Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2022 17:44 - ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА НА ЦЕНТЪРА „ПОУМНИТЕЛЬ 2022” .....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3058 Коментари: 12 Гласове:
5

Последна промяна: 23.11.2022 17:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 ПРЕСТИЖНАТА  НАГРАДА  НА ЦЕНТЪРА  „ПОУМНИТЕЛЬ 2022” ТАЗИ ГОДИНА СЕ ВРЪЧВА НА ВЕНЦИВАЛЕРИ1951. ЧЕСТИТО !!!

 

     Всички хора, дори неразличаващите бок от фашкъ знаят, че човекът поумнява с възрастта си, а жената – от осъществените извънбрачни връзки. Независимо каква е била извънбрачната връзка, жената прихваща по нещо от човека и след успешния контакт с него, тя става по-умна. В резултат на интимния контакт човекът поумнява жената - това е неоспорим факт. Специалистите, преминали през курсовете на Центъра не само улавят детайлите на осъществената извънбрачна връзка на обектката, върху която са се сезирали, но разбират и колко пъти и от колко човека жената е поумнявана.  Или въобще не...

   Неосъществяващите извънбрачни връзки жени остават с много затворени прозорци към света. В Центъра те са редуцирани в две Категории – „Острушки”,  в която влизат недоклатенните и „Попикани оси”, в която влизат въобще непоклащваните. Дамите и от двете категории на определен етап от живота си започват да посещават психиатър-психолечител, който по косвен път ги ориентирва към...поумнитель.  Психиатърът им обяснява, че така те ще бъдат раздвижени физически, физиологически и духом, поумнителят ще им придаде ускорение в стремежа им за един по-пълноценен живот, за да стане той по-красив и вдъхновен.

    Мъжете, които помагат по този начин на жените са изключшително ценни, защото се  самораздават в името на това и жените да станат хора - със стремежи, цели, животът им да прави смисъл, вместо да стават за кашмер, Хоората да ги наричат напр. острушки. Другите обаче са опасни, защото са агресивни и нападат. Цитиам случай: Рускиня уби съпруга си, българин, удряйки го с тиган с дебело дъно по темето в момент, когато той й готви вечеря.

   След запознаване с обема на деянията на разичните поумнители, компютърът на Центъра излъчи като човек с най-голяма деятельность в тази област блогърът Венцивалери 1951 и му присъжда специалната награда  „ПОУМНИТЕЛ 2022 ВыСШЕГО КЛАССА”.

    В изкуството обаче винаги има още и Комитетът на Центъра има някои препоръки към номинирания тази година. Първата е да поумнява не само съпругите рускини, омъженни за  българи, а и блогови колежки. Няма да цинтираме имена, но въвъеждаме таг - една дама на 74 се нуждае от поумняване. Предупреждаваме обаче, че с един  път нужният резултат няма да бъде постигнат, а ако има тиган в къщата – веднага кръгом и бегом. Осторожно внимание надо, ако решите да я поумнявате предлаганата Ви от нас обектка.

      Честито! Вие сте награден не като пръв имежду първите, а като такъв  над всичките!

      Поздрави с Работническата марсилеза, одобрена от Ленин след ВОСР.  Наблюдаващият Ви оперативен работник наЦентър е вписал в сводката за Вас, че не само знаете наизуст текста, но и си я припявате...

      Идеята на Ленин, който разделя преди поммече от 100 години руснаците на чревоугодници и ограбени, днес е поета от ученика му Радев, който дЕли ората на сити и гладни. Вината за гладните, които не работят и не търсят работа не в тях, а в ситите, които ги грабят. Тази теза разтърси България преди две тодини и доведе до сегашната патова ситуация, която ни тегли надолу и се явява фундамент за подкрепата ни на Тридневната специална операция на Путин в Украина. 

 

Работническа Марсилеза


Отречете се от стария свят
Отърсете пепелта му от краката ни!
Златните идоли са враждебни към нас,
Мразим кралския дворец.

Ще отидем при нашите страдащи братя,
Ще отидем при гладните хора,
С него ще изпратим проклятия на злодеите -
Ще го заведем на битката.
Припев:
Ставайте, ставайте, работещи хора!
Вдигнете се срещу врага, гладни хора!
Ей, викът на отмъщението на народа!
Напред, напред, напред, напред, напред!
Богати юмруци алчен пакет
Те крадат упоритата ви работа.

чревоугодниците стават дебели с потта ви,
Последното ти парче те разкъсват.

Гладувайте, за да пируват
Играйте от глад за борсата
Продадоха съвест и чест,
За да ги накараш да те погледнат.
Припев.
Почивката е само твоя гроб.

Подгответе целия си живот за просрочени задължения.

Кралят-вампир вади вените от теб,
Кралят-вампир пие кръвта на хората.

Има нужда от войници за армията -
Дайте му синове.

Той се нуждае от пиршества и стаи -
Дай му кръвта си.
Припев.
Не е ли достатъчна вечната мъка?
Да ставаме, братя, навсякъде наведнъж -
От Днепър до Бяло море,
И Поволжието, и Далечния Кавказ.

На враговете, на кучетата – на богатите,
И на злия вампир – кралят
Победете, унищожете ги, проклетите злодеи,
Светли, зората на нов живот.
Припев.
И да се издигне зад кървавата зора
Слънце на истината и братската любов,
Въпреки че купихме на ужасна цена -
Нашата кръв е щастието на земята.

И времето на свободата ще дойде:
Лъжите ще загинат, злото ще загине завинаги,
И всички народи ще се слеят в едно
В свободното царство на свещения труд.
Припев.





Гласувай:
5



1. vacsine - Тук сте пропуснал да споменете б...
23.11.2022 18:25
Тук сте пропуснал да споменете булята, която даже венцивалерито не е успял да поумни. Поради липса на други желаещи да я поумняват, тя набляга на консумацията на Ф-таблетки.
цитирай
2. rosiela - Много ме разсмя. Не знаех, на, научих нещо ново!
23.11.2022 18:39
Всички хора, дори неразличаващите бок от фашкъ знаят, че човекът поумнява с възрастта си, а жената – от осъществените извънбрачни връзки. Независимо каква е била извънбрачната връзка, жената прихваща по нещо от човека и след успешния контакт с него, тя става по-умна. В резултат на интимния контакт човекът поумнява жената - това е неоспорим факт. Специалистите, преминали през курсовете на Центъра не само улавят детайлите на осъществената извънбрачна връзка на обектката, върху която са се сезирали, но разбират и колко пъти и от колко човека жената е поумнявана. Или въобще не...
цитирай
3. planinitenabulgaria - Влязох в Архива на Центъра, разбрах кжоя е Булята и как действат Ф - таблетките.
23.11.2022 21:28
vacsine написа:
Тук сте пропуснал да споменете булята, която даже венцивалерито не е успял да поумни. Поради липса на други желаещи да я поумняват, тя набляга на консумацията на Ф-таблетки.


Булята има проблем със свръхпроизводсво на естоген в надбъбречните й жлези. Тоаве станало след операция, при която са били отстраени поради тумор матката и яйчниците й. След тази операция жените стават хиперактивни към мъжете - с всеки мъж, с когото се размиванават слочайно, они си го пожелават - поради следната причина:
В резултат на липсата на прогистерон в организма, който се произвежда от жълтото вещество на яйчниците започва хиперфункция на надбъбречните жлези, които произвеждат обаче естроген, хормонът, който предизвиква разгонването на жената. По-необразованите мъже, не преминали през курсове на Центъра не знаят това и като прочетат нещо от тея, без съмнение свръхестрогенно по характер, треска ги хормонът и они пощуреват...
Бать Венци не е вчерАшен, той знае, че свръхвисокят естроген предизивиква контракцзия на един мускул, който така се съкращава, че чичико гинеколог не може да го отвори и с най-здравия спекулум.


цитирай
4. planinitenabulgaria - Преминалите курсове на тази тема в Центъра
23.11.2022 21:40
rosiela написа:
Всички хора, дори неразличаващите бок от фашкъ знаят, че човекът поумнява с възрастта си, а жената – от осъществените извънбрачни връзки. Независимо каква е била извънбрачната връзка, жената прихваща по нещо от човека и след успешния контакт с него, тя става по-умна. В резултат на интимния контакт човекът поумнява жената - това е неоспорим факт. Специалистите, преминали през курсовете на Центъра не само улавят детайлите на осъществената извънбрачна връзка на обектката, върху която са се сезирали, но разбират и колко пъти и от колко човека жената е поумнявана. Или въобще не...


не само улавят детайлите на осъществената извънбрачна връзка на обектката, върху която са ги сезирали от Горе, но разбират колко пъти и от колко човека жената е поумнявана.
Жената просто не знае пред какъв центрови томограф стои. Он всичко вижда.
цитирай
5. gardener - Като изследовател на човешкия мозък и дейността му,
24.11.2022 13:30
виждам, че обсъждате начините на поумняване. Особено ми харесват човешките заблуди в областта на тезата - жената поумнява, когато има безброй извънбрачни връзки, която е неточна. Не отричам, че интимното общуване може да мотивира жената да поумнее, виждал съм умни проститутки, които пак са много прости и глупави, но все пак има напредък, относителен в областта на мисленето им. Рядко виждам в БГ умни жени, предполагам, че пропорцията умни-не умни е подобна и в другите сходни и не толкова сходни на РБ страни. Моята теза, е, че ако вашата теза е вярна, най-умни жените ще са тези, които си вадят хляба с онази си работа, но това не е факт. Броейки на пръстите на двете си ръце, истински умните жени, с които съм общувал през дългия си живот, мога да кажа, че жените са относително глупави и елементарни човешки същества, също както и нас-мъжете. Понякога педерастите са ме учудвали с разум и напъни... в областта на мисленето, особено, ако са задоволени и семейни в тяхната си педерастка среда. Та, темата е интересна - умна жената се ражда и развива, ако има данни и среда, която да я формира, преди да се освести полово и да направи органа си средство за "господство" над мъжете, които мислят с оная си работа, това сме 99% от нас във възрастта 10-60 години. Тук има един природен философ-учител, мисля, че никът му е нещо като Михалис, който също се интересува от тематиката и който уважавам като автор на интересни, но редки като честта на писане размисли. Жената има съвсем други цели в живота си и по тази причина, мозъчната и дейност е друг тип, т.е. за да е жена и да е функционална, еволюцията и е дала определени дялове в мозъка, които се развиват по тази причина за сметка на други, ето защо сексът без деца и грижи е част от "програмата" да се разтовари мозъка и да функционира, този детско-грижовен дял като друг, поетичен, математически, говорен и т.н., от там, ако се извърши това чудо, жената изглежда умна и интересна, а не проста кифла със себични и други изменения. Така е и при мъжете...
цитирай
6. gardener - още малко за да завърша -
24.11.2022 13:40
образно, за да ти свети пред очите е необходимо не да слагаш мощно осветление на тавана, а да си включиш само нощната "ламПичка", така е с човешкия мозък и умността и особената надареност на някой хора в отделни области - универсален умник няма, освен, ако не е крайно философски насочен и не е направил разбирането си за света - очила през които гледа всичко, но пак ще е еднопосочен и в това се крие конфронтацията между хората като този леко плешив комунист, който не познавам и не ме интересува, но понякога го чета под други теми и разбира се е дразнещ, защото всеки червен човек, осъзнавайки цялостната си грешка в живота, обучението си и произхода си, не може да не е доволен от постиженията си на база вярата в комунизма и чистота му, в противен случай, трябва да се самоубие, че е бил част от човеконенавистен, измислен клуб, в който е бил само тъпака за работа, а не целепоставящ и водещ циник, знаещ, какво прави и за да го направи, трябва да лъже и маже по такива като плешивия доволник, който е готов за парче хляб и масло да си натакова родата и родителите. Напоследък виждате, колко червени изроди умират ритани от децата си и най-близките, изоставени и дори убити от тях - е това е мечтаната красота на хора като Вапцаров за оня хубав Свят, който е хубав само за тъпаците и господарите им, а за тези които са извън групата на тези слуги и болярчета е още по долен и от живота в "царство България", да речем. Но това стана "роман". Печелейки едно умение, губиш друго. Винаги давам пример Маяковски, който е успял да превърне мозъчния си дял, отговорен за физическите му "спортни" функции в поетичен дял с безброй хазарски тренировки и е станал велик поет, според някой. Запазил си е големия член, който не се влияе от мозъка, а от генетичната програма и храненето в детските години и е загинал, когато се е срещнал с хитра и сексуално ухаеща на желание еврейка. Ако беше роден по-късно, би станал спортист, световен шампион по ... бягане и нямаше да го знаем днес. Приятен ден.
цитирай
7. planinitenabulgaria - На г/н Гарденер:
24.11.2022 14:34
Благодаря за фундаменталния коментар по темата, насочена към Гълъбчетата. Постингът ми е в Категория "Забавление", не е сериозен, а целенасосочен.
Още веднаж - благодаря за Коментара Ви! Има какво за се научи от него.
цитирай
8. gardener - приятелю,
24.11.2022 14:56
не съм такъв умен или писател, обикновено местно ... съм, опитвам се да внеса малко хумор и някакъв среден интелект в тези наши ... ширини, аз съм също в забавление, а ние хората сме ... умни маймуни или божии еволюирали маймуни, зависи от гледната точка за всичко. Приеми, че аз също се забавлявам, щото ... ден да мине, самун да замине, ако взема да работя като вол за ... животните, които храня не ми е най-... близко до сърцето, опитвам се да мразя плешивите изроди с 100 поколения дегенеративна и изродска генетика и за това се забавлявам, както се казва на гол... мачкам таралежите, ужас някакъв е, да... Бъди здрав, ценни човече.
цитирай
9. planinitenabulgaria - Благодаря!
24.11.2022 15:19
gardener написа:
не съм такъв умен или писател, обикновено местно ... съм, опитвам се да внеса малко хумор и някакъв среден интелект в тези наши ... ширини, аз съм също в забавление, а ние хората сме ... умни маймуни или божии еволюирали маймуни, зависи от гледната точка за всичко. Приеми, че аз също се забавлявам, щото ... ден да мине, самун да замине, ако взема да работя като вол за ... животните, които храня не ми е най-... близко до сърцето, опитвам се да мразя плешивите изроди с 100 поколения дегенеративна и изродска генетика и за това се забавлявам, както се казва на гол... мачкам таралежите, ужас някакъв е, да... Бъди здрав, ценни човече.


Снощи имаше възпоменателна среща по повод 103 години от Ньойския договор, пиша постинг на тази тема.
Поздрави!
цитирай
10. vmir - Скептичен съм, че престижната награда ще мотивира Венцивалери1851 достатъчно
24.11.2022 18:10
за да поумни Радостинчето. Оти той е много умен и нема как да не разбира, че а я е поумнил, а тя е забравила за ракетите, особено най-любимите й Сармати и Кинжали, за които имам усещането, че докато пише, мониторът й се изпотява.
цитирай
11. planinitenabulgaria - В грешка сте с Радостинчето, милото, с примрялата душица.
24.11.2022 20:27
vmir написа:
за да поумни Радостинчето. Оти той е много умен и нема как да не разбира, че а я е поумнил, а тя е забравила за ракетите, особено най-любимите й Сармати и Кинжали, за които имам усещането, че докато пише, мониторът й се изпотява.


Любимата й ракета е Циркон. САРМАТ-ът не й харесва, оти е много голям. Тя обаче в последно време се радва на всеки ирански дрон, улучил обект на укрофашистите - училище, театър, МОЛ, жилищен блок.
Не подценявайте и познанията й специално за подводниците Борей М/одервизированные/. Такава подводница с 96 ракети с по 10 ядрени глави всяка с автономно насочване според Радостинчето за минути само с една ракета ще унищожи всички АЕЦ на Англия. Това тя написа много преди Путин да реши да унищожава фашистките централи в Украина. Той от нея е взел идеята...
цитирай
12. planinitenabulgaria - На Венци кръщелното е издадено през 1951 г., на Радостинчето през 1948 г.
24.11.2022 20:29
vmir написа:
за да поумни Радостинчето. Оти той е много умен и нема как да не разбира, че а я е поумнил, а тя е забравила за ракетите, особено най-любимите й Сармати и Кинжали, за които имам усещането, че докато пише, мониторът й се изпотява.


От Коментара Ви узнавам, че Венци и със 100 години по-зрял...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181978
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031