Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2023 18:09 - ДА ПОМОГНЕМ НА ПрЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА /П/ОПРАВИ УЧЕБНИЦИТЕ !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1222 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 30.03.2023 18:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

         ДА ПОМОГНЕМ НА ПрЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА /П/ОПРАВИ УЧЕБНИЦИТЕ !!!

    Редно е интелигентните хора да помогнат да се /п/оправят учебниците, защото са много зле. Инициативата за това бе изходена от най-големя ни интелектник, пРезидента. Аз съм съгласен с него и призовавам и други, макар не на висотота на неговата интелектност, да се включат в програма, която да доведе благородната му идея до восходящий конец.

   Как аз виждам работата по довеждане до край на идеята на пРезидента?

   Според мен трябва да се направи екип от най-интелигентните хора в страната, доказали се като такива, които да се включат в тази програма. Аз предлагам Тричленка, която да започне работата по промяна на учебниците начело с младят политик и опитен композитор, Светослав Трифонов. Членовете на тази Тричленка трябва да бъдат също високообразовани както Славия сАмия, честни хора с прогресивни виждания. Затова предлагам двама такива, най-подходящите , Тошко Йорданов и Станислав Балабанов. Балабанът е изключително интелигентен младеж, който от дете мечтае да участва в Шооуото на Слави, а после се жени за вокалистката на Шоуто. Това го поставя сред най-висшите ни интелектники и показва, че той по качества не отстъпва на сценариста-политик Тошко Африкански. Аз ги виждам като съпредседатели на Тричленката.

   За да се стигне обаче до съставянето на Тричленка, която да разработи идеите за развитие на насоките за развитие на образованието, дадено от пРезидента ни, небходим е Инициативен комитет. По-подходяща инициативница от директорката на лудницата в Курило няма. Тя, подкрепена от болните в повереното й лечебно заведение, сбра Инициативен комитет, благодарение на който ние днес се радваме на такъв мастит пРезидент, който води страната ни към най-светлите вершини на развитието ни.

   От данни, постъпили в Центъра се оказва, че шефката на лудницата в момента реализира друга програма, по която да бъде арестуван Путин и даден на МНС в Хага. Тя с помощта на болните, може да арестува Путин и да го предадена  на МНС. Така, както тя може да назначава президенти, вероятността и да ги фаща и предава на МНС не е антихипотетична фикция, а възможност да отправя подлежащите на наказание президенти към кауша.

   Да не пропусна нещо много мважно – след като Тричленката /п/оправи учебниците, техните поправки трябва да се утвърдят от екипа на пРезидента.

   Над всички тези, които посочих като изпълнители, аз поставям себе си, защото завърших тридневен ускорен курсо в Центъра за наблюдаващ. Придобих специалност „Наблюдаващ цените на млякото и млечните продукти” и вече чувствам голяма гросмайсторска сила у мен когато наблюдавам цените. Виждам всичко, дори това, което нормалните хора не виждат.

   Като заключение пожелавам на най-възвисеният интелектуално българин – пРезидента - да /п/оправи учебниците. За да станат подрастващите интелектники като него, като композитора Трифонов, като боркинята да правата на пенсионерите Мая Манолова. Образованието на страната,  оплодено от идеите на пРезидента ни ще помогне на страната ни да се превърне в такава, където живеят най-щастливите хора на земята...

image




Гласувай:
4



1. zax - https://youtu.be/MNTH8RAfNhI
30.03.2023 19:25
Айде още един мечтател по звездите на попфолка - нивото на културата започва от Чалгата. Изворът на простокрацията. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12333070
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930