Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2022 07:56 - ВТОРИ ОТВОРЕН ПОСТИНГ ДО Г/Н КОЛЕВ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1349 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.08.2022 17:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                            По повод постинга Ви за имотното състояние на Копейкин:

                 ВТОРИ  ОТВОРЕН  ПОСТИНГ  ДО  Г/Н  КОЛЕВ

                                            Уважаеми Г/н Колев,

   Запознавайки се с блога Ви установявам, че сте доста вътре в руската тема, но е видно и още нещо - има съществени теми, които остават извън интересите Ви. За сега ще спра само на една, МУЗИКАТА и ще Ви предложа теми, които бихте могли да осветлите след като поработите сериозно върху тях. Ето и първата:

     СЕРГЕЙ  РОЛДУГИН, виолончелист, приятел на Путин:

    Нещо много загадъчно има в тази личност. Канят го да свирне нещо за пет минути в Кремъл, но какво е свирил и как го е свирил не знам, платата му обаче за тези пет минути е била един и половина милиарда долара. Чинят ми се много – най-високоплатеният концерт е на Битълс в Ню Йорк, когато те са били изведени с танк от стадиона, защото феновете им са щяля да ги смачкат. Как ще да е свирил този виолончелист, та изкуството му е било така високо оценено от Путин?

   Загадката обаче продължава. Ролдугин превежда сумата не в Росбанк или Сбербанк, а в офшорка на Панама, където журналиски го фащат.  В мен се поражда съмнение, че тези пари не са за него, а за някой друг, но за кого, не става ясно. Не вярвам да са и за мен, човек, много вътре в музиката.

   Втора тема, диригентът ВАЛЕРИЙ ГЕРГИЕВ, приятел на Путин:

     Той е осетинец, такъв се представя, по ранг е един от първите олигарси. Положил е клетва за вярност към Путин. Като диригент е КРЪГЛА НУЛА, но е работил доста по Европа. Материалното благосъстояние но този диригент, за когото се свърди, че е шеф на музиканата мафия в Русия със заместник Мацуев е огромно – имения по всички апетитни  места на Европа, най-вече Франция и Италия. Дали тези имоти са негови или на някой друг, дали този диригент не притежава спесименти да работи с тях по банковите сметки на олигарсите – ето едно поле за работа от Ваша страна, Г/н Колев.

   Към приятелския кръг на Гергиев ли принадлежат също така виолистът Башмет и певицата Нетребко, чиято кариера в Европа се срути след разкритията на журналистите за офшорките в Панама?

   Трета тема, олигархът ЙОСИФ КОБЗОН, приятел на Путин:

   Твърди се, разбира се преувеличено, че той е притежавал половин Москва и половиината от Подмосковието. Кобзон е от ранга на Гергиев, но „отговарящ” за естрадната музика. По времето веднага след 1989 г. Кобзон и нашият певец Пешо Мъката организират незаконенн бизнес с презаписи продажба на дискове. Печелят много, но парите остават в Москва. Пешо отива да си ги тегли от банката, но колата му е премазана от два ЗИЛ-а и папката за банката изчезва. Парите остават за съдружника му, Кобзон.

   Бих желал, Г/н Колев да публикувате три постинга по темите, по които Ви сезирам и в тях да осветлите тези три образа в сянка.

 

   Коста, просветен любител музикант.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12323735
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930