Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2021 17:55 - СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА КОВИД - КРИЗА, НОВ ОПИТ ЗА ЛЕТЕНЕ ДО АМЕРИКА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 581 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
  Добре, че поне разбрахме кой е виновникът за тази Ковид-криза у нас според зам.министъра на здравеопазването - не професионалните с политическа насоченост мерки на предишния министър, а също и на непрофесионалните хаотични изпълнения на НОЩ. След това негово изказване явиха самия министър, който каза, че за краткото си време е свършил повече работа от всички министри преди него.
  Мисля, че разбрах - за всичко е виновен Боко. А тия новите слушат Радев, който има позиция за Ковида - не Ковидът е опасен за страната, а ГЕРБ и Бойко Борисов.

    Ако се уреди утре, заедно със слънцето ще летим от София над Европа, след това над Исландия, Гренландия, най-северната част на Канада и от Скалистите пранини ще поемем посока юг към Лос Анжелес. Да се лети през деня над Арктика при това по посоката на слънцето, което означава през целия полет ден, е много красиво. 
  Но вече не ми се лети., нагледах се на тези картини.  Повече радост ми носи едно скромно пътуване из страната ни, дългите полети станаха за мен тежки. 
    И с музиката се получи нещо подобно - една малка пиеска на Брамс ми носи повече радост от цяла опера на Вагнер...
    Не крия, че този имам цел - да се убедя промени ли се Америка след изфъргването, изчегъртването, измитането и обрушването от кърмата на най-простия си президент по време на цялата им история. Промените от зло към добро не протичат бързо. 
   За съжаление при нас процесите текат с обратен знак. След изборния преврат, извършен от президента с помощта на гласовете на опростачения ни от Слави електорат, чалгарите му, нищо добро не ни чака. Някога пеехме една песен, "Комунизмът си отива, спете спокойно, деца!. Може би ще бъде актуализиран този текст така:
  "Комунизмът се завръща, събудете се деца!"
   Нямам предвид България, но когато народът в някоя страна е опростачен и не различава жоп от амджик, той иска простакизъм и фюрер простакисисимус. Такава е жизнената среда на опростачения, а образования ще изписва кофата с мастило защо не се е опростачил...




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12330691
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930