Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2023 23:10 - РАЗМИШЛЕНИЯ СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕ НА МОТИВИТЕ НА ВСС
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1924 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    РАЗМИШЛЕНИЯ СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕ НА МОТИВИТЕ НА ВСС ЗА МАХКВАНЕТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ОТ ПОСТА МУ:
    
    В Наказателния кодекс трябва да се въведат престъпления, които са актуални за времето ни. Животът се променя, законите трябва да следват възхода или падението на морала като го насочват в правилната посока. Поради това предлагам на Комисията, в която най-пръв по познания в нея е Дялан Пеевски да включи в НК следните три престъпления:

     1. Уронване престижа на държавата. 
      Предлагам делата по този член да се водят от Тричленка и решенията на тричленката да не могат да се обжалват от престъпника.

    2. За прояви на формализъм.
    Това е нещо много по-страховито от точка 1. Във формализъм е бил обвиняван Шостакович и е бил на крачка от разстрел или депортиране в Сибир. Фактът, че той никога не е разбирал що е това формализъм не го освобождава от наказанието според закона. А у нас формалисти щъкат и се прескачат като тахтаби. Тричленка за тях требе!!!

   3. В случаите, когато дядото на определена личност е ебал змия. 
   Не посочвам конкретна личност, но в управлението на страната се набута една дългъчка от Брюксел като змия, слаба и пъргава като змия. От съгласните букви най-силно й звучат Ш и С. Когато произнася буквата С тя заеква на нея и се чува едно продължително изсъскване.   Никой от политическите й противници ли се не сеща да я подведе под отговорност за содомия на дядо й? н.Няма да осветлявам с какво хайванче. Нека тя докаже пред Спецтричленка, че не е имало такова нещо...

    Ще погледна ФБ-страниците  на по-съвършените от мен фейсбукове - Емили Тротинетката, Румен Радев, Цветеслава Гълъбова и бать Венцо, работили ли са по тази тема. Дано един шеф на комисия, с вид на дялан с брадва,отвори постинга ми и се замисли по казуса.
   Ако си разсъдим логично, ВСС вече прилага Точка 1 от предложението ми, но то не е включено в НК и от Конституционния съд ще канцелират решението им, на което дълго-дълго се канеха, както в Западна Бъргария казват, "като гладен на сранье".
   Аз само умни работи предлагам, но никой ме неслуша. Ще взема да организирам гражданско подчинение с избор измежду такива личности - честни, с прогресивни схващания...


image

      Искаме промяна в НК, Тричленки и Народен съд!  Иначе ще стане кофти...




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12389880
Постинги: 4579
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930