Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2022 10:42 - МУЗИКАТА – МОЕТО СПАСЕНИЕ ОТ ТРИФОНОВОРАДЕВАТА ПРОСТАЩИНА, КОЯТО ГАЗИ СТРАНАТА НИ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.08.2022 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

МУЗИКАТА – МОЕТО СПАСЕНИЕ ОТ ТРИФОНОВОРАДЕВАТА ПРОСТАЩИНА, КОЯТО ГАЗИ СТРАНАТА НИ...

    С напредване на възрастта ми се надявах в края на живота си да осъществявам преобладаващо контакти със свестни хора - интелигетнти, умни, които имат и могат нещо да кажат, с широк крът от интереси.  Не се получи. Въпреки, че се повтаям, цитирам една интелигентна жена от БАН, която, разочарована като мен, каза:

   - Хората никога не са били толкова прости, колкото са сега, просто с никого вече не можеш да разговаряш...

   Моето обяснение е елементарно: Щом опростачвател като Светослав Трифонов получи трибуна в продължение на 25 години - време, достатъчно да опростачи цяло поколение, и след като Радев яхна тази простащина, която хомогенизира чрез инженерингови разработки в проекти за завръщането ни в орбитата на Русия/Беларус - цитирам продуктите му, ИТН, ПП, Възраждане - нищо добро не трябва да очаква страната ни ако не съумее да се отърси от отровната си плесен. Само че не отърсване, а обратното виждам. Сред тази съзнателно култивирана простащина ще достигна до последните си дни. В съзнането ми нахлува последното изречение в живота на Хайтов, преди да почине:

-       Тоя живот, дето го живееме, никак не ми се живее!

Отивам си със кеф!

   След това мрачно в въведение, подобно на Въведенията към първата част на всички симфонии на Хайдн и на доста от тезии на Моцарт, Бетховен, Брамс и др. – по същество:

НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ЕДИН НАРОД С ИЗБРАННИКА СИ -  НЕВЕРНИК БЕЗ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА, СПОРЕД ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ ИЗРОД, КОЙТО ПО ПОРЪЧКА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА СЪЗНАТЕЛНО РУШИ СТРАНАТА НИ?

    Ще поместя две снимки с колички на бебета и на малки деца от Киев и Харков, убити при освобождаването на Украина по време на тридневната специална на Путин. Само изрод може да заповяда да бъдат извършени такива престъпления! Има и едно  утежняващо обстоятелство в момента – Радев със лужебното си правителство бърза да обслужи руските интереси не само във войната, но като цяло. 

                            image
Количките на убитите при ракетните удари върху жилищни сгради деца

                          image    

    Путин не може да спечели войната срещу Украина с военни действия, затова той сега разчита на тероризъм, част от който е удари с ракети върху цялата страна, вкючително жилищни квартали, за да бъдат чрез този терор сплашени хората и да се предадат. Няма да стане това, защото Украина защитава свободата си, територията си. Тя няма да допусне поруснячване на хората по лични документи, напечатани в коли на ФСБ. Украинците няма да приемат да заживеят в  Голямата страна, с могъщите ракети, където живиет най-щастливите хора на света.

   Кои могат да  подкрепят това уродство е въпрос с един отговор – кретените /според личното ми мнение, което не налагам/ путинопитеците. Цитирам един от тях, пРезидента ни. Той не дава да се помага на Украина в борбата й срещу изрода Путин, комуто той се явява троянски кон в ЕС и НАТО, за да свършела по-скоро войната. На дипломатически език това означава да оставим Путин да ги избие и така войната да свършела бързо. Тази позиция Асен Василев нарече позорна, но това определение е слабо. Същият този наш пРезидент подкрепя аншлусът на Крим, чието продъллжение е тридневната специална операция на Путин в Украина, подкперена още от президентите на Еритрия, Северна Корея, Сирия, КНДР и Унгария. Тази специална военна тридевна операция доведе до криза в целия свят, която обаче ще доведе до изхождането на Путин от политиката, а с неговия край автоматимно настъпва и краят на нашия пРезидент.

   Въпреки неморалът на нашия пРезидент - той е една от причините за тези празни колички с убитите от путиновата инвазия в Украина бебета, подкрепнуват го и нетови изявники от нашата страна. Оставам с убеждение, че те така се радват от успехите на Путин срещу фашистите в Украина, че слушайки за победите му там от удоволствие сернуват по малко и после с вдъхновение го нализват.  Други пък са зависими, между тях тургам шефката на клиниката за луди, една психоложка, мисля, че е и соцпрофесорка, превъртяла от фаза психолот във фаза психопат, а също и един деятел от ДПС, изключин от Движението, наричан Гьотверенът, един соцакадемик има, написал книга за покръстването в Родопа, но май е откраднал е чужд труд. Има и други, самоопределили се като Списъкови интелектуалци, покрепники на Радев по време на метежа му срещу ГЕРБ, а също и списъкови хубвци, скрили се зад паравана Инициативен комитет, който предлага на суверена да даде втори мандат на любимеца им за пРезидент, дилафът на Путин в България, Радев.

   Това си виновниците за положението на България в момент, когато има опит, предвождан от пРезидента ни България да бъде оклонена от пътя й към Европа и насочена като сателит към Русия/Беларус. Служебното му правителство е неговият шанс да обслужи руските интереси у нас.

   И този човек, пРеизидентът ни, според мен съпричастник в избиването дори на бебета в империалистическите стремежи на Путин, който иска да установи влиянито си и върху нашата страна, днес се разпорежда със съдбините на страната ни. Подмята мандати, рЕди правителства. Какви са скритите му намерения и какви са възможностите му, питам суверена. Спасението от тази ос, Радев-Путин е едно – обединение след изборите на жалаещите да останем към ЕС и НАТО, което би могло да стане, защото ГЕРБ ще има над 40% от електоратниките. Десетина процента ще има ДПС, по около 5-6 процента ще имат правещите се на протвници БСП и ДБ, но гласували винаги заедно, малко по-малко ще имат президентовите инженерингови производни, /ПП/ и още по-малко ИТН, дилафът на Радев за предизвикване на нестабилност в страната, от която той да се възползва.

    Не се ли отървем обаче от клонинга на Путин в България, Радев, възможността за промяна в страната ни и да станем като тези, които ще покажа на следващите снимки е реална.  Натам ни стреми пРезидентът ни...


image

                   След нальот на мирна путинова ракета върху жилищен квартал...

image



image



                 image



image

                      Кто против Путина, я мамето му че поебнем...

image



image



image



image




image






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12279106
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930