Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2022 08:32 - Договаряме къде и как ще живеем преди да дойдем тук
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 3918 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Как душите избират своите семейства и приятели преди раждането


imageimage

Два ангела възнасят душа, худ. Уилям-Адолф Бугро
Душите ни се срещат с този свят отново и отново. Докато това се случва, ние растем и се променяме. Ние надрастваме старите договори на душата и сключваме нови, докато вървим. Така стоят нещата...

Душите се раждат в много различни тела през много различни животи. Понякога имаме същите родители, както в предишния живот, а друг път - не. Кой ще бъде в живота ни е нещо, което определяме, когато се свържем с източника, преди да се върнем отново тук. Не си спомняме да сме вземали тези решения или да сме избирали тези хора, но сме го направили.

Докато сме във владенията на източника, ние избираме какви уроци да научим, какъв живот искаме да живеем и всичко, свързано с поредното битие. Съществуваме на клъстери с родители, приятели и партньори, които ще ни съпътстват и в новото прераждане. Ако сте преживели живот с една душа-спътник, вие можете да се споразумеете с нея да сте отново заедно в следващия живот, възможно е да предпочетете да си смените ролите или да влезете в нови конфигурации. Няма ограничение за намеренията на душите и желанията им в новото битие.

Душата ви се договаря с останалите от клъстера за времената, в които ще живее, дата и място на раждане, семейството, в което ще се родите и всяко събитие (значимо или не толкова), което ще ви сполети до земната смърт на тялото. Всичко е предопределено да се случи, преди изобщо да бъде осмислено, докато сте живи. Не си спомняте решенията, които сте взели, докато сте в духовното си измерение, но те са определящите и насочват живота ви към пътя, който сте моделирали.

Въпреки всичко, не забравяйте, че вие имате свободна воля и можете да правите промени в случващото се по всяко време и както сметнете за добре. Съдба, както я наричаме тук, на Земята, има, но тя не е непроменяема. Нашите душевни договори са сделки, които сме сключили със себе си и с другите от клъстера, те са предназначени да ни помогнат да израснем до по-високо състояние на съзнание, до по-дълбоко просветление.

Ако чувствате, че срещате точния човек в точното време, най-вероятно е, че част от договора между душите се изпълнява. Може да е объркващо, когато започнете да забелязвате начините, по които животът на срещнатата душа се вплита във вашия. Но с времето ще започнете да осъзнавате смисъла и значението на случващото се. Ние сме склонни да се въплъщаваме тук, на тази планета, в обкръжението на едни и същи души от клъстера - отново и отново. Ще познаете своето душевно семейство, когато намерите познатите души, но това не означава, че трябва да игнорирате семейството, което ви е дадено този път на физическо ниво.

Този свят е едно мистериозно място, но нищо не се случва без причина. Утешително е осъзнаването на факта, че тук и сега изпълнявате това, което духът ви сам е пожелал. Научете уроците, изникващи постоянно пред вас и се развивайте всестранно по всички възможни начини. Нека душата ви се гордее със себе си.


                                                                                     източник: сп. Осем


Тагове:   Воля,   раждане,   души,


Гласувай:
7



1. noir - ~ N ~
10.08.2022 23:14
мда...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869509
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава