Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2018 12:48 - ВСЕРОССИЙСКИЯТ ПАТРИАРX...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1715 Коментари: 5 Гласове:
17

Последна промяна: 04.03.2018 22:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         ВСЕРОССИЙСКИЯТ ПАТРИАРХ – НАЙ-НЕПОЧТЕНИЯТ                       

                                       ВОЙНИК НА ПУТИН

 

     Атаките на Путин срешу България не стихват, те дори се мултиплицират откакто България стана председател на Европейския парламент за шест месеца. Ще припомня само за две атаки, започнати от негови пети колони в България, които не раотят за интересите на страната ни. При първата от тях радеВ заяви, че държавата ни  е атрофирала, /б. м, защото може би не се управлява директно от Путин/, парламентът ни пък се бил превърннал в нотариат, гаче ли него работят примати, а не интелигентници кто радеВ. Бива наглост, бива неинтелигентност, бива нахалство, бива простащина, но в такива мащаби – не!

     Втората атака, пак  разработка на путиновото ФСБ, станала известна като „Аферата ЧЕЗ” е предвидена за отклони внимането на управниците ни от европредседателството в момента, когато това е основното задължение на превителстото ни. радеВ като истински маркспутинец, отново й даде рамо, запоподмятвайки поредния пенис към опростачения си електорат като каза, че туй с ЧЕЗ засягало всички /б. м. народа/. И в този тържествен момент показаха ниновА, която излизайки от някакво заседание на БСП, каза:

-         Край на правителтвото, край на европредседателството!

    За специалистите достатъчно като мотивите й за „Аферата ЧЕЗ”.

Посланиието явно  бе отправено към господаря й, Путин, поръчителят на тази разработки за дестабилизиране на страната, на Балканите, на ЕС.

     Питам се и нямам отговор:

-         Интересите на страната си ли бранят тези хора – радеВ и ниновА

 или интересите на някоя чужда сила, която чрез тях - вероятно сътрудници на нейните специални служби подло  се намесва в нашите вътрешни работи?

    Поредната  атака на Путин срещу страната ни, имаща за цел да да докосне с вещина най-чувствителното място на опростачения от киберхибридниците му електорт в България, бе изпращането на неговия патриарх в България по случай освождението ни в резултат на Руско-турската освободителна война, имаща за цел освобождаване на страната от турско робство. Нищо чудно гереаЛ радеВ да покани отново този наглец и по слуай второто ни освобождение през 1944 г. Всички, учили комунистическа история знаят, че освен от Турското робство, по късно руснаците ни освободиха и от монархофашизъма, единствената страна в света с такъв обществен строй.

   Кой е всероссийския патриарх?

   Аз вече го нарекох патриархът на Путин, а не всеросийски. В страната, наречена по времето на Горбачов страната на Голямата лъжа, не може личността на човек, зает да подържа огъня на вярата и спрведливостта на около 100 млн. християни, едни от най-бедните, необразовани и нещастни хора на света да не бъде човек на службите, в случая към оглавяваната от Путин ФСБ. В Библията Христос поучава апостолите, че между тях ще има и лъжци, които те ще познаят чрез делата им. По непочтеност едва ли има друг такъв духовен началник по света, равен на този войник на Путин, предрешен като патриарх. Делата му са юдови, защото той не е Божий служител и наставник на паството си – ужасяващо необразованите и дълбко вярващи руснаци, а техен лъжец, по същество проповедник в правдивостта на Христос, а на войник на Путин на духовния фронт. Редно е вярващите да слушат пратиарха си, който в проповедите си твърди, че най-големият дар Божий за Русия е Путин. Без всякакаво съмнение патриархъг е поне генерал във ФСБ, начело на службата е Путин. Точно за това вероятно Путин подари на патриарха самолет, с която той да лети по света и да пропагандира най-големия дар Божий за Русия. Тук ще отбележа, че преди месец или два при посещението си в Баня Лука по същия начин постъпи Вучич, вземайки съх себе си сръбския патриарх, който като се изказа благодари на Господа за най-големия дар Божий за Сърбия, Вучич.

    По тази линия, не по църковна, а политическа, Путин изпрати по линията на ФСБ подчинения си, „ралотещ” за обединението на славяните по Европа за да постаави нови задаачи пред петата си колона у нас. Той дойде с екип от 38 души, а задачите му са прозрачни - те пак са свързани със службите. Без да коментирам факта отбелязвам, че охранителките на г/жа радевА са рускини. Канал, водещ директно до президента? Напомням за отказа на нашия патриарх да посети Вселенския събор, така както отказа и всероссийския ппатриарх, а мотивите на Путин са ясни: Путин иска да цепи християнстовото и той да се изявява като негов водач чрез подствени лица, а не на вселенссия патприарх. Ползайки го като политиески придатък към политиката си -  нагла, тоталитарна, построена на основата на Голяма лъжа, схема, в която всероосийският хатриарх е много пръв – той на е втората позиция след Путин в ФСБ.

   Втората задача на всероссийския патриарх, которая уже проведена, бе наактивирането на главата на църквата не срещу Истанбулската конвенция. Докато маркспутинците – най-опростачената част от фейсбуковете и фейсбучките, поддаваща са на манипулациите на киберхибридниците на Путин,  демонстрираха по улиците срещу опитите да ни определят социален пол, да ни правят джендър, да ни задължават да вършим срамотии мъж на мъж ии жена на жена, да се ориентираме към еднополови бракове, отиващият си от този свят наш патриарх при проповедта си в патриаршеския храм заклейми този уродлив опит да ни унищожат като нация. Връзката е очевидна и за несрециалисти. Целта на Пуин, оформена като приказ до нашия Синод от всеросийскияпатриарх е включване на опростачените ни сънародници от киберхибриднците му с  фалшиви профили да пречат с просташките си изяви на ЕС да приеме тази конвенция.

   Друга цел на всепосийския патриарх е да работи за разцеплането на Балканите, напр. като не разрешава на нашия Синод да даде статут на Македонката църква като дъщерна спрямо него. Следяли били от руския  /менте/синод с осторожно внимание, било сложно, но не е чак толкова да се стигне отново до виновника за неразборите на Балканите, това е Путин, който освен популизма, вече ползна ново хибридно оръже, славянство. А прикритата му цел е за останат Македония и Сърбия негоови съюзници, /б. м. държави причмати/ и да набучи и по Балканите, както по Крим мирни ракети, възпиращи империалистите от агресия срещу Голямата страна, в която живеят най-щатливите хора на света.

   Този ред на мисли дава отговор на още един въпрос: Защо всичките наши владици се оказаха с досиета в ДС, а патриарсите Максим и Нефит, не? И още един има без досие, пловивския Дядо Николай. Отговорът е, че ако от архивите на нашите ДС все вадят по нещо, от архивите на ФСБ се излиза само през комина. Там са досиетата на двата наши последни паттриарси, там е и досието на следащия ни патриарх, маркспутинеца дядо Николай. Нямаше необходимата възраст той когато почина патриарх Максим, затова турнаха сегашния стар и болен човек, такава роля на времето изигра полическият махиот Черненко.

    Ака се слуша внимателно речта на най-подлия войтик на Путин, който ползва вярата на хората в Бог за да ги лъже, той ползва терминология от времето на Брежнев. Думата братски, когато прави звуци пред камерата се повтаря толкова често, колкото „Господи помилуй!” по време на богослужение. Когато пък прави звуци пред някоя камера той жестикулира с ръце, клати глава като най-простите репортерки – нещо, което на специалистите носи много информация. Имам едно качество, опричавам хората на животни. Излезат ли от категорията, към която те принадлежат, за мен е доказателство, че те започват да лъжат, да се запроституирват по казуса. Тогава изключвам говора на телевизора и гледам само маниерите им, те са ми достатъчни.  Като изключа говора на радеВ, отнемйки му по ози начин възможността да прави звуци, го наблюдавам как жестикулира, какви искри фърля срещу правителстото, парламента и държавата ни, как подло или мръсно гледа на моменти, пунтирайки, че се бори за просперитета ни, според него изразяващ се в борба срещу икономическто ембарго срещу Путин заради Украйна, което съсипвало страната ни, на мен ми е ясно за кого работи този недостоен за страната ни президент, кой организира освиркването  по време на речта на председателката на парламеннта на Шипка. Малко й беше да я освиркат, защото радеВ покани втория по ранг в ФСБ, а вместо само той да прави звуци и мимически изпълнения пред камерата, наред с него взе, че говори една друга дама. Хак й е…

   Да изпратиш предрешения като всеросийски патриарх, на толкова висок ранг във ФСБ в страна, която сталинизма съсипа чрез отнемането на собствеността на хората и избиване на интелигенцията ни в опит да го ползваш за набиране на електороат и обедяването му в името на новата чума на Европа -  популизма - в която поразените водачи  са най-опостачените от киберхибридниците на Путин, това е най-малкото подъл акт. Да си висш агент на ФСБ и да се представяш за патриарх е продължение на политиката на Голматаа лъжа, която сега води Путин. Вместо да подкрепяш хората в духовния им стремеж да извървяват разумно земния си път,  а вместхо тава да ги лъжеш, това може да го стори нечовек, адово изчадие, за което ако на този свят има прошка, то на другия никога няма да има такава.  По-голяма, подлост, по-голяма мерзост, по-голям грях, не може да бъде извършен –патриарх, продал не само душата си, а оше вярата и надеждите на 100 млн. християни,  едва ли в друга страна на света освен в Голямата, където живеят най-щастривите хора на света това може да се случи.

     Християнството учи, че вярващиите нямат право да съдят патриарха си, защото властта му е дадена от Бога, Той ще го съди. А на земята каквото каже патриархът трбява да се изпълнява. Като християнин поради тази причина аз не кавам „Анатема”, към  личността му обаче не изитвам никакво уважение. Приемам я като описанието на Звяра от „Откровениеята на Св. Йоан”, любимият Апостол на Исус Христос…

image

              Най-истинският приятел на България и Балканите.
Гласувай:
18
11. sande - КГБ никога не пуска от клещите си тези, които е хванал !
04.03.2018 13:22
" По тази линия, не по църковна, а политическа, Путин изпрати по линията на ФСБ подчинения си, „ралотещ” за обединението на славяните по Европа за да постаави нови задаачи пред петата си колона у нас. Той дойде с екип от 38 души, а задачите му са прозрачни - те пак са свързани със службите. Без да коментирам факта отбелязвам, че охранителките на г/жа радевА са рускини. Канал, водещ директно до президента? Напомням за отказа на нашия патриарх да посети Вселенския събор, така както отказа и всероссийския ппатриарх, а мотивите на Путин са ясни: Путин иска да цепи християнстовото и той да се изявява като негов водач чрез подствени лица, а не на вселенссия патприарх. Ползайки го като политиески придатък към политиката си - нагла, тоталитарна, построена на основата на Голяма лъжа, схема, в която всероосийският хатриарх е много пръв – той на е втората позиция след Путин в ФСБ.

***

Могат да напуснат само през комина.
цитирай
2. syrmaepon - Патриархическое - юмор
04.03.2018 17:02
http://vnore/main/interesno/5248-patriarx-kirill-reshil-otpravitsya-v-kosmos_2011-11-18_2012-07-16

http://surfingbird/surf/8-let-vo-glave-rpts-patriarh-kirill-cherez-prizmu--zM2V088D0#.WpyW-imAPXA

http://ruskolan/liter/kritika/picture5.htm
цитирай
3. getmans1 - Най-обикновен путлерист и каге...
04.03.2018 21:53
Най-обикновен путлерист и кагебешник маскиран като „патриарх“:)))
цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
05.03.2018 10:56
Типичната путинска наглост. Това бездуховно джудже се има за Господ, заплашва света, раздава протекции, подменя исторически истини и не може да се усети, че освен за посмешище, не става за нищо друго. Като всяко жалко съветско ченге, докопало се до абсолютна власт. :)))
цитирай
5. bdenkov - 1
10.03.2018 20:57
Това е най-позорния паметник в България. Най-величествени са паметниците на Русия у нас. А паметници на Левски, Ботев за дадохте ли си въпрос колко са високи те и колко руските?! Няма друга държава в която да има толкова чужди паметници, отколкото български. Историческо достойнство!
Съветския съюз обявява война на България, окупира я и... променя обществено-икономическата и система с терор и кръв. Източно европейските държави все още страдат от последиците на тази окупация! Едно е Освобождението от 1878 г. и съвсем друга е историческата реалност от 1944 г. !!! Срамен монумент на окупацията ни. Това е най-голямото унижение-завладяният народ е длъжен да “обича” поробителят си. Историята отдавна се е произнесала.СССР ни окупира без да сме във война. После инсталира слугите си от БКП които по дивашки начин избиха 60 хил.българи -цвета на нацията ни. Днес ,след 45 г.селектиране (по болшевишки ) на дебилен матрял сме на тоя хал,че полковнци от КГБ да навикват публично и за назидание президента ни...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 7361021
Постинги: 3156
Коментари: 8438
Гласове: 15428
Архив
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31