Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09 14:50 - ЗАЩО И НИЕ ДА НЕ ПРЕЖИВЕЕМ РАДОСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ НА ГРАД КОМСОМОЛСК НА РЕКА АМУР?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 175 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 17.09 15:04


 

ЗАЩО И НИЕ ДА НЕ ПРЕЖИВЕЕМ РАДОСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ НА ГРАД КОМСОМОЛСК НА РЕКА АМУР?

   Гледах как гражданите на този град с восхищеньем посрещнаха Бащата на народите, Ким Чен Ун. Бяха му изпекли питка с дупка в средата, където имаше сол. А каква мацка му поднесе питката! Според МЕН ПО излъчване тя надвишава дори категорията „В ейо пизду пропала бы конница Чапаева”. Като си отчупи парче от питката, Ким го топна в солта, но не показаха да го яде. Не бе гладен или се страхуваше от нановичокване, не /ми/ стана ясно. На червения килим той подчерта колко е важна дружбата и солидарността между суверените на Русия и КНДР в този момент, когато Русия води свещена война за защита на безопасността си срещу империализЪма.

   Които не знаят ги уведомявам, че в този град се изработваха неоткриваемите - по същество абсолютно невидими - за радарите самолети СУ 35, които нямат аналог в света. След стракването обаче на два такива самолета над Японско море бе отчетено, че това може да доведе инциденти, защото самолетите са толкова невидими, че може да се треснат докато летят. Напомням, че единият летец остана жив, другият, намерен във водата изгеждаше почти като жив, но не оцеля, а останалите двама не бяха открити.

    Тази конструктивна грешка на хиперсамолета бе отстранена и сега се произвежда най-съвършеният суперхиперизтребител бомбардировач в света, СУ 37, който вече притежава системата „свой-свой”. Основното предназначение на този самолет, произведен в гр. Комсомолск е да навлезе във вржжеска ескадрила и докато не сбие всичките самолети в нея, не отива да скондапца друга ескадрила. А като пущарами и следващата ескадрила, он  налита на самолетоносачите посредством ракетите „Змиевик” и ги потопява много бързо, за 5-10 минути всичките !!!! Страхотен самолет!

   Военната информация черпя от блога на Радостиналасса, не съм отварял Архива на Центъра. Според мен тя знае повече за въоръженията на Путин от Шойгу, от компютъра на когото центровите хакери черпят информация за руските ВКС въоръжения.

 Друго обаче ме вдъхнови, да напиша този постинг, прелииващата обич на руския народ към Бащата на народите. Корейците също си обичат вожда. Спомням си една сцена, заснета от Южнокорейското разузнаване. Ким Чен Ир /тогава той бе Баща на народите/ бе на малка лодка, а на брега имаше хора. Той произнесе слово, след което лодката отплува към морето или по реката, не можах да разбера.  Всичките корейци на брега в този момент се хвърлиха във водата, искайки да го пипнат или да се докоснат до него или до дрехата му. Разочаованието им бе пълно, защото лодката плуваше по-бързо от тях.

   Чувал съм за идентичен случай, когато една дама с кръвотечение от 30 години се е докоснала до дрехата на Исус и оно й спрело. Друга интересна картина видяхме от корейската телевизия. Ким Чен Ун нагази в една оризова нива, която бе наводнена. Предполагам, че я отводни частично, защото като се топна във водата, част от нея се е разляла в страни от нивата. То таквоз тяло, Искра Фидосова е като фиданка в сравнение с Бащата на народите.

    Аз обаче се се връщам към идеята си, която зададох като въпрос в заглавието на постинга ми: Когато видях как гражданите на Комсомолск посрещнаха Бащата на народите, подскокнувайки от радост, запитах сам себе си:

                   ЗАЩО И НИЕ ДА НЕ ПРЕЖИВЕМ СЪЩАТА РАДОСТ ?

Ако поканим Ким в България ще заличим и неприятния спомен от посещението на Зеленски у нас, което бе срам за нашата дипломация. Това посещение разкри позицията ни на страна, която не се противопоставя на Украина, според президента ни -  страната, която иска война - докато той и Путин искат мир, като се прекрати огъня и се започант преговори. И на Украина – нито един патрон!

    В една ЕВЕНТУАЛНА ПОКАНА КЪМ БАЩАТА НА НРАДИТЕ, Ким Чен Ун да посети страната ни, виждам дипломатически ход, който ще поправи омърсения ни и омаскарен имидж ни пред прогресивните страни в света. Как би могло  да стане това, защото Бащата на  народите няма да се навие толкова лесно да ни посети, аз предлагам опция:

   Ние имаме голям опит в сформироването на Иницииативни комитети. Благодарание на един такъв Инициативен комитет на директорката на лудницата в Курило днес имаме президент, чиято политика се харесва както от Путин и Лукашенко, така и от Ким. За директорката на лудницата знам, че тя е била в Бъкингам в опит да сформира и там Инициативен комитет за коронясването на крал Чарз ІІІ. Не се е получило, но и тя не се е натискала, защото е гледала на хози ход като на подготовката си за следващато година, когато е поканена в Русия да сформира Инициативен комитет за избор на Путин за президент до 2034 г.

    Кои биха могли да влезнат в  този Инициатевен комитет? Естествено, най-първите интелектники на страната. Ще цитирам малка маст от тях, тези от които се уча, оти онИ са много:

1.   Иво Христов, който работи за България като депутат в ЕП,

2.   Д/р Цветеслава Гълъбова, директорка на лудница и предложителка на президенти,

3.    Блогърите Атанас Атаджанов, Илия Ганчев, Ив 69, които са най-четените заради обиктивизЪма в преценките им. Най-пръв от тях е г/н Атаджанов, от когото се уча и аз, а последният в тази Тройца е този с агентурния псевдоним Макс Шайсен.

4.   Депутатът Румен Гечев, финасов министър на Жан  Кретиена /Виденов/, запознат с валутата преводна рубла,

5.   Елена Йончева, депутат в ЕП, където съвместно с Иво Христов работи за България в стремеж да понижат дебилите в страната под 90%,

6.   Емили Тротинетката, най-популярният представител на новото поколение, обичана от суверена,

7.   Васил Божков, успешен бизнесмен и политик, репресиран от Каскета,

8.   Цветан Василев, банкер на годината, и той репресиран от Каскета,

9.   Агент Обезянников, забравих името му по рождение. Този псевдоним той получи, защото наподобява на свален от дърво в Централна Африка и турнат за депутат.

   Тези хора могат да направят Инициативен комитет, който да покани Бащата на народите в България. Ако това се случи, някои сериозно болни биха могли да се доближат до дрехата му и с тях да стане чудото, без да ходят в болници в Турция или Израел. Чудо за Ким ще бъде посещението му на нашите  две най-големи забележителности в страната ни, МОЧ-а и „Паницата” на Бузлуджа. Домакин на Ким в България ще бъде президенетът ни, негов съратник, сподвижник, подкрепник и поддержник, а негов дом докато е в страната ни ще бъде президнентството ни. Видно от фигурата на вецепрезидентката ни, Или /иди/Йотова, която според справка в Центъра той вари с 47, 453 кг, тя ще му ареше.

    В една такава покана и едно доста по-дълго пребиваване на Ким в България ще изтрием срама от челото ни, което ни донесе срещата в предизентството със Зеленски,  който сака  война, редом с партииите на войната в парламента ни според нашия президент, а Путин и светът – они са за мир.

    Ний се бориме за мир, за разоъжаване. Затова разчитаме на помощта на Ким срещу агресорау цитиран от Радев, който сака война /Зеленски/.

    Ще приложа списък на инициативники-предложиители на президенти и после техни подкрепники. Ако някой се заеме с разработката на моето предложение, препоръчвам му да наеме активники от тях. Они се много пекани, но в добрия смисъл на думата. А не, както в Западна България си представат пеканиая обект – мъжът, за много голям комбинатор, жената за много голяма курва.

    За най-голям активник в една такава мащабна кампания изказвам лично мнение кой да я поеме – това е атакистът Явор Нотев, когото ще чуваме да се цитира все по-често. Ако се навие, Бащата на народите сам ще се предложи да ни посети.

СПИСЪК НА ИНТЕЛЕКТНИЦИТЕ, ПОБОРНИКИ СРЕЩУ ПРОМЯНАТА НА НАЦИОНАНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО НЯМЯТ НИЩО ОБЩО С РАДЕВ, ОСНОВАТЕЛИ НА ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ СРЕЩУ ПОХИЩЕНИЕТО ВЪРХУ ИСТОРИЯТА НИ:

1.   Академик Иван Юхновски,

2.   Профессор Искра Баева,

3.   Петър Витанов,

4.   Явор Дачков,

5.   Профессор Любомир Халачев,

6.   Весела Лечева,

7.   Георги Кадиев,

8.   Профессор Валери Стефанов,

9.   Доцент Жаблянов,

10.    Тервел Пулев,

11.    Велислава Дървева,

12.    Виза Недялкова.

 Списък на инициативниките-предложители на Радев за президент за втори мандат:

1.      проф. Александър Иванов Маринов – социолог

2.      Александър Романов Узунов – председател на Студентски съвет при ВТУ „Св. Кирил и Методий“

3.      Александър Томов Лазаров – петкратен световен шампион по класическа борба

4.      академик Александър Хараланов Александров – лесовъд

5.      Ангел Борисов Симеонов – поет

6.      Ангел Димитров Жиланов – кмет на община Горна Малина

7.      о.з. генерал-майор Ангел Иванов Марин – вицепрезидент на Република България (2002-2012)

8.      Анна Леонидова Заркова – журналист

9.      академик Антон Николов Дончев – писател

10.   инж. Аспарух Драганов Карастоянов – капитан далечно плаване

11.   почетен професор Бисерка Бончева Йовчева

12.   Боби Николов Бобев - дипломат

13.   Бойко Иванов Митков - скулптор

14.   о.з. бригаден генерал Бойко Иванов Симидчиев – Асоциация „Комуникационни и информационни специалисти“, член на ЦС на СОСЗР

15.   Бойко Николов Ноев - дипломат

16.   Борислав Руменов Бояджиев

17.   Боряна Иванова Сечанова - хореограф

18.   Боян Ангелов Иванов - писател

19.   Валентин Дечев Старчев - скулптор

20.   професор Валери Стоилов Стефанов – литературовед и писател

21.   Васил Кирилов Станимиров – кмет на община Ковачевци

22.   проф. Васил Костадинов Проданов – директор на Тракийски научен институт

23.   Васил Панайотов Василев - председател на фондация „Васил Левски“

24.   Васил Рашков Стоев - художник

25.   академик Васил Стоянов Сгурев

26.   Велислава Иванова Дърева - журналист

27.   Весела Николаева Лечева – спортист, политик

28.   Веселин Веселинов Плачков - актьор

29.   Виктор Марков Гугушев - юрист

30.   проф. Вихра Крумова Миланова – лекар

31.   Владимир Владимиров Георгиев – кмет на община Самоков

32.   Владимир Милчев Николов - волейболист

33.   Галина Иванова Таваличка-Георгиева – политик

34.   Гергана Атанасова Пирозова – театровед и театрален критик

35.   Георг Леонидов Спартански – кмет на община Плевен

36.   Георги Александров Чакъров – кмет на община Полски Тръмбеш

37.   Георги Андреев Андреев - композитор

38.   проф. Георги Георгиев Атанасов – археолог

39.   Георги Иванов Димитров – кмет на община Карнобат

40.   о.з. генерал-лейтенант Георги Иванов Иванов – първи български космонавт

41.   Георги Иванов Иванов – художник

42.   Георги Костов Георгиев - композитор

43.   Георги Костов Стоянов - режисьор

44.   Георги Николов Мърков – олимпийски шампион по класическа борба

45.   член-кореспондент Георги Славчев Михов – учен, изобретател

46.   Георги Стоянов Георгиев – кмет на община Тунджа

47.   о.з. полковник Горан Стефанов Симеонов – председател на Асоциация на разузнавачите от запаса, член на ЦС на СОСЗР

48.   Греди Хаим Асса - художник

49.   Даниела Данаилова Кънева - журналист

50.   Даниела Евстатиева Кузманова-Бояджиева - поетеса

51.   Даринка Костадинова Такова – оперна певица

52.   Делян Костадинов Плачков – председател на Студентски съвет при ВУАР

53.   Денислав Стефанов Коджабашев - спортист

54.   Деница Димитрова Симеонова – политик

55.   Денчо Стоянов Бояджиев – кмет на община Разград

56.   Димитър Бориславов Здравков – кмет на община Садово

57.   Димитър Василев Ставрев - журналист

58.   Динко Любомиров Странски – член на Върховния комитет на Съюза на тракийските дружества в България

59.   Донка Иванова Михайлова – кмет на община Троян

60.   Дора Илиева Янкова - политик

61.   о.з. генерал-майор, проф. Евгени Петров Манев – специалист по национална сигурност

62.   Евгения Иванова Яйджиева

63.   Евелина Младенова Кикерезова - журналист

64.   Еделина Георгиева Кънева - певица

65.   Елена Николова Йончева – член на Европейския парламент

66.   проф. Елена Филипова Кутева-Тъпкова – директор на Националния фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“

67.   Еленко Любомиров Божков – енергиен експерт

68.   Емануил Александров Манолов – кмет на община Павликени

69.   Емил Аспарухов Стойчев - художник

70.   Емил Любчов Костадинов - футболист

71.   Емил Цонков Филипов – лекар

72.   Енчо Ангелов Керязов - акробат

73.   Живко Петров Георгиев – социолог

74.   о.з. генерал Златан Кирилов Стойков – председател на УС на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

75.   доцент Ивайло Дончев Беев – ръководител катедра „Икономикс“ - УНСС

76.   проф. Ивайло Николов Мирчев – художник

77.   член-кореспондент, професор Иван Александров Илиев – ректор на Лесотехнически университет - София

78.   Иван Боянов Лечев - музикант

79.   Проф. Иван Вълчанов Марков – енергиен експерт

80.   Иван Данев Токаджиев - художник

81.   Иван Димитров Янев – историк, писател

82.   проф. Иван Дянков Пачев – директор на Институт по лозарство и винарство - Плевен

83.   член-кореспондент Иван Йорданов Димитров-Гранитски – директор на издателска къща „Захарий Стоянов“

84.   инж. Иван Киров Генов – енергиен експерт

85.   оз. генерал-майор Иван Николов Парапунов – фондация Български военно-въздушни сили

86.   проф.Иван Петров Палигоров – Лесотехнически университет - София

87.   Иван Руменов Василев

88.   доцент Иван Танев Сечанов – председател на Съюза на ветераните от войните на България

89.   проф. Иво Ангелов Христов – социолог

90.   Иво Михайлов Хаджимишев - фотограф

91.   Иво Стефанов Инджов - политолог

92.   Иво Христов Петков – член на Европейския парламент

93.   Иля Борисов Велчев – поет, писател, сценарист и кинорежисьор

94.   Ина Николова Лулчева - адвокат

95.   Ирена Тодорова Анастасова – политик

96.   Ирина Славчова Асиова-Диамант

97.   проф. Искра Василева Баева – Софийски университет „Св. Климент Охридски“

98.   Искра Владкова Владова-Недкова – юрист, Софийски университет „Св. Климент Охридски“

99.   Йордан Стоянов Младенов – кмет на община Пещера

100.                    Йордан Тодоров Камджалов - диригент

101.                    Йордан Тошков Йорданов – кмет на община Добрич

102.                    академик Кирил Любенов Боянов – председател на УС на фондация „Еврика“

103.                    Константин Стефанов Цеков - композитор

104.                    Копринка Георгиева Червенкова – журналист, театровед

105.                    Красимир Николаев Карамфилов

106.                    Кристиан Иванов Вигенин – политик

107.                    академик Лъчезар Динчов Трайков – невролог

108.                    Любка Веселинова Александрова – кмет на община Левски

109.                    професор Любомир Кирилов Тимчев – специалист по национална сигурност

110.                    Людмил Димитров Веселинов – кмет на община Попово

111.                    Людмила Кръстева Елкова - финансист

112.                    Мажд Ахмад Алгафари – журналист, издател

113.                    Маргарита Петкова Иванова - поетеса

114.                    проф. Мариана Атанасова Мурджева – Медицински университет - Пловдив

115.                    Мариана Димитрова Манчева – директор на училища

116.                    Мария Вердова Гигова - спортист

117.                    доцент Мария Симеонова Гайдарова – лекар

118.                    проф. Миглена Петрова Темелкова-Бакалова – ректор на Висше училище по телекомуникации и пощи

119.                    Милена Николова Недева – кмет на община Каспичан

120.                    Мими Иванова Караколева – политик

121.                    Михаил Андонов Тотев - икономист

122.                    о.з. генерал Михо Димитров Михов – политик и дипломат

123.                    проф. Невена Костова Цачева-Христова

124.                    Невена Петрова Николова

125.                    проф. Невена Стоянова Милева – декан на Технически факултет

126.                    Невяна Пешева Малчева – философ, експерт по култура

127.                    Нейка Василева Кръстева - журналист

128.                    Никола Николов Вапцаров – политик

129.                    Николай Георгиев Дойнов – Съюз на народните читалища

130.                    Николай Георгиев Митков – кмет на община Първомай

131.                    Николай Георгиев Момчилов – председател на Националния съюз на земеделските кооперации в България

132.                    Николай Добрев Ангелов – кмет на община Балчик

133.                    професор Николай Ненов Неновски – икономист

134.                    Орлин Александров Горанов - музикант

135.                    Осман Ахмед Октай – политик, анализатор

136.                    Павел Кирилов Попандов - актьор

137.                    Павел Михайлов Михайлов – кмет на община Родопи

138.                    Пенчо Пламенов Милков – кмет на община Русе

139.                    проф. Петранка Петрова Кънева-Троянова – онколог, дерматолог

140.                    Петър Бойков Витанов – член на Европейския парламент

141.                    проф. Петър Иванов Стефанов – председател на Централен кооперативен съюз

142.                    Петър Кирилов Писарски - музикант

143.                    о.з. вицеадмирал Петър Панчев Петров – председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва-Варна

144.                    о.з. младши лейтенант, инж. Петър Траянов Велчев – председател на Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите

145.                    Пламен Димитров Кенаров – лекар, невролог

146.                    Пламен Димитров Чернев – кмет на община Сухиндол

147.                    Пламен Иванов Карталов – директор на Софийска опера и балет

148.                    проф. Пламен Маринов Марков – режисьор

149.                    Полина Атанасова Паньова-Билик

150.                    Преслав Росенов Панчелиев – издател

151.                    о.з. полковник Радион Василев Попов – УС на Сдружение „Обединение за свобода и справедливост в Отечеството“

152.                    проф. Радка Младенова Аргирова – вирусолог

153.                    проф. Радослав Ненков Гайдарски – хирург, политик

154.                    Росица Кирилова Начева - музикант

155.                    Румен Бориславов Бояджиев - музикант

156.                    Румен Василев Стоянов

157.                    Румен Илиев Гунински – кмет на община Правец

158.                    Румен Руменов Бояджиев

159.                    проф. Сава Димитров Димитров – ректор на Национална музикална академия „проф. Панчо Владигеров“

160.                    проф. Светлана Стефанова Шаренкова – издател

161.                    проф. Светозар Владимиров Елдъров – Институт по Балканистика с Център по тракология при БАН

162.                    Светослав Павлинов Мишев – студент във ВТУ

163.                    Симеон Кирилов Идакиев - журналист

164.                    Симеон Танев Николов - дипломат

165.                    Снежанка Цокова Тодорова-Федотова - журналист

166.                    Спирдон Стоянов Спирдонов - журналист

167.                    Станислав Георгиев Почекански – преподавател в НМА, председател на Съюза на българските музикални и танцови дейци

168.                    Станислав Иванов Владимиров – кмет на община Перник

169.                    Станислав Светозаров Балабанов – журналист, политик

170.                    доцент Стела Стоянова Ралева – икономист, Софийски университет „Св. Климент Охридски“

171.                    Стефан Марков Гугушев - юрист

172.                    Стефан Стаматов Командарев - режисьор

173.                    Стефка Илиева Ганчева

174.                    Тихомир Йорданов Янакиев – кмет на община Созопол

175.                    Тома Николов Томов - журналист

176.                    Трифон Руенов Панчев – кмет на община Дряново

177.                    Филип Маринов Станев – сценарист, политик

178.                    Христо Димитров Христов – кмет на община Болярово

179.                    член-кореспондент, проф. Христо Иванов Белоев – ректор на Русенски университет

180.                    проф. Христо Илиев Бонджолов – ректор на Великотърновски университет „Св.св. Кирил и Методий“

181.                    старши научен сътрудник, д-р Христо Меранзов Меранзов – спортен деятел

182.                    проф. Христо Цанев Пимпирев – полярен изследовател

183.                    Цветеслава Иванова Гълъбова – лекар, директор на Държавна психиатрична болница „Св. Иван Рилски“

184.                    Цветан Петров Ценков – кмет на община Видин

185.                    проф. Цветана Георгиева Манева – актриса

186.                    о.з. полковник Чавдар Кирилов Петров – председател на Национална асоциация сигурност

187.                    проф. Юлия Йорданова Пискулийска – журналист, публицист, поет, белетрист

188.                    Яна Веселинова Балникова – икономист, политик

189.                    Янчо Янков Янев – председател на Търговско-промишлена палата – Хасково

 

Списък на предложителите на Радев за президент за първия мандат:

 

             1. Венци Стефанов, собственик на ФК Славия,

             2. Стефан Данаилов, артист,

             3. Корнелия Нинова от с. Крушовица, Врачанско,

             4. Генерал Решетников от ФСБ, приятел на Путин.

 

     Списък на интелигентниките, подкрепили Радев по време на Великото народно въстание

1. Албена Колева, актриса
2. Александрина Пендачанска, оперна певица
3. Александър Алексиев, актьор
4. Александър Морфов, режисьор
5. Александър Станишев, оператор, фотограф
6. Доц. Александър Христов, преподавател
7. Ангел Дюлгеров, музикант, композитор
8. Ангел Игов, писател, преводач, преподавател
9. Андрей Гетов, режисьор
10. Андрей Паунов, режисьор
11. Доц. Антоанета Дончева, историк на културата
12. Антоанета Колева, издател и преводач
13. Асен Асенов, културен мениджър
14. Боряна Пунчева, режисьор
15. Валентин Ганев, актьор
16. Валери Йорданов, актьор, режисьор
17. Доц. Васил Георгиев, писател
18. Васил Василев-Зуека, актьор
19. Васил Германов, фотограф
20. Васил Гюров, музикант
21. Васил Живков, режисьор
22. Веселина Седларска, журналист
23. Владимир Андреев, продуцент
24. Владимир Тодоров, аниматор
25. Владимир Явашев, продуцент
26. Владислав Петров, актьор, художник
27. Галин Стоев, режисьор
28. Георги Господинов, писател
29. Георги Иванов, сценарист
30. Проф. Георги Каприев, философ
31. Георги Петров, хорист
32. Гергана Димитрова, режисьор
33. Гергана Димитрова, издател
34. Дамян Дамянов, художник
35. Дарина Такова, оперна певица
36. Деян Донков, актьор
37. Деян Енев, писател
38. Димана Йорданова, писател
39. Димитър Кенаров, журналист
40. Димитър Коцев-Шошо, режисьор
41. Димитър Кърнев, музикант, композитор
42. Досьо Досев, актьор
43. Драгомир Шолев, режисьор
44. Ева Вентова, сценограф
45. Ева Тепавичарова, актриса
46. Елена Телбис, актриса
47. Елена Кръстева, илюстратор
48. Емил Емилов, актьор
49. Захари Карабашлиев, писател
50. Златин Радев, режисьор
51. Златко Ангелов, писател
52. Зорница Христова, преводач
53. Ивайло Петров, фотограф, визуален артист
54. Проф. Иван Добчев, режисьор
55. Иван Ланджев, поет
56. Иван Пантелеев, режисьор
57. Ивелин Иванов, продуцент
58. Иглика Трифонова, режисьор
59. Илия Троянов, писател
60. Ина Кънчева, оперна певица
61. Йордан Жечев, творчески директор
62. Йордан Ликов, архитект
63. Ирини Жамбонас, актриса
64. Проф. Калин Янакиев, философ
65. Калин Серапионов, художник
66. Камен Калев, режисьор
67. Кирил Златков, художник
68. Копринка Червенкова, журналист
69. Кристина Грозева, режисьор
70. Лъчезар Бояджиев, художник
71. Манол Пейков, издател, преводач
72. Проф. Маргарита Младенова, режисьор
73. Марин Бодаков, поет
74. Марио Гаврилов, журналист
75. Мария Касимова, журналист, писател
76. Мартин Димитров, публицист
77. Мартина Троанска, актриса
78. Милена Маркова, актриса
79. Милица Гладнишка, певица, актриса
80. Мира Сталева, продуцент
81. Невена Кертова, сценарист
82. Неда Морфова, режисьор
83. Недко Солаков, художник
84. Никола Груев-Котарашки, музикант
85. Никола Тороманов, сценограф, художник
86. Николай Воденичаров-Никеца, музикант
87. Николай Йорданов-Гилъна, музикант, продуцент
88. Павел Веснаков, режисьор
89. Палми Ранчев, писател
90. Петър Вълчанов, режисьор
91. Петър Дундаков, композитор
92. Петър Крумов, режисьор
93. Правдолюб Иванов, художник
94. Радина Кърджилова, актриса
95. Радослав Бимбалов, публицист
96. Рени Врангова, актриса
97. Росица Вълканова, продуцент
98. Ружа Лазарова, писател
99. Рут Колева, певица
100. Самуел Финци, актьор
101. Светлана Янчева, актриса
102. Силвия Недкова, публицист
103. Силвия Петкова, актриса
104. Силвия Чолева, поет
105. Станка Калчева, актриса
106. Стефан Командарев, режисьор
107. Стефания Колева, актриса
108. Стоян Алексиев, актьор
109. Теодора Маркова, сценарист
110. Тео Ушев, режисьор
111. Проф. Тодор Кръстев, архитект
112. Тони Николов, философ
113. Филип Тодоров, продуцент
114. Христо Гърбов, актьор
115. Христо Узунов, актьор
116. Цветелина Цветкова, писател
117. Чавдар Гюзелев, сценограф
118. Юлиан Жилиев, преводач
119. Юлиян Атанасов, оператор
120. Юлия Спиридонова, писател
121. Явор Гърдев, режисьор
122. Яна Генова, културен мениджър
123. Яна Титова, режисьор, актриса
Гласувай:
51. getmans1 - :):):) ...
17.09 17:43
... Малииий, в твоя ЦЕНТЪР голяма картотека бе ... да не ма изровичкаш от някъде, ей!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Не изровен, а поставен на постоянен мониторинг сте във връзка с кореспонденцията Ви с
17.09 20:41
getmans1 написа:
... Малииий, в твоя ЦЕНТЪР голяма картотека бе ... да не ма изровичкаш от някъде, ей!


природно надарения Бать Венцо. Оперативен работник следи и проанализирва цялата кореспондения между Вас и когато реши, пише сводка до Центъра. Предвалителна проверка бе извършена присъствате ли някъде като списъков интелектуалец. Няма Ви и в списъка на тия, дето получават рубли от посраничка Мутрохванова. Там обаче има много интересни обекти.
Анадъмо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 11276796
Постинги: 4355
Коментари: 10374
Гласове: 17718
Архив
Календар
«  Септември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930