Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2022 21:13 - И НИЕ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ МОГУЧАЯ КУЧКА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 346 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Преди ВОСР в Русия имаше една Могучая кучка /Могъща петорка/, в която участваха музикантите Балакирев, Мусоргски, Бородин, Римский-Корсаков и Цезар Кюи. Те определяха музикалния живот в Русия, защото бяха най-издигнатите личности в областта на музиката по тяхното време и всички ги уважаваха.


   От два дни и ние имаме Могучя кучка в...Европарламента. Те решават бъдещето на страната ни. Само че според мен те са офицери за специални поръчки на пРезидента ни в ЕП и като мотиви за тези мои предположения ще изтъкна гласуваето им в ЕП в полза на Специалната тридневна операция на Путин в Украина. Тази наша Могучая кубка не признава Русия за терористичмна държава. Петорката ни от раз разреши двуразвия ни проблем - Шенген и Еврозоната. Ако сега някой от нашето правителство се осмели да попита шефовете на ЕП кога ще ни приемат в Шенген и в Еврозоната, вместо отговор, може би ще чуем едно тихо, а може би и назидателно..... споменаване на майки.
   Понеже съм изключително толерантен, няма да осветля иманата на майките....
   С тия служебни правителства, липса на парламент и задкулисно управление на Радев, тъй ще бъде - планомерното ни наекскрементирване пред ЕС с надежда да ни изгонят от там и да се присъединим към Путин, който ще управлява света до 1934 година
.



                         image

  Винаги заедно -  и в любовта и в гласуването в Европарламента. А сега извън темата:

   Вътрешната спойка е нещо много важно за възпроизводството. Тя води до много по-сериозно взаиимно проникване, което скъсява пътя на едни клетки с опашки и така вероятността от заплождането на жената нараства в някаква степен. Посещавал съм центрови курсове на тази тема.

                               image

                Профессор Христов с агентурен псевдоним Товарищ Дебильов.
                Той иска войната в Украина по-бързо да свърши.

                        image

                         Петър Витанов обяснява какво ще прави в ЕП. 
                            image

Цветелинчето в Европаорламента. На същия принцип Надежда Йорданова бе шеф на Министерството на правосъдидието. .

           image

Въпрос: Този на снимката дали има нещо общо с гласувалите в ЕП по начина, както он понимает агресията на Украина срещу Русия - никаква помощ за Украина, та войната по-скоро да свърши. 

    Сбогом, Шенген, сбогом, Еврозона.
    Приказ выполнен!

    Накря, един музикален поздрав. Путин е изнесъл рецитал в Карнеги хол, където е изпълнил Сонатата на Лист в си минор и Сонатата Хамеркавир на Бетховен.













Гласувай:
3



1. petgrig - Ей тука
24.11.2022 22:25
виж на Анджи материла. Може и да се чуе:

https://bnr/post/101740783/zashto-balgarski-evrodeputati-glasuvaha-protiv-rezolucia-koato-obavi-rusia-za-sponsor-na-terorizma
цитирай
2. vladtepes - За Могучая кучка
25.11.2022 17:45
Мусоргски е бил абсолютният лидер - и в музиката и с чашката. Редовно се е търкалял по канавките и е постигал делириум. Близкият му приятел и редовен събутилник Хартман умира от усложнена цироза.
цитирай
3. planinitenabulgaria - В личния си живот са се провалили, но в изкуството остават вечни.
25.11.2022 19:48
vladtepes написа:
Мусоргски е бил абсолютният лидер - и в музиката и с чашката. Редовно се е търкалял по канавките и е постигал делириум. Близкият му приятел и редовен събутилник Хартман умира от усложнена цироза.


Цитирам песните на Мусоргски, операта му Борис Годунов по трагедията на Шекспир, която е провигждане и за това, което става днес в Русия с изрода Путин. От Хартман цитирам една негова картина, Бидло, от Полша, където една волска каруца с големи колела бавно пътува покрай нива. Тази картина е любимата ми от пиесите Картини от една изложба на Мусоргски. Думата БИДЛО днес означава мутра.
Не е важно от какъв етнос са хората, напр. от етноса на изрода Путин. Бог сам определя и спуска на определени държави личности, от които имат нужда. Наш такъв Божий подарък е Дядо Вазов, един от духовните ми отци. Дума срещу него възприемам като бележка към вярващ в църква по време на молитва, че Бог няма...
Прочетете трагедията на Пушкин Борис Годунов, цалят предтъпник и внимавайте какво става при смъртта му. Същото ще стане с терориста Путин, и той държавник-престъпник.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187787
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031