Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2022 21:05 - ЗАМИНАВАМЕ ЗА АМЕРИКА !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1122 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.12.2022 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 


                   
                ОТНОВО ЛЕТИМ ЗА АМЕРИКА, НО ТОЗИ ПЪТ СЪС СТРАХ..

   По това време на годината не е за предпочитане да се лети до Америка, защото самолетът преминава през зоната на полярния кръг. Поради тази причина най-големите красоти – Исландия, Гренландия, най-северните острови на Канада, където са живяли героите на Ханс Рюш от романа му „Страната на дългите сенки” – в зимните месеци за северното полукълбо не се виждат. Когато самолетът завие на юг над Канада отново настава ден.

    Омръзнало ми е да летя до Америка, вече не изържам емоционално и това пътуване мисля да ми е последното. Има обаче една интересна за мен тема, върху която пребивавайки там ще се сезирам – какво се случва с простащината на Тръмп и разделението на хората, което той причини на американците.  Имам сведения, че хората там мъчително се откъсват от тази плесен, видно и от подготовката за президентските избори през 2024 г. На вътрешнопартийните избори Тръмп, който ще се кандидатира за втори мандат е събрал едва 5% подкрепа. Много-много преди него са губернаторът на Флорида Рон Десантис и бившият вицепрецидент на Тръмп, Майк Пенис.

    Американците искат да имат сериозен президент, би бил той републиканец или демократ, но не и такъв, който е без ценностна система, което означава, воин на простащината, каквът бе предишният им президент.       

       Интересува ме специално тази тема, защото  при нас става нещо подобно - в България победи трифоноворадевата простащина, както преди няколко години в Америка тръмповата, което означава, че отърването от простащината у нас ще е доста по-трудно отколкото за американците. Днес по телевизията говори един комунистически политовед, Слави Василев, клонинг на Радев, син и племенник на приватизаторите Братя Василеви. Той е с нацръкани в чипа грешни команди, благодарение на които работи за Радев. Като слушах този недоправен – клонинг на Радев - стигнах до извода, че сме доста далеч от отърсването ни от отровната плесен, каквато за мен е трифоноворадевата простащина, която гази и съсипва страната ни. Както на времето Голодомора в Украина роди героят Павлик Морозов, така простащината у нас роди партии-идиоти – тяхното ин витро се нарича полотически инженеринг -  от които дори за родителите им отърване няма.

    Защо обаче изпитвам страх този път за времето, през което ще бъда в Америка. Защото в Украина се води война, която може да разгневи Путин и той с най-съвършените си оръжия в света, неотразими и недостижими, може да тресне Америка. Чета една статия в блога на Радостиналасса, много видна блогъркао, от която се уча. Ще копирам статията, сега само казвам, че една само подводница на Путин според тази блогърка може да разруши крайбрежията на Америка, да прпедизвика цунам, който да издави ниско разположените градове, може да удари и една точка, в която се събират три тектонични плочи и да предизвика земетръс и изригване на земна маса, която веднаж завинаги ще крутоли света от краварите. Страх ме е наистина, но имам и лека надежда, за която ще пиша в края на постинга ми.

   Ето го и постинга на г/жа Радостиналасса, звучащ високоестрогенно, поради което необразованите мъже пощуреват като го четат, без да знаят защо. И го четат отново и отново, препрочитат, защото ги налягат мераци, няма да осветлявам какви и към коя.

 / Статията на г/жа Радистинчето:/

 На Запад още не са измислили как и с какво да прихванат атомната подводница "Белгород"

Станалата известна в цял свят руска подводница Белгород все още не дава да спят спокойно на военните анализатори и генерали от НАТО.
Внезапното й изчезване от всички западни радари предизвика буря от паник атаки в Пентагона и чуждестранни медии.
След 14 дни подводницата спокойно и гордо се върна в базата си.
Американските разузнавателни служби отдавна и упорито извършват разузнавателна дейност по отношение на най-новата атомна подводница Белгород, опитвайки се да разгадаят тайната на нейното изчезване.
Благодарение на чужди журналисти нашата подводница се свързва на Запад със зловещия „Летящ холандец”.
Защо американците са толкова загрижени.
Белгородската подводница е толкова уникална, че няма аналози в света.
Тя е носител на подводните дронове Посейдон, чиято ядрена мощност е в състояние да унищожи цялата крайбрежна част на Съединените щати, без да срещне съпротива по време на атаката.
Притеснението на американците е съвсем обяснимо - те нямат такава подводница с такова оръжие.
"Белгород" има повишена неуязвимост и практически няма защита от него.
И още една причина за истерията на САЩ - в близко бъдеще те няма да имат на въоръжение такава подводница.
Подводницата със специално предназначение "Белгород" накара американските военни да изпаднат в паника с причина.
Тази подводница няма аналози не само в руския флот, но и в света.
Основната и характеристика е, че носи на борда си торпеда Посейдон оборудвани с ядрен заряд и имащи неограничен обсег.
Поради повишената безшумност дронът не може да бъде открит.
Безпилотното превозно средство е в състояние да лежи неподвижно на грунта в автономен режим в продължение на 10 месеца, близо до брега на потенциален враг. Атакуващите способности на Посейдон Торпедото Посейдон прилича по-скоро на необитаемо роботизирано подводно превозно средство с подводна скорост от 200 километра в час.
По програмирания маршрут дронът може да стигне незабелязано и много бързо до всяка точка на планетата.
Торпедото е оборудвано с уникална ядрена инсталация и компактен тежкотоварен реактор.
Дронът експлодира в потопено положение, което създава огромна вълна цунами с височина 50 метра, която отмива цялата крайбрежна инфраструктура и вражеските градове.
Достатъчни са 2 "Посейдона", за да удавите Англия или Япония, например.
Друго предимство на този дрон е неговата безшумност.
Все още не са създадени радари, които могат да чуят торпедото по време на атака. Специална програма, въведена в „мозъците“ на дрона, лесно ще обърка врага, обикаляйки земното кълбо, и ще отиде незабелязано в дадена зона за атака.
В допълнение, Посейдон е способен да се гмурка на дълбочина повече от един километър, а такава дълбочина просто не е достъпна за западните антиторпедни системи.
Нито една американска противоракета не е в състояние да изпревари руското торпедо, още по-малко да го унищожи.
Зомбоящик

 

     Оригиналът свърши, продължавам аз:

     Понеже се опасявам за живота си от някой цунам, причинен от Путин, от земетръс или от изргната от него в Америка лава, влязох в Архива на Центъра. Информацшята се оказа некофеденцална, предавам я накратко:

1.   Истинското има на автора, който Радостинчето

осветлява не е Зомбоящик, а профессор политологии Анита Куроедова от Института за иностранни отношения в Кривой рог. Пояснявам на по-простите, че кур означава кокошка, от където идва името на професорката - обича да яде кокошки, а не каквото някой може да си помисли.

2.   При електронното оборудване на оръжията на

подводницата са ползвани електронни елементи от домакинските перални, национализирани след победата на народа там.

 

   И оше нещо твърде интересно има там. При изпитанието на подводниицата с изстреляната ракета е имало инцидент. В резултат на повреда в електрониката й вместо да продължи по траекторията си, она се е повърнала, като е ударила операторката, която я е изстреляля по гениталията. За неин късмет обаче атомната глава не се е взривила и операторката се е разминала само с едно тъмно петно, посиняло място, на лявата външна устна на едно място, което ми е неудобно да осветля. Преживяла е и стрес дамата, без всякакво съмнение, прегледалият я профессор от ФСБ е предписал два дни домашно възстановяване.

   След този случай нито една операторка от подводницата не желае да натиска бутона „Пуш” , защото няма доверие в електронните елементи от пералните на украинките.

   Този случай с порвърналата се ракета ми дава някакви надежди, че дори Путин да тресне Америка с тези бойни глАви, те я достигнат до Америка, я не, а може да стане и по-лошо – да се повърнат и да ударят сАмата подводница.

   Слагайка на едната страна на кантара опастността от заливането на Лос Анжелис с изкуствено причминен от Путин цунам и вероятгността ракетата с елементите от пералните машини на украинките да остане без контрол, реших:

   Заминаваме за Америка.


                image

    Протестър от времето на Тръмп с прибира след участието си в протест за равни права. Не помня кой слезе от президентството и каза на същите като тоя :Мутри, вън!






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12309605
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930