Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2022 19:40 - ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ ПРОБИВ НА ПрЕЗИДЕНТА РАДЕВ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 991 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 29.04.2022 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ ПРОБИВ НА ПрЕЗИДЕНТА РАДЕВ ВЕЧЕ Е ФАКТ !!!  GLORIA EXELLENCE!

 

     Посещението на пРезидента ни в Испания и срещата му с кралското семейство доведе до неочакван дипломатически пробив с мощ на много супервисокоточна свръххиперракета на Путин. Ето какво се е случило:

 

    По време на работен обяд, кралят на Испания и нашия пРезидент менат мисли за войната в Украина. Крал Фелипе №6 казва на пРрезидента ни, че Испания изразходва доста голяма сума за военна помощ на Украина, което срива икономиката й.

   Нашият пРезидент му обяснява, че за да избегнем сриването на нашата икономика, ние изпращаме на Украина само евтини защитни средства като стари каски и бронежилетки, останали от ВСВ, л. п. с. и др, като до сега не сме изпратили дори един патрон. След това въведение пРезидентово, той обяснява на краля, че ние сме против тази война и поради това не трябва да изпращаме оръжие на Украина, та по-скоро она да свърши. По този начин ще ни отпадне един проблем над главата ни, пък и не само над нашата. Нек се бият, нек се трепат, нека мрът, знам, че краят е печален, аз съм неутрален, казал пРезидентът на краля.  Никакъв икономически интерес нямат нито Испания, нито България, войната да проължава дълго време. А за да приключи по-бързо решението е едно:

    Нито един  патрон за Украина!

    Кралят Фелипе №6 се замислил над премъдростта пРезидентова, но е взел правилното решение. Веднага вдигнал телефона на министъра на отбраната и му заповядал всичкото оръжие, което пътува от Испания към Украина да бъде върнато обратно, а също и мунициите, които вече са на бойното поле, но не са използвани. И никакво ново оръжие за Украина!!!

  Той благодарил на пРезидента ни за тази гениална мисъл – след като Испания няма никакъв интерес от тази война, защо да не ускори края й. Украина може да не е съвсем съгласна, но след като предизвика най-могъщата в света във военно отношение държава да започнне срещу нея тридневна специална операция, да се предава и да има мир. Веднага!

   Разделяйки се със семейството на пРезидента ни в края на работния обяд кралят на Испания му благодарил за мъдрия съвет, който той приел и задействал още докато обядвал. За това, че друг му е подсказал решението на проблема, кралят се изказал критично за себе си:  

-       Дъсъибъвглъвътъпростъ !!! Как не съм се сетил за това

решение, отдавна да съм го взел!

    Защо не е достигнал до таково решение кралят до сега,  обяснението дошло от съпругата на пРезидента, Деси Коня. Той /б. м. тя/ казал/а/ следното:

-       Как ще вземате разумни решения, след като не

каните най-умните державники, а еврогейци и кравари? Канете Орбан, нас с мъжо ми, можем и други да Ви рекомендираме, на ум и разум да Ви научим! Не само какво да направите ще Ви укажем, но и в детайли как да го сторите!

 

   Как е схванал това указание на Деси Коня кого кралят на Испания да кани на работни обеди не знам, но варинтати са два: Гени/т/ален??

 

   Аз обаче искам да дам една идея на пРезидента ни, който е явно доста по-некнижен от мен по история.

   По време на Гражданската война в Испания, предизвикана от Сталин, което той стори по-късно и в Гърция, по едно време комунистите там владеят региона на Мадрид, в който е Централната банка. За да е сигурно, че златото ще остане за испанските комунисти, Сталин им предлага те да го премстят в СССР, което те сторват.

   Войната свършва, мътните сили на генералисимус Франко побеждават. Научават обаче къде е златото на Испания и си го искат. В отговаор получават от Сталин високо вдигнат среден пръст – той ни е чул ни е видЕл това злато. Които са го изнесли от банката, лъжат некъде другаде е! А на него му трябва злато, защото се готви за ВСВ.

   Това е един от грабежите на Сталин спрямо всичките държави, с които той е имал дела. Но решение със златото на Испания има:

   Ако нашият най-мъдър политик, пРезидентът ни, отиде при Путин и го помоли да върне на Испания откраднатото от Сталин злато на Испания, която след този грабеж и гражданската война навлезе в банкрут, Путин веднага ще се съгласи. Мисля, ще се получи следното:

  Докато обЕдват с пРезидента ни, той ще вдигне телефона на шефа на РОСБАНК и ще заповяда:

  Испанското злато обратно в Испания! До  последния милиграм!!! Немедленно! Приказ!

 







Гласувай:
7



1. vmir - Умен е пРезидента ни!
30.04.2022 06:56
Само се чудя как не се е сетил да изпрати неправителствена делегация в Украйна и докато правителствената се среща със Зеленски, неправителствената осторожно да изземе оръжията на украинците, за да прекрати войната още по-немедлено. Ама то за мира никога не е късно да се направи необходимото. Обаче президентовите хора трябва да действат с най-осторожно внимание да не пропуснат да приберат всичкото оръжие включително коктейлите молотов, ръждясалите пищови от ВСВ и даже джобните чекийки на украинците, за да не нарушават мира никогда и пусть всегда будет солнце!!!

А Сталин бил голям тарикат с това злато. Я как ускорил освобождаването на света от фашизма. Не съм експерт, обаче ми се струва, че ако нашио пРезидент подсети Путин за испанското злато, он че се сети по аналогия, че ако България му даде държавния си резерв, тридневната му специална операция в Украйна може да свърши за ден-два. И като си представя колко възхитен ще бъде света от това, ми е трудно да повярвам, че нашио ще пропусне епохалната възможност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12327126
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930