Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2022 09:41 - МОИТЕ ПРОГНОЗИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 4136 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                         МОИТЕ  ПРОГНОЗИ...

 

     Връщам се от пътуване по Кападокия, част от древна Гърция, придадена към Турция след ПСВ по желание на Англия. Препълнен съм с впечатления и ще има доста „Турски записки”.

    В момента обаче започва представление на цирка, с музика, написана в Кремъл и представена от диригента на Кремъл у нас, троянският кон на Путин в България и ЕС, пРезидентът Радев. Преди да бъде взето каквото и да е решение на парламента, в който участват преобладаващо кухи партии-идиоти, плод на политически инженеринг на пРезидентството, превърнато от Радев в отдел нна ФСБ в България, между които и една партия с биринджия бивш шеф на отел на пРезидентството, с излъчване на шкаф за обувки, ето моето предположение, какво ще се случи от поредния президентов цирк, в който има актуализация – вече  ИТН не играе, вероятно резултат от софтуерен инженеринг, приплъзнал гласове за ИТН към Български възход:

 

1.   Председател на НС няма да бъде избран.

2.   Правителство няма да бъде излъчено.

3.   Ще имаме пореден президентов кабинет от верни на

пРезидента хора, чрез които той задкусно ще уппавлява страната.

4.   Ще продължи упадъка на страната ни с цел подронване на

ЕС, както повелява Бащицата путиН и нови избори в началото на следващата година, които ще доведат отново до точки 1, 2, 3 и 4, което да покаже отново, че едининстеният изход от кризата в стрнатата е пРезидентово правителство начело с Радев, който да крутули страната от ЕС и НАТО и да ни върне към Голямата страна, в която живеят най-щастивите хора на света.

 

МОТИВИ КЪМ ПРОГНОЗИТЕ МИ:

В парламента влязоха кухи партии-еднодневки, плод на

политически инженеринг на пРезидента, които не могат да осъществяват никави контакти, за да излъчат правителство, а също нито една от тях няма мнозинство. Една партия-идиот се бори открито за излизането ни от ЕС и НАТО, друга се бори за евроатланнтизам. Никакви допирни точки нямат. Друга партия-не идиот се бори с партия-идиот, защото най-важното е разкриване на самоличността на Мата Хари. Никакви допирни точки не са възможни. А водачите на някои партии? В момента пред мен е образът на един такъв с излъчване на шкаф да обувки. Друга партия иска да не се помага на Украина за да свърши войната по-скоро, трета иска присъединяване към  ОНД, защото Америка загнива и умира, като го слуша човек, до 5-10 минути.

  А целта – тя е ясня: Подронване на една държава в ЕС,

което да се извърши по разработен в Кремъл начин – пРезидентска република начело с предател на България и помяна на стратегическия ни курс.

   Тези обече, дето мислят така, не знам дали и през ума

им преминаава, че в началото на следващата година Путин едва ли ще го има на политическата сцена, а без него на сцената, за предателите наши място няма да има и зад сцената...

image






Гласувай:
6



1. dobrodan - Мисля, че прогнозата ти ще се окаже
19.10.2022 10:04
правилна. Добре е, че си го написал.
цитирай
2. gardener - Здравейте,
19.10.2022 13:19
Отличен анализ на нещата. Тази сутрин мислех да напиша нещо подобно, малко по-рязко и малко по ... крайно, мисля, че ще го напиша, ако не ме домързи. Слагай по един линк към твоя пост, който ти е скъп под всеки нов.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Благодаря на коментиралите постинга ми.
19.10.2022 13:54
Мисля, че отново за министър-председател трябва да бъде номиниран Кирчо Секса.
По времето неговото ръководство на страната стана фал, в резултат на който след деветгодишен успешен годеж между Мирослав Иванов от Ямбол и Лена Бориславова от София, той бе развален. Майката на Миро е отказала да стане снаха на Лена.
Дали някой знае какво точно е сторил Кирчо Секса, та е развалил годежа им?
Без да знам причината, бих желал да се предостави на Кирчо възможността да оправи работите между младите, а също така с помощта на Бойко Рашков да разкрие коя се крие зад образа на нашата Мата Хари. Това са двата най-важни проблема на страната ни, те са животрептящи, но много трептят.
За Мата Хари допълвам, че генерал Атанасов пази един къдрав косъм с правоъгълно сечение, който може да се ползва за генетичен материал и така да се разкрие коя е г/жа Мата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188369
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031