Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2023 06:11 - ПРОСТАЩИНАТА СЕ ЗАСАЖДА ЛЕКО, ПРОРАСТВА БЪРЗО, НО СЕ ИЗКОРЕНЯВА МНОГО ТРУДНО...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1307 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.01.2023 06:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

    Предисловие:

    До последното ми идване в Америка най-четените от мен блогъри бяха Венцивалери1951 и Радостиналасса1948. Те са много информирани и на високо итнтелектно ниво, поради което новопристъпащите в Блог. бг имат какво да научат от тях. Достигнал ги по интелектност, аз започнах за се уча от по-младите от тях, защото следващото поколение е рожба на интернет и е значитално по-образовано и по-информилано от предходното, към което принадлежа и аз. Сега голям интерес проявявам и се уча от трима блогъри, първият от които е Илия Ганчев, завършил Икономизъм в Института по макроикномика на гр. Пирна, Германия. Той има защитен докторат на тема „Световната статистика” . Тази тема му е спусната от Катедра „Микроиномика” с научен пъководител проф. д/р Хайнц Регел. Защитата на научния му труд, е преминала много отлично и той притежава начучно звание Фамулус. Аз на никаква друга статистика не вЕрвам, освен на неговата. За мен този блогър има стойност на цяла нота.

    Друг блогър, от който се уча е Ив69, също германски възпитаник. Той не е на нивото на предишния, но е много известен в блога, защото коментира само и единствено истината за това, което се случва по света. Той е завършил Института по политперспективност в Аахен и е защитил много интересна тема: „Колко години остават на Запад да се скапе тотално?” Ръководител на темата му е била известната политоведка Ева Брюнстих, която всяко лято е на нашето Черноморие и подлудЕва мъжете. Вероятно аз съм най-ревностният му читател. На него давам оценка четвъртина нота.

   Трети блогър, от когото се уча е Максилиан. Неговата оценка е 1/64 нота, но аз гледам на него като на какавида, която се разпуква и от която всеки момент ще излети прекрасна пеперуда. Характерното за него, което искам да притежавам и аз е, че той самосттоятелно се отделя от линията,но... заедно с линията.

   Като резултат на отхвърлянето на влиянието върху мен на застаряващите блогъри Венци и Радост – баннах ги – чувствам, че отново се развивам при това с много бързи темпове под влияние на трите блогъра, които цитирах. Те не само оказаха благотворно влияние върху мен, но промениха диаметрално възприятията ми какво се случава по света. Плод на тези промени е и настоящият ми постинг, който публикувам. Темата ми е за простотията, но истината е, че ако не познавах тези хора, нЕмаше да можем да напиша туй нещо...

 

ПРОСТАЩИНАТА СЕ ЗАСАЖДА ЛЕКО, ПРОРАСТВА БЪРЗО, НО СЕ ИЗКОРЕНЯВА МНОГО ТРУДНО...

   Давам за пример Америка, ако някой e следил как се развиха „събитията” в Конгреса. Всичко бе ясно – от РП имат повече представители отколкото от ДП, те трябва да изберат Говорител на Конгреса. Добре, ама май избиращите го от РП имаха изискване выбраннико им да е на интелектуално ниво, още по-ниско от това на Тръмп, та да им ареши.

   Простащината тръмпова, която нападна Капитолия заради кражбата на изборите, която сега Кирчо Секса предвижда за неговата партия, а после почупи витрините на магазини и окраде от тях пиене, маратонки и др. интересни за боклуците стоки, днес се вихри в в Бразилия. Маратонките са най-изчезваната стока от разбитите магази в Рио Де Жанейро в имета на свободата, на мира или на нещо друго. Мисля, че и ние имаме принос в подобни просташки изцепки по света, случващи се сега, защото преди 2 години нашата простащина, наактивирана и предвождана от Радев, платена от Черепа, извърши парламентарния преврат у нас с мощта на простащината. В Америка и Бразилия сценарият не мина, виновните ще си понесат отговорността. Ще пътърсят ли отговорност от Радев за парламентариня преврат у нас ще стане ясно след падането на Путин от власт, комуто нашечкият се явява троянски кон у нас, в ЕС и НАТО.

    Настоящият „избор” в Конгреса за негов говорител, бламиран от радикализираните опрастачени по времето на управлението на Тръмп ми напомни за едни други избори, когато простащина си избираше президент. Съпикясани пред тази простащина, интелигентните хора не гласуваха, така на ход остана простащината. Изискването й бе насочащият ги в мислите и делата им да бъде по-прост от тях, по възможност простакисимус. Такъв се намери и сега върти на пръст страната ни с цел съсипването й по всички линии, като се започне от икономиката и се достигне до културата.

    Случващото се в Конгреса съвсем срина авторитета на РП, а изборите са след две години. Това означава преливане на електорат от РП към ДП, защото по-интелигентните от РП не можаха да излязат на глава с простащината. Намеси се лично Тръмп, който сгази като луда крава телето си радикално настроените в Конгреса републиканци, които излязоха от всякакви граници и сагата приключи. На петнадесетия сефер!  Считам тази проява за метастаза на останалата след Тръмп простащина. Вижда се, че Америка се чисти от простащината, избра си интелегентен човек за президент, но борбата с простащината ще продлъжи дълго. Направен бе ход срещу възвръщането на простащината, като по времето, когато Тръмп бе без имунитет му провериха данъчните декларации

   В България положението, до което ни докара Трифоноворадевата простащива е още по-тежко. Ако в Конгреса десетина радикализирани необразованики, приплод на тръмпизЪма можеха да блокират /САМО!!!/ за дни държавната машина на Америка, то в България радикализираните от партиите, инженерингов приплод на президината ни са повече от нормалните хора в управението на страната и са блокирали всичко, освен мафиотските канали за внос/износ на стоки на руската мафия, която заобикаля санкциите на ЕС. Въвеждам таг, дейността на Лукойл и цените на горивата, договоренихот президента ни на срещата с изпълнителния директор на Лукойл. Отщипаното от нас е поне 3 млрд. лева, заминали в подкрепа на агресията на Путин в Украина. Този грях, по същество престъпление, водещ до убийството на деца и мирни граждани, на разрушението на една страна, дано да достигне до Съда и президентът ни да получи заслужуното си.

    АЗ НЕ ВИЖДАМ ОПРАВИЯ У НАС ОСВЕН АКО ПЪРВА ТОЧКА НА СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ НЕ Е УВОЛНЯВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА НИ, ТРОЯНСКИ КОН НА ПУТИН, ЗА ДА ПРИКЛЮЧИ ТОВА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ И ОМРАЗА, КОЕТО ТОЙ НАСАДИ СРЕД НАС, НААКТИВИРАЙКИ ПРОСТАЩИНАТА СРЕЩУ НОРМАЛНИТЕ ХОРА, КАТО ГИ РАЗДЕРИ НА ГЛАДНИ И СИТИ.

   Без тази първа законова стъпка няма да има нито една крачка в правилната посока, която трябва да поемем и да се отървем от троянския кон на Путин  и ще продължаваме към нищото. На всеки образован човек е ясно, че Радев води линия на съсипването на страната ни и на тазио снова – обратно към ОНД, при Путин, който под чадъра на несломимите си ракети ще ни гарантира свободата до 2034 г., когато изтича мандатът му като ппрезидент. Ако пак промени Каонституцията на Русии, може и още 6 години промоция да имаме...

 То не бяха партии-идиоти, начело с недоправени, инженирингови проекти на президента ни като Български възход, Възраждане, Пепетата, ИТН.  Сега има още подготвени за новопредставяне с много увличащи електората имена: Спаси София, Национален фронт за спасение на България, Дижение за права и свободи, ЕламерИтни, Гристо гвани ме за гуя /така звучи името на Партията на съветски език/, които до края на март ще минат през Съда за получаване на лиценз за избори.  Има и нови кандидати за глави на тези партии като Пеканов, Минчев, шефката на лудницата в Курило, забравих й името,  радевистка до мозъка на костите си.  

  А пропрезидентските ни партии съвсем не са за подценяване. Такава бе партията на Пепетата, деца на бивши агенти на службите и на задкулисието, която имаше за цел да продае енергетиката ни на руската мафия, прикрита зад паравана на офшорка. За оперативна намеса обаче Радев има офицери за специални поръчи, цитирам Надежда Йорданова, Бойко Рашков, шоумена Светослав Трифоноов. Чрез шоумена Радев свали правителството на Кирчо Секса и управлява страната задкулисно. Сега пак чрез Трифонов, за да унижи още повече пепетата той извърши колоноскопичен гъзобрък с една чалгапесен песен на една дама, която в името на истината си го заслужаваше, но не толкова жестоко. Ударът идва от президента и отклонен от сценаристите бе отправен индиректно срещу Пепетата, които и без това са боклуци. Те ще отпаднат от листите на следващите избориу както отпаднаха и предишнит му инжерингови рожби, ИТН.

   В заключение ще кажа и мнението си:

   Американците по-бързо ще се отърват от простащината, която им натресе Тръм, вече има знак на признак, отколкото ние от простащината, която ни натресе Радев и която се мултиприцира след всеки свободен парламентарен избор. Ще кажа и кое е най-неприятно ми създание, което е било депутирано от 1989 г.до сега, това е народната представителка и офицерка за специални поръчка на Радев, Надежда Йорданова, разработвана да работи срещу главния прокурор. Вместо да скрият туй нещо, от ДБ го заподмятват по телевизията...заедно с един рруг красавец, ужасен неприятник, наричан Джобния генерал. Може ли ДБ с тия двамцата да отдръпне електорат от другите партии и да се класира по-напред ?

image

                                                            Мутри, вън !!!



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182060
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031