Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2022 21:37 - КАЗУСЪТ „ХРИСТО ГРОЗЕВ” – РАЗНИЩЕН ДО ПОСЛЕДНОТО ВЛАКЪНЦЕ !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1932 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.12.2022 21:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     КАЗУСЪТ „ХРИСТО ГРОЗЕВ” – РАЗНИЩЕН ДО ПОСЛЕДНОТО ВЛАКЪНЦЕ !!!

  Мръсната вълна на политическата реакция - враговете на Путин -  изхвърли на гребена си българския Джулиан Асандж, журналистът Христо Грозев. Христо не изявявлалься хакером как Джулиани, которы достиг такимим способом до совершено секретни документи на Америка, които публикува като променя съдържанието им, а се е сдобивал с такива от руснаци другими способами, от дипломатите наричани недопустими, а от обикновените хора по-простичко – шпионаж. Разполагайки с тези документи журналистът е публикувал фалшиви новини за сваления от украинците малайзийски пътнически самолет, за отравянето на Литвинов, на Скрипал и дъщеря му, а също това на Гебрев и на един от неговите служители. Най-великата фалшива негова новина от Категория „Отравяния” е свързана с отравянето на Алексей Нахални, имал нахалството след като е откраднал огромни количества дърва и  е осаъден за тази кражба, което означава, че няма право да се кандидатира за президент на РФ, той нахално се опитал да си пробута докуметите. Къде в света не наказват за документни измами?

    Низът от фалшиви новини на Христо не хсвършва тук, той вменява на Русия 10 /пиша с думи, десет/взрива в нашите оръжейни заводи а също и взривът в склада за оръжия в Чехия.

   Да допълня и нещо за бизнеса на Христо в България -  той е медиен магнат, собственик и съсобственик на медии, придобити бандюгскими способами с цел разпространяване на фалшиви новини.

   Балонът „Христо Грозев” обаче се спука. Извикана бе в МВнР посланицката на Русия у нас, Елеонора Мутрохванова, която обясни, че от МИД в Русия търсят Христо да му връчат документ, че той не е желан повече да пребивава в Русия и дори да я посещава. Защо обаче он се крие, поне за мен е ясно – гузният и негонен бяга.

   Във връзка с казуса „Христо Грозев” отворих страниците на моите ФБ приятели, Емили Тротинетката от кв. Манастирски ливади и на Йото циганина от Костинброд. Имам им доверие, но си признавам, че като интелект повече ценя Емили. Тя притежава много уминия, едно от които е да кара тротинетка по околовръстния път на София със скорост до 100 км./час. Как да не ценя разума й и умението й да анализира що става по света. Йото Циганинът пък има 12 дълги по 11 м. лимузини Хамър, които дава под наем за цигански сватби. Друг някой да има толкова много лимузини и толкова дълги, как да му нямам доверие.

   С изненада открих, че те не коментират този казус, само са изразили пренебрежителното си отношение към Христо. Емили Тротинетката не е доволна от предстоящото ни влизане в Еврозаната и се е сезирала да работи срещу него. Тя твърди, ча така убиваме бъларския лев. Йото Циганинът пък не е съгласен с влизането ни в Шенген, защото никой не го убеждава, че от това бизтесът му нама да пострада. Каква е гаранцията, че ако махнат границите няма някой друг циганин да дойде с дълги лимузини в Бългапия и да му съсипе бизнеса.

   Интересуваща ме статия за казуса „Христо Грозев” открих в блога. В това електронно простнаство с мощ и летящ старт навлезе нов блогър, който с лазерна томност разсече проблема, така че в това сечение да се виждат всички негови подробости. Напълно приемам неговата теза и затова публикувам постинга му за Христо, нека повече хора научат правдата. Ето и статията на младия, не прохождащ в електронното Блог- бг простанство нов блогър, а влетял в него с мощ. Читайте, завидуйте ему!

   "Лъжата „Свобода на словото“ пърдяна всеки ден и час от журналанал медиите на САЩ,  Свинянглия и ЕС. 2022-12-29

‘Начииии, руснаците „издали заповед“ за дирене и съдене на един български журналаналблзатор – Ристю Грозното, който не е жулналист, а е голям медиен магнат и гнусен търгаш тарикат, които от 2009 година под крилото (или говното на ГЕРБ) въри едни милиони пари, получавани като грантове в своите медии от ГЕРБ, САЩ и ЕС чрез програмите им за заплащане на лаещите журналглисти срещу Русия.

А те са много, тези лаещите глисти... в Бай Ганьосран.

Ристю Грозното дрЪжи сам и с е‘ни не‘ови ортаци с мустаци и без ташаци около 30 (триесе) процента от медийната сергия на Бай Ганьосран...  

Кой е набеденият за „гуем жулналаналблуизт“ предател на България - Ристю Грозното? Освен че не е редовен журналист, Ристю Грозното е голям медиен фирмаджия магнат. Собственик или управител е на фирмите МЕДИАХЕЛП ООД, Тихе ДГР Инвест ЕООД, ПЕЧАТНИЦА СОФИЯ ЕООД (бивш Полиграфически комбинат "Д.Благоев"), ХРОМАКС ЕООД, БГ Принтмедия ООД, РАДИО ТАНГРА ЕАД, 168 ЧАСА ЕООД, РАДИО И ТЕЛЕВИЗИЯ СИТИ... и още много други.

Важно е да се отбележи, че в 168 часа е собственик, а управители са Венелина Гочева от 24 часа и Бориславчо Зюмбюлев , също часовникарче продажно. Имат оборот от 19,562,000 лв. за 2019 г. при едва 247 служители журналаналблизти.

В Радио Тангра е собственик а член на неговият директорски борд е Атанас Иванов Генов с Николай Янчовичин - съсобственици и във РАДИО ФРЕШ и във ФРЕШ Медия.

Наско Генов пък е собственик и управител и съдружник с другите трима на РАДИО 1 и на БГ РЕКЪРДС.

Още по-червено светещо е: „Печатница София“ ЕООД е направила за 2019 година 6,308,000 лв. оборот от които 5,700,001 лв. печалба... !? само с 1 служител...!?

НАП и ДАНС са узаконили печалбата...!? и фирмата печатницата веднага е закрита...!? Общо казано към шайката лаещи и пърдящи чакали еврогейски е и Венелина Гочева. Всички фирми от описаните са получатели на големи суми грантове от последното правителство на ГЕРБ в размер на над 6 милиона лева по програмите на ЕС, и от помощи на „Америка за България“. Отделно Ристю Грозното се е включил в "Белингкат" на свинянглето Елиът Хигинс като "разследващ" журналаналблизатор, въпреки че софийски съд му отне журналистическите права! „Белингкат“ е създадена в Холандия с помощта на МИ6 през 2014 г. за да противодейства на Русия в полза на Усрайна по време на усрайнените акции срещу мирни руски граждани.

Ристю Грозевото взима дейно участие в драскането на пасквили срешу Русия. Сега реве Ристю Грозното , че косматият уй на сибирската мечка ще го еве...

Ами да, ще го еве, без значение къде се е скрило на Ристю Грозното белото и дебелото еврогейско продажно дупе!

Апелативният съд в София град отне правата за собственост на Ристю Грозното във вестниците 24 часа и Труд още през 2011 г.

Защо измамата „Свобода на словото“ е голяма и гнусна?

Ето защо.

Джулиан Асандж и неговата ‚“Уикилийкс“ години наред бъркаха дълбоко в тайните на САЩ , Англия  и ЕС , скрити в тънкото черво на гъзовете им с такава сила и дълбочина, че изброените държавички жалки, виеха от яд и болко през пребърканите си аналки жалки, като изнасилена овца от овчаря си, че това не било журналистика, а вредна дейност срещу техните демокрации.

Извадиха Асандж и „Уиккилийкс“ на светло доказателства и данни за ужасни и големи престъпления и лъжи на правителствата на САЩ, Свинянглия и ЕС срещу човечеството и отделни държави.

Това е разследваща журналистика от най-високо ниво.

Ама САЩ, Свинянглия и ЕС не я имали за такава....!?

Ти да видиш?

‘Га и  показват гъза насран с лайна не било разследваща журбалистика...

Да бе, да!

И подгониха Асандж да го съдят.

Еееее,още не могат да го осъдят...

САЩ, Свинянглия и ЕС подгониха и Едуард Сноудън, също заради изнесените от него данни и доказателства за извършени престъпления от правителствата на САЩ , Свинянглия и ЕС (24 държави) срещу човечеството!

Еееее Сноудън преба САЩ, Свинянглия и ЕС, и се премести да живее в Русия, и сега не могат да го барнат даже по оная му работа!

И на Сноудън работата не била журналистика разследваща, а лъжа, и заради това го преследват да го съдят...

Ама на!

Курец у гъзец за САЩ, Свинянглия и ЕС!

Сноудън от 2022 година е руски гражданин!

И мудухайте на тромпета!

А сега всички еврогейски, свинянглийски и краваерски джендърски медии квичите за некъв ваш гнусен агент Ристю Грозния, че бил търсен от руските служби за драскане на лъжи срещу Русия.

Ееее... каква е разликата между Асандж, Сноудън и Ристю Грозното тогава?

Оказва се , че е никаква и много голяма едновременно.

Никаква , че ги преследват за деянията им.

Много голяма, че Асандж и Сноудън ДОКАЗАХА с документи , че САЩ, Свинянглия и ЕС са извършили и продължават да извършват ужасни престъпления чрез правителствата на САЩ , Свинянглия и ЕС (24 държави) срещу човечеството и другите държави!

Ристю Грозното доказа, че е платен еврогейсконатовски и на САЩ и Свинянглия смукогъзопръстоописател на измислици.

Стигна се вчера до смешното положение нек‘ва еврогейска сива дива клекналопикаеща миризлива от ЕК -  Набила Масрали (звучи ми като Не била ама Срала) да ривье, за човешките права на Ристю, и че свободата на информацията била основно човешко право...

Ахахаха, а за Асандж и за Сноудън ‘што ни рива ма?

Што ни ривахте и всички вие медийни глисти от света, и от Бай ганьосран бе?

Штот сте гнусни журналанални курви и еФтини жирналаналблизтки за 3 лева минуета.

Бай Ганьосранците от вънкашното ни миниглистерство штели да привикат рускачката Митрофанова да им дадела обяснения...!? (дипломат не дава на никой никога и никъде обяснения по конвенцията, ма наш‘те курви от вънкашното не са си научили конвенциите)  

https://nova.bg/news/view/2022/12/27/395516/%D0%BC%D0%B2%D0%BD%D1%80-%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%B2/

В защита на насраното от шубе Ристе Грозното се втурна да му брише насраното дупе и наш‘то гладно туткорорче Ванчо ланецо гешефта.

Он наш Ванчо калпазанчо (Ой гиди Ванчо, наш калпзанчо) се изпръде у туитъро си, че, цитирам го:

„България спазва основните европейски ценности като върховенство на закона и правата на човека. Това изключва наказателно преследване по политически причини на разследващи журналисти за тяхната работа в интерес на демокрацията"

Б‘ееех дееба!

Туткорорчото Ванчо с нежната плешива глава на изпУашен суяк от селото Волуяк, се усра пак...

"Га предаде на Турция политическ иемигранти и в Турция ги убиха, што не се изпрЪде от плешивата си блъсната, опааа, бръсната гуава , бе Ванчо, ой гиди калпазанчо, че спазваш човешките права бе, наакан мамин дришльо?

https://www.vesti.bg/bulgaria/geshev-komentira-sluchaia-hristo-grozev-dps-iska-obshta-poziciia-6158147

От АЕЖ, което била неквЪ асУсцЕациа на еврожурналаналглистите у Бай Ганьосран, също се изпръдели:

„Ауууууу, изключетелен акт на агресия над свободата на словото“...!?

На кое слово ма, пенджерестата овжа от АЕЖ наречена Мима Черешката (Мария Черешева) а срещу неА една друга медийна овца, също пенджереста но от Великото Търново селяндурка и Нова свиневизионерка мижитурка –  Хлора Инджова от двора, от едно друго гнусно зомбивизионерско предаване Черешката се изпръде: „Прецедент е чуждестранен журналист да бъде обявен за издирване от Русия“....

Ама пръдло , ама слива проста селсташка миризлива, само САЩ, Свинянглия и ЕС ли имат право да арестиват всеки , който си рещат ма?

Аре оди си изпери три пъти анала на канала ма.

А таА Хлора весело пърха с разтворени крака в студиото и квичи „Ей я дупката, ей я дупката“....

https://nova.bg/news/view/2022/12/28/395593/%D0%B0%D0%B5%D0%B6-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D1%83%D1%81%D0%B0-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B0%D0%BA%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE/

Дали да им се смееш, или с с уй да им вееш, в лицата или фостата или вгз-ата на наш‘те вънкашни идиоти...!?

Аз се сещам от сега , какво „обяснение“ ще им даде Митрофанова след 1 януари 2023 година.

„Обяснението“ и ще е: „Пошли нахуй!“

И наш‘те вънкашни пидали, ще са „поеха-ли“ нахуй за пореден път!

Толкоз!

https://glasove.com/novini/govoritel-na-ek-za-hristo-grozev-napomnyame-na-rusiya-che-svobodata-na-informatsiyata-e-osnovno-pravo "

 

   Послеслов.

   Влязох в Архива на Центъра и открих двамата връчватели на документи от МИД на Христо, които го издирват да получи документа и да се подпише. Те са от хекипа призовкари на МИД, ето кои са. Имената им не се осветляват:

 image

  Има и още една причина, да бъде забранено на Христо да навлиза в Русия – дедо му е ебал змия. Това обаче го знам само аз и го пазя в абсолютна тайна. Това – да има човек интимни контакти с животни и дървета – никак не се харесва на Путин. Гао чуе нещо таквоз, он побеснева. Вероятно това е побочная причина не само да не допускат Христо да пребивава в Русия, но и да не припарва натам



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12311686
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930