Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2021 22:42 - КАК КЪРМЧИИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ПРИМАТИ .....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.04.2021 22:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                                              70 ГОДИНИ ВЕНЦИВАЛЕРИ !

КАК КЪРМЧИИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ПРИМАТИ И ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА КУЛТУРНИТЕ ДЪРЖАВИ СЕ КРУТОЛЯТ ОТ КРИТИЦИТЕ СИ

 

    Започвам с биринджиите на страните примати, за народа си -  техни кърмции, бащи, та даже и бащи на народите на целия свят. Погледът на тези хубаваци е отправен назад, те познават и прилагат методите, ползванни от времето на Римската империя до Средновековието. Що високопоставени римляни са били изтровени, предимно с гъби, та дори и императори. По време на Средновековието тези методи се усъвършенстват, като най-вещите в тази материя са били Борджиите. Тяхното умение е стигало до там, че те можели да извадят ябълка от торба или кошница, да я разрежат на две, като при разрязването в едната половина поставяли незабелязани отрова и жертвата я изяждала без да подозира, защото този който му я давал, изяждал другата половина. Отровата нямала вкус, мирис, но действала бавно и сигурно – до три дни изялият неправилната половина от ябълката е умирал.

   Днес тези методи са усъвършенствани, като за целта са създадени лаборатории, в които работят високообразовани в тази сфера специалисти. Какво се върши в тези лаборатории не е ясно, твърди се, ча такава има в Новосибрск. В тях се прави подбор на ествените отрови като рициновият йод, който се налива в куха сачма, изстрелвана от чадър. Технологиите обаче напредват бързо, приложение намират и ядрените отпадъци от централите, които съдържат елемента плутоний. Този е много удобен вариант, защото ако се ползва литий, той трябва да се радиоактивира, а това бави и оскъпява процеса.  Плутоният го има във всяка АЕЦ.

   Неудобството от ползването на плутоний идва от другаде, много лесно се открива самолетът, с който е превозван специалния „продукт”, ако той бъде подложен на експертиза, а това разкрива други подробности от пъзела. Следствието може по тези следи и след проверка на разните документи да открие обучения да „работи” с плутоний. Затова тоя пЕнис вече не се прилага. Това принуди съвременните Борджии да се ориентират към нещо съвсем популярно, извлечено от селскостопанските отрови. Комбинираното вещество – новичок - е без миризма и не може да бъде усетено от обекта, комуто то се дава или се поставя така, че да осъществи контакт с кожата му. То атакува нервната система, обектът се парализира и умира.  Има и случаи, когато обектът не умира, което е абсолютен провал, защото поръчителят и извършителите няма как да не бъдат разкрити. Те не признават, ползвайки една мъдрост от детските градини, където направилото „беля” детенце казва:

-       Някое лошо детенце ми е поакало гащичките...

   Западът, който има най-съвършените лаборатории, така и не разбра вида на отровата, с която бе отровен братът на Ким Чен Ун в Индонеция. Той какво си мисли, че като е в Индонезия няма да го намерят. Троцки в Мексико го намериха, та тоя няма. Надежда всяко оставете!

 

  В културните държави такиви работи не се правят, там се ползват други методи, не оставящи следи от отрови или радиация.  Критиците на президените се заточ/к/ват в трудово-поправителни или трудово-изправителни лагери. През деня те работят, а обектите, набелязани да бъдат гибердясани биват настанявяни да спят в специални помещения. Съседните им помещения се ремонтират през нощта, когато съсипанният от работа критик на режима трябва да спи. Работи се чукове, с електрически иструменти, работниците през цялото време, докато той има право да спи, слушат много силна музика. Резултатът – той е същият спрямо обекта, какъвто би бил след ползване на стадартните плутоний или новичок, но с малка разлика. Не специален работник, обучен за „работа” с радиоактивни вещества или с нервнопаралитични отрови, а строителни работици през нощта вършат същото, с шум, лишаващ от сън обекта и така те го умират. И никакви следи от отрови не остават, нито от радиоактивности и други улики.

Чиста работа, он си умрел сам...





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12324691
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930