Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2022 22:59 - ПРИЧИНАТА ЗА ЗАГУБАТА НА ФРАНЦИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2060 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 19.12.2022 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЦЕНТРОВИ АНАЛИЗ ЗА ПРИЧИНАТА, ПОРАДИ КОЯТО ФРАНЦИЯ БЕ ПОБЕДЕНА ОТ АРЖЕНТИНА

    В база на Центъра „Лос Анжелес – юг” възникнаха спорове между оперативните работници защо Франция изгуби мача. За да секнат тия тъпи спорове и да пъкне истината, центрови програмисти изработиха компютърна програма, която убедително да посочи причината за загубите на петлите. Това е втората програма на тема „Футбол”, защото преди това се наложи пак чрез центрова програма да бъдат изяснени причините за загубата на престижния отбор на Аржентита от манафите на Саудитска Арабия. Бяха посочени причина и следствие от нея  – арабско черно тото и голяма част от печалбата от него за Меси, „играл” с няколко мошенички от ЕС за катарците при определяне мястото на това световно първенство.

   Програмата този път бе възложена на отдел „Човешки ресурси”. Тя посочва грешката на французите и дава препоръка към селекционера на отбора как да я отстрани ако възникне нов такъв казус.

    Основната причина за загубата на отбора според целевата центрова програмата бе на селекционера, който бе включил в състава един бял играч. Това трябва да бъде коригирано веднага след връщането във Франция и белият играч - пенсиониран. Да се изгони от отбора, затова, че е бял, е обидно, пенсионирването му с изтъкнати за това мотиви и парична награда за заслуги към страната е най-безобидният начин.

   Програмата има предвид и точният човек, който да замени пенсионирания – това е българският политик Тошко  Африкански, който пасва визуално 100% на играчите във френския отбор. Проверка на етноса на играчите, включени в националния отбор на Франция, които са 20 души показва, че те са афроевропейци, чиито родители са се преселили от 18 странии в Централна Африка, като от Габон има двама представители – Мбапе и Мпабе. Само един от играчите, с който селекционерът се зазстреля в крака - белият, е етнически французин от гр. Дижон.

   Надеждите на Франция на следващото Световно първанство по Футбол, което ще бъде и в Лос Ангжелес се основават на съгласието на Тошко Африкански да се включи в състава на този отбор. Мястото му в него ще да е много по-подходящо - на този пост той ще бъде многокатно по-полезен за отбора на Франция, отколкото да раздава поуки на ниво Централна Африка към суверена на България от най-високата ни трибуна,  НС.


                           image














Гласувай:
4



1. leonleonovpom2 - Здравей, Коста!За единств...
20.12.2022 09:02
Здравей, Коста!

За единствения бял в отбора на Франция имам сведения от сигурен , проверен източник, че е татаробългарин от Карабунар, Татарпазарджишка кааза, с честно придобито френско гражданство/ със заплащане/
Идруги подробности, полезни за центъра, знам!
Направо съм втори център, както в баскетбола
Хубави празници!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Приятно празници и на Вас!
20.12.2022 17:27
Белият в отбора е много съмнителен, нищо чудно да е агент на ФСБ. Припомням как по времето на шахиншаха на Иран за да работи срещу него от Центъра бяха внедрили "балерина" сред танцьорките на шахиншаха, която му станала любимката. При посещението на Георги Трайков в Иран той така харесал тази "балерина", че я хванал за най-интимното й място...но се шашнал.Балерината му казала:

Не делай дорое лицо,
немедлено пусти яйцо
и в Центра передай:
Я жив здоров
разведчик Иванов.

Подобен е сега казусът и с белия футболист ...
цитирай
3. zax - Хаха. У чемоданчик двух яйцоФ. Кто ...
20.12.2022 21:19
Хаха.
У чемоданчик двух яйцоФ. Кто хочет только едного.
:)))
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, отново, Коста!
20.12.2022 21:30
Сведенията са, ,че освен на традиционният милион от бившите колонии, на които дават гражданство французите всяка година и много татаробългари от Татарпазардшишко са се уредили с гражданство/ купено/ И между тях един обещаващ футболист от Карабунар! Искендеров!
Та, има съмнения ,че с френско име е в отбора им и заради него е изгорял най- добрият им футболист!?
Но, както и да е! Да си берат гайлето, като са забъркали такава каша! И сребърните медали им са много! А сиктир, да ги дисквалифицират заради измами, заслужават!
Кого лъжат? Ако са други, халал да им е, но мен и най-вече- тебе не могат, в никакъв случай!
Какъв националин отбор са с този коминтерновски интернационален състав?
Живи болшевики! Пусто Гестапо! Те французите знаят , появи ли се германец, освен бой, нищо друго добро не ги очаква!

Още веднъж, майната им на измамниците!

Весели празцници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12307029
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18385
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930