Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2022 23:38 - АЗ - ВЕЧЕ С РАЗЛИЧНО ВИЖДАНЕ НА ТОВА, КОЕТО СТАВА ПО СВЕТА !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1612 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 01.12.2022 23:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ВЕНЦИВАЛЕРИ1951 ОБЪРНА ПРЕДСТАВИТЕ МИ НА 180 ГРАДУСА...

 

   С мен стана промяна и то много бързо, за пет-десет минути -  докато се запознавах с постинга на този много популярен блогър. От постинга му разбрах, що за „хора” са укрофашистите и защо Тридневната специална операция на Путин в Украина беше неизбежна. Венци е поместил снимка, на която има бесилка с двама подлежащи на повешение  рускоговорящи украинци. Вървят по улиците укронацистите, чуят ли руска реч, издигат бесилки и бесят хората. Как Путин да не тресне електроцентралите и водоизточниците на тия обесвачи!

    По същия начин – за пет-десет минути - преди две години промених мнението си за Бойко Борисов. Радев, както сега Венци със снимката си на бесилката, тогава извади снимка, на която се виждаха шкафчетата и чекмеджетата на Бойко, пълни с пачки евра и кюлчета злато. После стана ясно от къде са дошли чувалите с еврата и от къде кюлчетата. Пистолет Макаров охраняваше имането на Бойко. От тогава аз го считам за крадец и гласувам единствено за партия Възраждане.

   Ето и снимката с една от бесилките, които Венци споменава в постинга си.

 image

 

   Понеже Венцивалери1951 и Радостиналасса1948, са много близки, в този постинг ще копирам статия и за нея.Тази статия ще превърти представите й за случващото се по света, както се случи с мен като видях бесилката на снимка в блога на Венци. Ще са й неоходими и на нея обаче 5-10 минути, а може би и по-малко, преди да допрочете статията, за да се случи превъртването в представите й за войната на Украина срещу Русия.

   Ето статията за нея:

 

    Диктаторът има избор — да се настани в свободната килия на Милошевич или като Нерон да се изправи пред вдигнатия меч с думите: “Късно е… Това се казва вярност”

 

Авторът

21NOV2022   Д-р Георги Боздуганов, специално за Faktor.bg

        През май 1945 г. в Берлин не са открити останки на нацисткия фюрер. Обгорелите костички, които се съхраняват в Москва, доказано не са негови, нито на жена му. Мнозина изследователи предполагат, че той е доживял дните си, поразен от болестта на Паркинсон, някъде в Южна Америка. Неговата вероятна съдба е позната и привлекателна за поразения от онкологично заболяване кремълски сатрап, в която той вижда
 единствена алтернатива за близкото си бъдеще
. С всеки изминат ден горещо прокламираният от него широк “Руски свят” започва да му става тесен.
       Проповедникът на “национал-болшевизма” Дугин открито го обвинява за пораженията на фронта и го призовава към самоубийство с примери за африкански вождове, които не донасят дъжд. 
       Главния
т радетел на новата “обединителна православна” идеология, Малофеев, изпада в трагикомична ситуация, когато става все по-очевидно, че православни руснаци избиват православни украинци за да заграбят земята им. За каква Христова любов в неговия “Царград” изобщо може да става дума, когато жертвите надхвърлят 200 000 и посятата ненавист ще бъде непреодолима за десетки години.
       Олигарсите вече го мразят, защото са принудени да отделят колосални суми за финансиране на безумната война. Мразят го и защото вместо да живеят царски в Лондон, Монако, Флорида и екзотични острови, търпят огромни загуби от наложените санкции и конфискации, а дейността им е под строго наблюдение на западните служби.

     Силоваците Патрушев, Пригожин, Шойгу и сие се провалиха с лъжливи обещания за светкавична победа и след загубеното доверие се умилкват с надежда да преживеят неизбежния край на вожда. Напълно разбираемо е при епидемията от странни самоубийства, инфаркти и смъртоносни автокатастрофи на знакови фигури от елита.
      Путин вероятно вече е прочел историята на руските управници и си дава сметка за традиционно лошата им участ, когато загубят войн
а. Цар Николай II губи войната с Япония и след серия от нови поражения през Първата световна е принуден да абдикира. Ленин запазва Троцки след неуспеха при Нарва и позорният Брестки мир, но след катастрофата във войната срещу Полша той е прогонен в Мексико. Сталин изпада в паника след нападението на Вермахта и е готов, с посредничеството на България, да предаде огромни територии на Райха. Спасява го помощта на Западните съюзници. Хрушчов не излиза победител в Карибската криза и е свален с вътрешен преврат. Брежнев и съратниците му от Политбюро затънаха в Афганистанската война, а последвалата международна изолация предизвика държавен фалит и разпад на Съветския съюз. Андропов създаде успешния модел на дивашки олигархичен капитализъм под върховната власт на КГБ без да предполага, че на кремълския връх ще се озове изтъкано от комплекси дребно офицерче, което разрушава страната.
     Украйна неминуемо ще победи, неговата власт приключва  и затова главорезите от “Вагнер” усилено му търсеха последно тайно убежище в африкански псевдодържави. Путин обаче няма могъщи приятели в чужбина, нито лидери, които го уважават и му вярват. Покойната Валерия Новодворская брилянтно отбеляза - обкръжени сме от ненавист, защото на всички причинихме само зло
   Има и поне три непреодолими обстоятелства за осъществяване на илюзорния му мерак за физическо оцеляване, и възможност да възкликне като Нерон - “След мен и потоп”:
   - Не живеем в 1945 г., а във време на глобални комуникации от чиито фокус е практически невъзможно да се изплъзне;
   - Въпреки германското си име вагнеровците не са някогашните зомбирани фанатици от СС, а наемници служещи за пари и биха го предали със същата охота, с която днес получават заплати;
   - Алтернативата с ядреното копче е абсурдна. Именно политическата и военната му прислуга ще го спре. Те съвсем не искат семействата им да загинат от ядрени бомби в западните градове или от ответния удар в уралските бункери.
       И все пак за него има избор — да се настани в свободната килия на Милошевич или като Нерон да се изправи пред вдигнатия меч с думите: “Късно е… Това се казва вярност”.

    А, вярност в Русия няма от векове...

 

   Указание:

    Статията е много сериозна и трябва да се чете бавно и от двама. Защото два акъла са повече от един. Аз също много сериозно разглеждах снимките на Венцивалери1951 и на Радев, които промениха светогледа ми...   

 





Гласувай:
4



1. vmir - А на мен Венцивалери1851 ми помогна да проумея защо великия Путин е най-умния.
02.12.2022 01:10
Защото е осъзнал сакралната истина: Русия няма какво да губи, защото огромната част от руснаците нямат какво да губят и войната за тях е възможност да спечелят лично, а с тях да забогатее и Русия. А това е много благородна мотивация, защото е възможност за просперитет на народа и проблем за олигарсите. Обратното - Западът има какво да губи, защото когато Путин го тресне с ракетите си, ще пострадат не само богаташите (т.е. - фашистите), но и акционерите. По този начин руския народ ще стане най-богатия и най-демократичния народ на света. Руснаците ще бъдат посрещани с почести навсякъде по света и мечтата на всеки честен хотелиер ще бъде да привлече, настани и храни безплатно повече руснаци, защото от тях ще научава как да побеждава конкуренцията, да игнорира законите и да забогатява без да се хаби в досадни усилия.

Дерзай дядя Вова, мы с тобой!!!
цитирай
2. morskipesni - Пак ли изтрезня ненавреме, зузуняк?
02.12.2022 09:52
Дзукането е било ясно в излишък. Или те боли подгърбието от ласките на смока в пещерата? Изпий чаша морковен сок, изкъпи се - натопи краката в сол. Така в рамките на час-два ще фокусираш отново доста сносно .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188852
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031