Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2022 15:22 - КАКВИ СТАТИИ СЕ ПОМЕСТВАТ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1022 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 19.04.2022 15:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
   Всякакви пропутински статии се помесТват в блога. Те са от едни и същи автори, но статиите са толкова многобройни, толкова пъти се съобщава едно и също нещо, че аз вече го приемам за истина. Ще започна само с едно - в статия на блогърка Милена е написано, че укронацистките фашисти отрязвали тестесите на пленените руски войници. Егати идиотите. Рускте войници са дошли на тридневна специална операция да ги освободят от укрофашисстите, а те им режат ташаците. Дано поне скротума да не са им отрязали. Другата блогърка, която пише същите статии е Радостина. Тия две госпожи по темата са не само като два впрегнати вола, а като два бивола, защото биволите са по яки.

    Сега ще поместя две снимки. Едната е на момиченце, чиито дом е разрушен от ракетите на Путин и то спи в нивата. Там е, заащото Путин не бомбардира ниви. На другата снимка ще поместя загинали от оперецията на Сталин "Голодомор" в Украина  през зимата на 1932/33 г. Те, виждайки края си са се довличали до гробищата, за да умрат там. Някои обаче не са имали сили да достигнат...
  Двете блогърКи, Милена и Радостина твърдят, ме подобни снимки са фалшиви. Жертвите или са убити от укрофашистите или са декорирани така, че да изглеждат убити по специфичен нначин. Давам пример с "убитите" в Буча, някои от тях като да са били премазани от танк. След след снимането им обаче те ставали и си отивали в къщи. Същото важи и за масовите гробища, където намират много убити. Тези убити според блогърките не са убити от опитващите да освободят Украина от укронацистите руски войници, а от самите укрофашисти, за да осквернят имиджа на Путин и неговата тридневна специална операция. Това така често се пише, че аз вече вярвам на тези две блогърки, а не на Зеленски, който със сигурност е архитектът на уйдурмата с "убитити". Нямо убити от руските войски, фашистите сами си убиват хората, няма разрушени домове от руските пакети, укронацистите си ги рутят сами.

   Ето две снимки, за които аз дълбоко се съмнявам, че са автентични, даже вече мисля, че са менте:

                           image      

Преполагам, че това момченце само си е взривило блока, за да скверни Тридневната специално операция на Путин в Украйна. Снимката, която бях приготвил да поместя с момиченцето на нивата, половината в сняг, е изтрита от някои като двете госпожи. Ако се разровят те в историята на това фото, сигурно ще намерят истината, а тя ще бъде - фалшификация на укрофашистите.

                            image

Тази снимка е от времето на Голодомора, разработка на НКВД, по заказ на Сталин.  Това са починали от глад хора, довлекли се до гробището на населеното място и умрели там. В момента спрямо жителите на Мариупол Путин провежда нова разработка, Голодомор - 2. И ако в тази снимка се разровят двете блотърки, сигурно ще се окаже, че това са направили бандеровците тогава, или че това е фотошашма или тези хора са умряли от глад сами за да осквернят светлия образ на Сталин.

    Накрая една статия, която копипействах, но не знам от кого е написана. Не е интересно. Който и да е, тя показва какво се висва в нета от около месец насам.

1ПОСЛАНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО Послание от президента Владимир Путин.

 Скъпи граждани на нашата прекрасна планета Земя!
Аз, президентът на Руската федерация Владимир Путин, реших да се обърна директно към всички вас, заобикаляйки дипломатите, вашите управници и журналисти. В Русия има "от уста на уста", където не можете да лъжете, да мамите и да играете. Затова ще говоря откровено, за да може всеки да провери истинността на думите ми.
Русия е голяма и богата държава. Основната ценност е повече от 150 народа, живеещи на територия, където справедливостта е над всичко. Не ни трябват нови територии. Имаме изобилие от енергия и всички други ресурси. От времето на Великата Тартария и Великия Могол народите на Северна Евразия са се развили не благодарение на грабежите в кръстоносните походи и колонизацията на Америка, Африка, Индия, наркоманиите в Китай, а благодарение на упорития си труд и мир. .
Тези, които знаят руски разбират, че "руски" е прилагателно за всички народи на страната ни. Руските славяни, руските татари, руските евреи, руските евенки и т.н. са руснаци по душа, въпреки че тяхната култура, език и начин на живот може да се различават. Приветстваме това разнообразие от единство.
За пореден път руските народи на Русия са принудени да жертват живота си, защитавайки света от нацизма и фашизма. Разменихме 50 наши военнопленници за 50 украински войници. Украинските войници получиха медицинска помощ в нашите болници, ядоха три обилни хранения на ден и се върнаха у дома. Приемаме руски войници с отрязани пръсти и репродуктивни органи. Дори нацистите не са направили това през последната война. Ще представим тези доказателства в бъдещ съд. Ще бъде срам за всички, които сега подкрепят тези гадове.
Техните владетели в САЩ, Европа, Япония, Австралия и други страни застанаха на страната на тези подчовеци, които поставят цивилни, бременни жени и деца пред себе си в битка, умишлено осакатяват военнопленници. Трудно ми е да си представя разумен и здравомислещ човек, който подкрепя тези чудовища. А техните байдени, шолци, макрони и други мракобесни демократи не само защитават престъпниците, но и ги въоръжават активно, осигуряват им пари, които не са достатъчни, за да поддържат ниските цени в техните страни.
Цените се покачват, светът се руши, но не защото руснаците чистят Европа от нацистки зли духове, а защото тихо наблюдавате и реално подкрепяте новата вълна на нацизма. Този път няма да ходим в Берлин. Ще спрем на нашите исторически граници и всички нацистки зли духове, пред които вашите управници отварят широко вратите си, ще ви уредят нов „кристален“ живот, както направиха нацистите, добавяйки обрязване на репродуктивните органи.
Обръщам се към всички, които искат да живеят и работят в мир, да отглеждат деца и да се сприятеляват с народите по целия свят. Помогнете на Русия да се справи с новия рак: украинския нацизъм. Не Украйна, където живеят мирни и трудолюбиви хора, а нацизма, хранен от ястреби на САЩ и НАТО за вашите данъци. Ако вашите управляващи подкрепят нацизма, вземете ги на три вратове, вземете властта в свои ръце.
Украинските нацисти се защитават от куршуми с цивилни, техните управници, под прикритието на ужасна Русия, също решиха да прехвърлят тежестта на високите цени и предстоящите трудности върху населението. И в Украйна, и във вас нацистите живеят добре зад гърба на обикновените граждани, а обикновените хора трябва да страдат – това са еднакви престъпления и в Украйна, и на Запад. Ако се обединим, до седмица няма да има нацисти в Украйна, нормалният живот ще бъде възстановен в Европа, САЩ и други страни и заедно ще съдим украинските нацисти и всички управляващи, които подкрепят нацизма, в нов съд.







Гласувай:
8



1. petgrig - Нали не очаквате
19.04.2022 15:25
здрав разум от цитираните от вас патки?
цитирай
2. planinitenabulgaria - Ако наречеш една жена патка, може да те осъди за обида.
19.04.2022 15:30
petgrig написа:
здрав разум от цитираните от вас патки?


Затова специалистите наричат този тип жени БЕЛИ ПТИЦИ.
Същото важи и ако наречеш някого педерас, може да те осъди за обида. Ако го наречеш обаче КОНТРАПИЧ, нищо не може да ти направи.
цитирай
3. germantiger - прочетох постинга ти - духовит, ...
19.04.2022 16:00
прочетох постинга ти - духовит, правдив...

когато погледна двете снимки разбирам за пореден път, че бог няма

ако пък има, то страшния съд трябва да започне от самия него, снимка 1 вероятно е в сирия

дворников го наричат месаря от алепо
цитирай
4. germantiger - под постингас на онзи с посланието написах:
19.04.2022 16:01
послание от мен към другаря путкин

ИДИ НАХУЙ

(но оня не приема коментари)
цитирай
5. radostinaprassa - Путиноидките като буля раса, Па...
19.04.2022 16:06
Путиноидките като буля раса, Панацеа и Върбанова са доста по-смешни от путиноидите.
цитирай
6. vmir - Цитирам: "Двете блогърКи, Милена и Радостина твърдят, ме подобни снимки са фалшиви"
19.04.2022 16:25
Двете са изключително интелектни и наблюдателни, вярват само на очите си, затова преди време поне едната от тях разобличи световната измама, че земята е кръгла. Благодарение на своята изключителна аналитичност, по-късно тя разшири обсега на откритието си и неопровержимо доказа, че хората в САЩ живеят в землянки. Двете посестрими по разум не са будали като нас да не можем да забележим, че щом хоризонта е права линия, няма как Земята да е кръгла, а ако все пак Земята беше кръгла, нямаше как високите сгради да стоят изправени...
цитирай
7. planinitenabulgaria - Наблюдааващият дамите, които цитирате оперативен рамотник на Центъра е вписал
19.04.2022 18:04
vmir написа:
Двете са изключително интелектни и наблюдателни, вярват само на очите си, затова преди време поне едната от тях разобличи световната измама, че земята е кръгла. Благодарение на своята изключителна аналитичност, по-късно тя разшири обсега на откритието си и неопровержимо доказа, че хората в САЩ живеят в землянки. Двете посестрими по разум не са будали като нас да не можем да забележим, че щом хоризонта е права линия, няма как Земята да е кръгла, а ако все пак Земята беше кръгла, нямаше как високите сгради да стоят изправени...


в сводката си, че след гласуването в НС за закриване на Спец- съда и прокуратурата, бартолинките на дамите са заработили като водни оръдия, допълнително са получили и разкритие, надвишаващо влизащите в клас "122". А и Вие както кавате, че те са АНАЛитични, това още повече повишава интереса към тях.
Най-висшето звание на дама, на която даваме в Центъра е, "В ее пизду пропала бы конница Чапаева." До този момент само две българки са покрили тези изисквания.
цитирай
8. planinitenabulgaria - Ще се консултирам с бать Венци как да Ви отговоря.
19.04.2022 18:09
radostinaprassa написа:
Путиноидките като буля раса, Панацеа и Върбанова са доста по-смешни от путиноидите.

.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12327220
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930