Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2021 23:19 - ЗАДКУЛИСИЕТО У НАС, КОЕТО ПРЕДИ НАРИЧАХМЕ МАФИЯТА – НА КРАЧКА ОТ ПЪЛНАТА СИ ПОБЕДА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 661 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ЗАДКУЛИСИЕТО У НАС, КОЕТО ПРЕДИ НАРИЧАХМЕ МАФИЯТА – НА КРАЧКА ОТ ПЪЛНАТА СИ ПОБЕДА !!!

 

   Не очаквах, че хората могат да бъдат излъгани толкова лесно. Президентът не може да има партия, така изисква Конституцията ни, но президентът ни има такава задкулисно, наречена от Нинова Президентова / б. м, Продължаваме промяната/. Президентът вече уволнява дори партйини лидери - Антон Кутев, от служебното правителство на Радев, Пиги /иди/Йотова от президентството и Елена /мил/Йончева, от ИК на Румен Радев, махнаха Нинова от партийния й пост, оти не уйдисва съвсем на Радев.

   Резултатите от последните парламентарни избори по ъщество правят президентът ни задкулисен шеф на правителството, което означава, че то минава на директно управление от задкулисието, начело на което сега е Радев.  Същото важи и за парламента, чиято задача е да коригира или постановява нови закони. Така и парламентът преминава на управление от задкулисието. Толкова много власт в  ръцете на един човек, според моето мнение за него - идиот, е много опасно за страната.

   Уйдурмата на мекеретата на Радев със снимките на крадените кюлчета от банките и пачки от магистралата мина - това бе подметнат пенис към най-големите простаци да се ловнат на него, но явно има и по-големи от тях, които не различават фалшивите от истинските новини. Ще въведа два примера:

   Нетовите съгрудници към руските хибридни централи твърдят, че Радев не бил учил за льотчик в САЩ, а за разузнавач и поради това Америка искала него начело на страната, а не Борисов. И още нещо твърдят – че всички от ПП били свързани с американски фондаци в България и целта им била да преместят ядрените оръжия от базата Инджирлик в Турция в база в България.

    Истината е съвсем друга – Радев е клонинг на Кремъл, видно от позицията му за Крим и още 100 други. В неговия ИК, който го предложи отново за президент има 27 бивши сътрудници на ДС, а в президентството му работят само или бивши ченгета или руски разведчики. В Библията е казано, по делата им ще ги познаете. Ама народът прост, затуй животот тежък, скучен, бе казал един поет.

   Мина и дебатът между двамата кандидати за президент. Единият образован, другият прави звуци  - повтаря само опорни точки или простащини, казаното то него не прави никакъв смисъл. Но в една държава, където според проф. Иво Христов 80% от хората са дебили /простаци/, които не искат над тях интелигентен човек, а сътворен в тяхната среда – простащината – за да им пасва. И да е по-голям простак от тях, за да им се ареше.  Въвеждам пояснението, че простият човек е едно, докато простакът воюва да опростачи всички и всичко около него.

 

   Народът сега решава – този път ли        , който описах ще поемем, задкулисното управление на Радев, което устройва само Путин и задкулисието ни /б. м. олигарсите/, защото той ще се разпорежда директно чрез президента ни как да постъпва България при казуси като този с Македония и др. подобни, или другият, при който ще имаме президент културен човек, коректив на законодателите.  

   Аз мисля, че избоорите ще спечели Радев, защото простаците /тези, които налагат агресивно простащината си/ са доста повече от културните хора в България. Така България може да поеме по път, който да я затрие нацяло.

   И ще си заслужава...ако хората сами си изберат за президент идиот, който е на власт не да служи на хората, а на интересите на чужда държава.

Завършвам с музикален поздрав към Радев:




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12323305
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930