Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2018 21:21 - ЗАД "АФЕРАТА ЧЕЗ" - ОТНОВО ДЪЛГАТА РЪКА НА ПУТИН
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 971 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЗАД  АФЕРАТА  „ЧЕЗ”  - ОТНОВО  ДЪЛГАТА  РЪКА  НА ФСБ

 

     Започвам с едно уточнение, защото Ленин е казал:

-         Преди да спорим трябва решително да се разграничим!

     Аз обаче вместо разграничение, ще направя уточнение:

     Говорим Путин, понимаем ФСБ, говорим ФСБ, понимаем Путина! И едно допълнително уточняване. По времето на Ленин възниква всесиилният ЧК, след смъртта му Сталин го реформира на НКВД, а след успението му новопредставеният пред ЦК на КПСС Хрущо отново реформира службите по сигурността. Дебелата украинска свинкя им стана кръстник, давайки им името КГБ, което те запазиха до въздигането на Путин.  Путин прави отново реформа на тези служби, като те получиха името ФСБ. Путин напправи обаче и реформа в държавата, като тя бе превърната в олигархия,  а най-първият от ФСБ бива назначаван за бащица на олитарсите. Въвеждам две имена – Василий Фартышев и генерал Юрия Дроздов, застъпниците на Путин.

 

   Край на уточнението, сега за „Аферата ЧЕЗ”:

   Проработката дойде от централите на ФСБ, като моментът не бе избран случайно – опитът на ГЕРБ /б. м. според руската мафия/ да извърши нова кражба, тази на ЧЕЗ, трябваше да бъде облечен в камуфлажно облекло, да докосне най-чувствителното място на опросачения ни електрота и да съвпадне с деня на посещението на висши членове на Европарламента у нас. По този начин да бъдат сезиране евробиринджиите какви хора в момента са начело на страната ни - народограбниции и отковени рафинирани крадеци и пияници. От поелите този подметнат от Путин пенис, ниновА и радеВ, чухме крилатите фрази, формулиращи целта на тази подла проработка на ФСБ. Нинова изходи с много съпровождащ шум изглючително обемист радостен възглас, че с правитеството и европредседателството ни е свършено. Радев изходи същоно нещо, но несъпроводено с толкова шум, а с тъга за норода. На просташкия се електорат той обясни, че главният потърпевш от тази афера ще е народът. Аз съм убеден в тия двамата, че едната, от с. Крушовица, е връх на умността, която бе оцецена от народа – на 28 годинни тя за 1 лв. със задълженията за ток и вода купи Техноимпекс, а другият пък е връх на интелигентността на нацията, само като го погледнеш и ти става ясно. Но като специалист по енергетика той хабер от понятие си няма, дамата с купения Техноимпек е много пекана, дори е била зам. министър на видния ерегеПик Овчекрушков, и той яко оплетен с руската мафия.

    Какво стои обаче зад този сценария, който възможнотите на дръжавата да го провали или подкрепи са големи. Напоням два крилати израза за България:

1.     В енергетикаата всичко е разпределено!

2.     Никой не може да промени съдебната система!

     Тези две истини никой не може да отрече.

Причините, за да се достигне да тази афера с ЧЕЗ твърде от далеко са се заплели. Ще изтъкна няколко:

    Чехите са свързани с руската мафия, но и правителството им се състои от маркспутинци. Посочвам някои имена като Милош Земан, министър- председателя им в оставка, Бабиш, те играят за руската мафия. Чехия пострада много през 1968 г. но Русия запази там много пети колони. И още нещо, част от ЧЕЗ е държавна, по този начин държавата може да оказва влияние върху вземането на решения от страна на ЧЕЗ. Посочих вече, че маркспутинците във властта са много, както в Унгария и Полша, и двете газени много яко от руски ботуш или танкове.

   Има и още няколко важни неща:

   За 14 години окакто ЧЕЗ източва България много неща се промениха. Вече работят доста ВЕИ, строят се нови, нсичките, които ги строят са свързани с нашата енерегийна мафия. Тя все повече изисква преференции, които  КЕВР, от доста години с директор дете-идотче  в презряла възраст малко по малко им дава. Специалистите знаят точно какви са предимстватат, а също и тези, които се гледат фактурките за месеца. И започна едно притягане на ЧЕЗ, като му се отпускаха все по-малък процент загуби, чувал съм, че от 18 са намелени до 12, което за мен като дългогодишен служител там не е реално. И изведнаж печалбата на ЧЕЗ от около 200000000 лв. годишно падна само на  4000000 лв.  Друга беля стовари нашата енергийна мафия върху ЧЕЗ като разреши на циганите електромерите им да не са на 12 в. височина с дстанционно управение, защото се обиждат, а бяха свалени. Добрите години от времето на соца за тях се върнаха, кражбите отново станаха възможни. При сеганото статукво загубите от тези кражби минаха на сметката на ЧЕЗ. И още – в АС поосъдиха ЧЕЗ за доста милиони, защото се задаваще се свободен пазар, който щеше да развърже ръцете на нашата енегомафия и още повече да налали печалбите им.

   И последва единственото правилно решиние - ЧЕЗ да се отърве от дейността си в Бължария, но това щеше да е съпроводено с големи загуби за тях, защото поради лошата им дейост, целта на която бе да се източват вложените инвестициите в нашата енергетика. Така цената на актвите им у нас спадна от към 350 млн. евро. на 200. Още 150 млн. евро загуби би донесъл бизнеса на чехите вн България, които според моето мнение се оказаха непочтени, замисълът им бе нашите пари Чехия за изплаща пенсиите чехите.

    И последва контрафалц за вдигане на цената на активите на ЧЕЗ. Появи се енергеПикът Ковачки, който даде много висока цена, но изчезна. После се появи бушонът Гинка, която вдигна цената на около 350 млн. евро. Тя с нейните 50000 лв. и няколко дела от АС срещу фирмата й, купува хапка за около 350 млн. евро, като парите ще вземе като кредит. Кой, освен руската мафия, ще може да даде таъв кредит? Появи се информация за някой си грузинец милиардер от Северна Осетия, мисле че беше Никита Шашмашдзе, за друг грузинец от Абхазия, мисля, че беше Серьгей Вгъзагосвили, за руснака, който построи и продаде МОЛ Парадайз, госпожа Гинка пък спомена потенциални кредитори от оШФорки, така тя нарече тези „банки”. При това положение уйдурмата става съвсем ясна – основният играч е руската мафия.

    Парите за кредит ще са от руски банки, г/жа Гинка няма как да изплаща този кредит, за управлението на компанията не отварям и дума. Ще последва ипотека и компаннията става собственост на банката. Банката я продава на когото желае, без конкурс, а това несмънено ще е руската мафия, към която сега принадлежи и Лук ойл. Да отбележа, че руската мафия върти по света около 4 трилона долара, а само  тези на Путин са между 250 и 300 млрд. Ще се циганят тези архибогаташи а някакви си половин милиард .Хем ЧЕЗ ше получи по-висако цена от пеалната с около 150 млн. евро за сделката, хем след това България, в която стратегическа компания ще принадлежи нта руската мафия става страшно.

    В подкрепа на това мое твърдение посочвам изказването на биривдията на ДПС от с. Борино, който ппротестира срещу продаването на ЧЕ. Макар и с нтай-големи възможноти да купат от ланката компаниат на г/жа Гинка, от руската мафия имат ид.звестни опасения.

    Проблемите започват обаче едва след покупката. Както от влака нашата мафия открадна поне 10 млрд. лв., за които сега хората плащат, така за източеното от ЧЕЗ също тлябва да се плрати, цената му се звае1 към 150 млн. евро. Съоръженията като подстанции, трафопостове, кабелни и открити линии – те са в трагично съснояние. От къде пари за тях, ако не от тези за продадената ел. енергия. Тогава ще дойде шоковонто  поскъпване, иначе токът ще спре. Пари ще трябват и за директорите, като за сегащните от ЧЕЗ те са по 60000 евро на меец и още толкова за командировъчни в чуждата страна и т. н. дирескторски – за приеми, за луксозни квартири на директорите. Да не пропусна, чехите продадоха и сградите, които бяха към ИЕнергото. И за сгради ще трябват пари, като соственост на енергото или под наем.

   Този постинг звучи весело, бих казал несериозно, но не е така. Обръщам внимание на появяващите са нетови  енергийни тролове, които за да изглеждат като истински заподмятват разни документи както Путин ракети, когато несъгласните с него правителства му казват, че лъже. Тези тролове имат нетова задача да публикуват фалшиви новини, дезинформация и пропаганда. Предполагам, че им се заплаща в рубли. Един такъв се появи с мощ, аз му казах, че ще го осветля. Че е съмнително това, което тролът прави е видно само от факта, че публикува факсимилета от документ, които никой няма да му даде ако не е накативравн по казуса. Но и той не е изцяло прецзин в документацията и, в която аз виждам непълноти - напр. липсва ДНК анализ поне един пучи косъм от сътрудничката му, ровила из планините докумнация, да му даде необходимото.

   Сезирам трола с това мое писание за ЧЕЗ като му казвам, че ако човек е работил 30 h. в енергетиката, да разпознае неукия и тъп нетов трол са му необходими стотни от секундата.

   А стига вече с тия киберхибридници….

 




Гласувай:
2



1. chavdar01 - САМО ЕДИН ВЪПРОС.
07.03.2018 21:30
СМЯТАШ ЛИ ПРОДАЖБАТА НА ЧЕЗ НА ГИНКА ЗА ПОЧТЕННА БИЗНЕС СДЕЛКА?
цитирай
2. planinitenabulgaria - Не смятам продажбата на ЧЕЗ на Гинка за почтена?
08.03.2018 00:02
chavdar01 написа:
СМЯТАШ ЛИ ПРОДАЖБАТА НА ЧЕЗ НА ГИНКА ЗА ПОЧТЕННА БИЗНЕС СДЕЛКА?


Стои ли зад каквато и да било сделка Путин, тя е непочтена. В проработката на Путин е включен интереса на чехските енергийни мафиоти и на руската мафия, която ще придобие ЧЕЗ след необслужването на кредита. Останалото съм го описал в двата си постига на тази тема. За Вашите възможности, не разрешаващи Ви да правите разлика между дигитус и фалос, между топло и студено, това е сложна тема.
Постигът си написах, защото почти целият ми трудов стаж премина в Енергетиката. Затова загатнах за един поръчков нетов трол, който вече съм решил да осветля.
А сега един класически сучай на непочтена продажба:
Селянка на 28 години, с глава, наподобяваща разлизган с бартолинов секрет гландис купи за 1 лв. Техноиимпекс. Същата сега протестира. Тълкуваането на протеста й е: Мразим корупцията, га не участвам в нея
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12268565
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930