Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2023 22:26 - УВАЖАЕМИ НОВОПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД БЪЛГРАСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И СУВЕРЕНА НА СТРАНАТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 607 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 08.06.2023 22:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

УВАЖАЕМИ НОВОПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД БЪЛГРАСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И СУВЕРЕНА НА СТРАНАТА

    Ако и аз бях новопредставен сред Вас, щях да съм Ви доайенът и щях да Ви поучавам директно, а не виртуално, чрез блога си. Към всяко действие пристъпвайте с осторожно внимание, защото над Вас е надвиснала заплашителна угроза. Срещу Вас започна стартиране на хибридна атака, която предвосхищава нова стратегия на президентската институция – партизански атаки вътре в парламента, по идеи на ФСБ,  разработени в нашия ефесбешник, пРезидентството. Целта им е да бъде дискредитирана демокрацията и наактивирани агресивните примати. С всячески дейстия те ще пречат на парламента да върши дейността си. Давам пример – простащината ще твърди, че има държавен преврат и няма да дава на определни лица да говорят от триуната. Друга заплашителна угроза са офицерите за специални поръчки на Радев, цитирам само един, Руди Гела. Не си мислете, че само той е към партията на пРезиднета, он има още доста офицери за спезиални поръчки в режим на спящи клетки.

   Това, което е характерно за мен е, че съм много скромен. Поради това аз няма да кажа, че съм по-умен от всиките Вас, взети заедно  – 240-те депутирани и новопредставени в парламента. Това запазвам като моя много секретна тайна. Но има нещо, което е много важно, господа новопредставени.

   Ако не уволните пРезидента веднага, той съвсем скоро ще Ви разкаже играта. Не обичам цинични изрази, като напр, „он мамето Ви че поебне” и никога не ползвам такива изрази, идиоми или идиотизЪми.

  Та – внимавайте чада мои, новопредставени пред суверена.  Прийдите с мен в планината или отваряйте по-чедсто блога ми, на страх пред идиотите да Ви науча...

                          image






Гласувай:
1



1. gardener - Здравейте, г-н Коста Иванов
09.06.2023 08:53
Не, постът Ви не е за нас, непредставените по никакъв начин в парламента (обикновени хора с необикновени интереси и съдби, по презумпция, че всички сме уникални - от малкото гнусно циганче до ухаещият на френски аромати нормален човек, който продава само ума си и нищо друго). Все си мисля, че в България няма 240 морални хора, или 1000 ако щете, защото, ако имаше все някой от тях би станал народен представител, политик или известен "светец" на народа си. Интересите на гнидите (условно наричани така) са твърде силни за да "изтърват" управлението, което при нашите сънародници се изразява в достъп до имуществото, генерирано от народа ни и крадено от нашите "избраници". Тъкмо гледам един младеж, Ивайло Мирчев. Говори гладко, вменяемо момче, от просташкия град Добрич (такива са почти всички градове в България - просташки по ред причини, които няма да описвам тук). Това момче е син на секретаря на БКП в т.н. Крушари (Армут... някакъв). В това няма лошо, всеки е син на някого си. В община Крушари, обаче червената мафия и рязаните изроди на ДПС ограбиха богатите българи от преди 1944. Примерно аз, в тази община имам няколко стотин декара земя, която ми бе открадната - наследствена земя. Та, щом бащата и този айти спец - депутат са позволили в битийните си роли на БКП и ПП - депутати вече 4 мандата да ме ограбят разни рязани изроди, следва, че не трябва да вярвате на депутат, който се пръкнал в този район и се опитва оправя държавата, докато в неговото родно място се шири престъпната дейност на неговите събратя - Алита или Хасановци. Какво исках да кажа, не вярвайте на тези, които Ви говорят приятни неща и декларират, че са добри, те са същите боклуци на ваша и моя издръжка, които са там не за Вас или Мен, а за да си оправят съществуването.
цитирай
2. planinitenabulgaria - На г/н Гарденер!
09.06.2023 22:54
Имате пренебрежително отношение към новопредставените пред суверена депутирани, особено към един от тях. За такова отношение махкват от длъжност дори главен прокурор. При Вас е още по наказуемо, защото обиждате интелектники, избрани от суверена точно поради интелектността им. |Дори някой да изглежда като свален от дърво в Централна Африка - а такъв суверенът избира вече два пъти - и турнат в ПАРЛАмента, носите наказателна отгворност.
Та - по казуса с осторожно внимание. Защото може да последва заплашителна угроза към Вас. Суверенът ги избрал, Вие ги недохаресвате.
цитирай
3. gardener - Благодаря, Учителю
12.06.2023 12:18
Както се казва от оня виц - тоя, кой ли може да го задоволи или той всички задоволява, само нея не може да задоволи - малко обърнах нещата. Нямам нищо против никого. Опитвам се да се правя на мъдър или помъдрял, неуспешно предполагам. От времето на Първата република и Реставрацията, когато смъртната присъда за съдените е започнала да се променя и клони само към затвор, да си обект на политически процес е пиар акция. Хитлер, излизайки от затвора за "бирения пуч", придобива невероятна слава и уважение в Германия. Ето го и Доган, ако ДС не ги бе държало в затвора - правилните доносници и кадри, днес щеше да брои по дупето на магарето си мухите... колко "затворници" станаха хора, защото попаднаха на човек в затворите на демократичните страни, а не в затворите на любимата ни Русия, от които няма как да излезеш по малък от Ленин или Сталин, ако изобщо излезеш, както тези другари са разгледали социалния, затворнически "лифт" при своето си управление. Аз съм и за Белене и за "русенско варено" едновременно, защото всичко започва с прасетата и свършва в консервите. Бъдете здрав, Учителю.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185887
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031