Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2022 22:17 - В ПОМОЩ НА ПРЕДЛОЖИТЕЛЯ НА СЛУЖЕБНИ КАБИНЕТИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 401 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 31.07.2022 22:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                  В ПОМОЩ НА ПРЕДЛОЖИТЕЛЯ НА СЛУЖЕБНИ КАБИНЕТИ

    Ври и кипи усилена дейност от страна на пРезидента ни за сформирване на служебен кабинет с избрани от него министри. От сводките на оперативните работници на  Центъра е видно, че той се сезира предимно върху служители от пРезидентството – верни нему, сигурни хора, закалени как сталь в борбата за щастието на суверена, изпекани борци срещу корупцията, които да защитят тургането на Рашков на поста шеф на КПКОНПИ и махкването на Гешев. Това е най-важното нещо за България, а разните му там газове, инфлации, рецесии и др, те не са приоритети пРезидентови.  В служебния кабинет ще има място и за отцепники, играли ролята на троянски кон на пРезидента в разните партии-фантоми, кухи, без програма, рожба на пРезидентова инженерингова проработка, пръкнати целево, напр. осъществяване на парламеннтарен преврат.

   Естествено, че на пРезиднта ще му е трудно да се справи и да изпълни приказа, защото той е човек трето качество. Мърфи за такива като него твърди, перефразирането е от мен:

   Ако човекът е трето качество, той ще гледа подчиненинете му да са от четвърто качество, те пък ще назначат за свои подчинени такива от пето качество. И така под табелата Министерски съвет, където ще зауправляват пРезидентовите куклички на конци, които той възнамерява да им подръпва, ще трябва да се добави още една, на която да пише:

    ВИНАГИ ЧЕТВЪРТО КАЧЕСТВО!

    За да не стигне до там пРезидента ни, аз имам предложение към него. Мотивите ми да давам акъли са, че вече съм доста голям, а както е известно човекът поумнява с възрастта, докато жената – от извънбрачните връзки. Някои жени по този „канал” достигат такива висоти в поумняването си, че изтряскват по два или три мъжа на най-високите  постове в страната. Третопостовият им е твърде нискостоящ, от него не могат да поумнеят, иначе биха треснали и него. В потвърждение на тази премъдрост за мъжете привеждам за пример себе се. Събуждайки се сутрин, аз разбирам, че съм доста по-умен от предната утрина. Затова сега предлагам хора в служебния кабинет, които ще са доста по-почтени от тези, които ще предложи пРезидента. Аз гарантирам за тях. Между тях има един с фамилия Пеканов. Това име носи черти на фамилията, както напр. Герджикови. Във фамилията Герджикови се раждат ненормални деца и поради това тя служи за предупреждение към тези, които имат намерение да  се кръстосват с тази фамилия, има риск.

    Името Пеканов пък е производно на фамилия, където мъжете от родата са много пекани. В разговорния език ако някой бива наричан Пеканов, това означава, че е много пекан или още по-точно, много голям мошеник. Ако за жена пък се говори, че е много пекана, това означава, че е много голяма курва. Вземеш ли си булка от такъв род, предварително да знаеш, че ще е хипершавлива. Осторожно внимание требе къде ходи. Това не може да се разбере от съпруга й, но какво тя прави докато я няма в дома й да му е ясно преди да я е взел.

    Ето и кандидатите ми за министерски кресла, които предлагам: 


                                image


                               image


image



                      image


                                       image


               image



image


                           image


                                  image


                         image


                                image


                               image

   Макаците, най-интелигентната група маймуни в централна Африка,  имат своя партия "ИМА ТАКИВА МАЙМУНИ"  Това е водачката на парламентарната им група, по-интелигентна е от два министъра.

  ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
  С предложените от мен министри България ще прокопса...



Гласувай:
2



1. vladtepes - Предложения за министри в служебното правителство
01.08.2022 11:28
Михаил Миков - отлична юридическа и алкохолна подготовка (Мишо Мастиката)
Професор Александър Томов - учен икономист на световно ниво, създал две важни фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА.
цитирай
2. planinitenabulgaria - И все пак пРезидентът се съобрази с едно предложение от мен,
02.08.2022 12:28
vladtepes написа:
Михаил Миков - отлична юридическа и алкохолна подготовка (Мишо Мастиката)
Професор Александър Томов - учен икономист на световно ниво, създал две важни фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА.


турна Пеканов на Министирството по комбиирано жонглиране. Аз вЕрвам в него...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12309665
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930