Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2021 22:55 - И актуализираният сценарий....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1050 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.04.2021 22:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                                                          77 години Товарищ борН!   

                  И актуализираният сценарий на ГРУшника Радев – пред провал...

 

   Първият вариант на сценария, проработката ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ, предвождано от Отровното трио се провали. Що яйца и домати изпохвърляха хунвейбините му, що тормоз над хората осъществиха чрез блокиране на кръстовища, що пари извън бюджета отидоха за полицията. Последва втора проработка, актуализиран сценарий, чиято тежест изнесе друга Троица, президентовите отровни партии – НТН, ДБ и Мутри, вън. Сценарият мина, но само да бъде свален работещия кабинет на страната. Тези партии-идиоти, наричани несистемни или протестни, а още на Промяната, бяха до тук. За да има промяна, те трябваше да поемат управлението на страната, като съставят кабинет. Аз обаче не виждам възможност банда от идиоти да състави кабинет и да управлява страна. До тук бяха хората на Радев.

    Това обаче няма да е краят на проработките му. Той има възможност да състави служебен кабинет от ГРУшники и да ги манипулира при вземането на решения. Такъв кабинет той може да назначи и повече от веднаж, защото с промяната в изборния Закон, който представлява бомба със закъснител, изборите могат да бъдат се касираи, после да се насрочат нови и така до безсъзнаие и обратно.

   Няколко думи обаче за осветляване ролята на Слави в тая президентова игра. Първата, света истина е, че Слави изобщо няма думата в нея. Като сътрудник на задкулисието в България, той е длъженн да изпълвява всичко, каквото то му повели. Накараха го да направи партия, направави я. Но това, което се случи, не бе очаквано. Неговата партия трябваше от някакава си по-задна позиция в парламента да смърди по заказ, но да управлява, тя не може. Слави е извън играта, защото е много зле със здравето. Ситуацията с него наподобява тази от СССР, когато след успението на КГБ-ешника Андропов, мафията от Политбюро не можеше да се разбере и докато се разбере турна полуумрелия политически мафиот Товарищ черненкО за генсек.  После се разбраха и турнаха Горбчов за постоянно. При нас задкулисието сега води такава борба, а глава на закулисието е Радев, мечтаещ за президент от типа на Путин или по-точно за башица на олигарсите у нас като Черепа и др. Ролята на Черненко у нас играе ГРУшника Радев. Аз съм убеден, че Слави дори и не знае какво му случват и как го спрягат. Той изглежда като с дупки в мозъка и разлагащ се физически. Не се радвам от това, но на всички като него краят е такъв. Не го оправдавам и за това, че за пари опростачи цяло поколение. На края и той стана жертва на системата. През малоумницата ми минава мисълта, че Радев приемаше от Кремъл сценария „Слави” и му го възлагаше, но нещата се объркаха и провалиха. Изиграни са всички партии, личности, между които и Слави, целият народ с изключение на изигравача-ГРУшник Радев...

 

   Ползвана литература:

   Юрий Дроздов, Василий Фартышев,

 „Юрий Андропов и Владимир Путин”.







Гласувай:
4



1. petgrig - Борисов
27.04.2021 23:19
с всичките му кусури и особено популизма на моменти беше създал работещо правителство и резултати от работата му определено имаше. Сега влязохме в хаос и не мисля, че скоро ще излезем от него.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Не съм съгласен с Вас:
27.04.2021 23:25
petgrig написа:
с всичките му кусури и особено популизма на моменти беше създал работещо правителство и резултати от работата му определено имаше. Сега влязохме в хаос и не мисля, че скоро ще излезем от него.


Мисля, че ако имаме правителство начело с Манолова, Дончева и Капон, всичко в страната ще се промени - окончателно ще изчегъртаме Модела "Борисов", ще въведем тотално машинно гласуване и изборите ще станат прозачни. Ще освободим и Иван Гешев по подобие на Ванко-1. Татянчето и Майчето знаят как. Останалото - то не е сериозно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12328061
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930