Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2016 09:17 - POST BUFFA OPUS 1923
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

НАШЕ  УЧАСТИЕ  НА  ОЛИМПИЙСКИТЕ  ИГРИ  В  БРАЗИЛИЯ

                        БИ  БИЛО  КОНТРАПРОДУКТИВНО

 

     Идеята за заглавието на скерцото почерпих от изказване на Путин. Напомням, че украинските бандерофашисти свалиха  пътнически самолет на Малайзия над Украйна с цел да вменят това престъпление на новосформираните демократични републики Луганска и Донецка и така косвено да го прехвърлят върху Путин. Всичко бе ясно - украински военен самолет е изстрелял ракета срещу пътническия самолет, всеруското военно космическо разузнаване е документирало престъплението. Въпреки това започна разследване на престъпението, заговориха за трибунал за свалилите самолета превозвал холандски пътници. Путин най-точно в едно изречение им подсказа какво да правят:

-         Трибунал срещу виновните за кактастрофата би бил контрапродукгивен!

    После на заседанието на Съвета за сигурност във връзка с тази трагедия Русия наложи вето за съставяне на такъв трибунал. Защото в цялата тая ралбота Русия няма нищо общо, това е уйдурма на враговете й.

 

    Подобна вражеска проработка срещу Русия днес се води на спортния фронт. Допинг и стимулииращи медикаменти били вземали руските спортисти – нищо такова няма. Това е нова уйдурма - фалшифицирани  от враговете на Русия са пробите, взети от руските спортисти, като в тях са добавени забранени вещества. Преепускайки на тоя фалшив кон, МОК развява знамето за забрана на Русия да участва на Олимпиадата в Бразилия. Путин ясно каза, че това е дискриминация спрямо Русия и че тези мерки ще бъдат отново контрапродуктивни, напомняйки за уйдурмата със самолета, от която той излезе кристално чист, но също тока и за уйдурмата с набеждаването му, че откраднал два и половина милиарда долара и ги укрил в панамска офшорка, които обаче не се оказаха негови, а на челиста Сергей Ралдугин. Путин отново излезе чист като момина сълза.

 

    Това май не стигна на враговете на Русия, та подбраха руските туристи във Франция, отишли там да се наслаждават на майсторството на тима им. Полицията обаче след мача ги измалтретира, би ги с палки, арестува, наложи на футболния клуб на Сборная глоба от 150000 евро, искаше дори да отстрани руския тим от европейското първенство, единственият начин да спре устрема му. Наложи се външният министър на Русия Сергей Ларвов да привика френския посланик и да протестира срещу тази контрапродуктивна провокация от страна на френската полиция срещу руските туристи.  Никой от България обаче не подкрепи Русия срещу това френско безчинство. Само изгонването на френския посланик от Русия е правилната мярка, отново никой от нета ни не сети да излезе с такава инициатива.

 

     Във връзка с тези две инсинуации отношение взе лично Путин. На специална пресконференция той окачестви мерките срещу руските спортисти като контрапродуктивни, разкрититува враговете на Русия, измислили тези простотии, но в края на речта си той каза само едно изречение, което втресе враговете на Русия:

-         Русия усъвършенства удрените си оръжия!

   Аз на негово място бих насочил срещу МОК или френската полиция ракети, но той по-знае от мен къде и как.

 

     България би могла да помогне на Русия срещу тези безобразия на разпасалите си пояса световни спортни уйдурмаджии. Най-правилният ход като отговор на тези безобразници би бил отказ от наша страна да участваме в олимпиадата, ако не се разреши и на Русия да участва в нея. Този ход бе приложен вече от патриарха ни, който отказа да участва на на вселенсия събор, защото там няма да бъде представена Русия, един пример за братска солидарност. Този мой поост би могъл да се превърне в отправната точка на един такъв ответен и справедлив процес – отказ от участие на България в олимпиадата, ако в нея не участва Русия, но аз не съм популярен и я прочете някой поста ми, я не. Но пък ако инициативата ми бъде подета от най-четените блогъри – Чара, Цав, Блекито, Фреето и Икономиста, ако те популяризират тази моя иницаитива, резултатите ще се бъдат продуктивни – няма да се явим на олимпиадата и така ще подкремим Русия срещу враговете й в спорта. Не само ние можем да сториим това, има още цяла поредица страни, които ще откликнат на инициативата ни –  КНДР, Приднестровието, Северна Осетия, Абхазия, ЛНР, ДНР, Кримската НР, Венецуела, Виетнам, а защо не и Гърция, Словакия, Австрия, Унгария. И дори Панаама, от която ако руснаците си изтеглят парите си от банките им и ги прехвърлят на Кайманските острови ще има ужасяващи фалити... 

image






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12331212
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930