, обединени от една цел - да въведем машинно гласуване и да свалим ГЕРБ от власт. Веднаж паднем ли ги, те не моът дъ съ върнът повече обратно. Така ще проправим пътя на интелигентните хора в България - Слави, Мая и др. - които са млади, образовани и некорумпирани. Аз вервам в тях, Вие пък работите за тях. Това е нашето свързващо звено.
Доле Боко,
горе Генерал атанасоВ!
цитирай
3. dobrodan - Да продаваш Родината за 2-3000 лева?!
20.03.2021 13:51
Мъка, мъка.......Червена пелена се стеле пред очите, глава се люшка (на североизток), уста проклина задокеанска вселена :):):)........
Досега - полуидиоти, на изборите - пълни идиоти!
Всеки селянин - свиня, всеки комунист - две!
Всички комунисти - под земята! (лозунг на входа на мина, да не си помисли някой нещо)...
На Партията - вярност, на народа чиста вода!
И ЗА ПРЕДАТЕЛИ НЕ СТАВАТЕ, ПИШМАН ЩИРЛИЦОВИ УЧЕНИЦИ!!!!!!
ЧУМАТА НЯМА ПЛЕМЕ И РОД. ИМА САМО ЦВЯТ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12330544
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930