Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2022 00:11 - КУЛТУРНИТЕ ХОРА В МАКЕДОНИЯ ОТХВЪРЛИХА УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРОСТАЩИНАТА В СТРАНАТА ИМ И ПОЕМАТ ПЪТ КЪМ ЕВРОПА !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1195 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

КУЛТУРНИТЕ ХОРА В МАКЕДОНИЯ ОТХВЪРЛИХА УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРОСТАЩИНАТА  В СТРАНАТА ИМ И ПОЕМАТ ПЪТ КЪМ ЕВРОПА !

 

   До тук борбата им не бе лека, но по пътя към нея има още много подводни камъни, заложени им от Путин. Ще загатна за тях - пРезидентът ни, който ще може да се намесва директно при отваряне/затваряне на преговорните глави с ЕС и още два ефесбешники, Вучич и Орбан. Посещението на Ларвов в Белград бе осуетено, но пък Орбан посети Вучич и му каза в прав текст:

-       Вие нямате интерес да влизате в ЕС, такъв интерес има

само ЕС.

Това поучение бе отправено към Македония.

Победата на македонците в случая е голяма, защото нито

сръбското влияние помогна, нито сръбската партия в Македония, която се обръщаше към подкрепниките си на сръбски език и пееха партизански песни от времето на Тито,  нито пропутинската партия Нова – същата като нашата Възраждане - която ползва символи на СССР, нито партията ВМОРО-ДПМНЕ, която по същество не е партия, работеща за Македония, а е сформирана от Коминтерна с цел да работи против Македония. От тази партия след ВСВ дойде опита за подмяна на етноса в част от Западна България, където на нашите българи бе вменено, че са македонци и бяха променени личните им данни.

   Да останат македонците в кръга на държавите примати не помогнаха и техните четирихилядники, вероятно много повече от нашите, защото руското посолство там е огромно, а има и много консулства, стотици центрове, според мен водещи хибридна война срещу Македония, прикрита зад културна и друга дейност. Много е струвало това на Путин, но сега го губи. Той не е изгубил обаче всичко окончателно, защото присъединителният процес към ЕС е дълъг, а той има достатъчно ефесбешники, чрез които да смърди докато този процес тече в опит да го прекъсне съвсем. Такъв барбапроцес в момента тече със Сърбия. Но колкото и отвратително да смърди Путин - той в момента е злото, което обърква света -  Македония ще напредва към ЕС и изкуствените прегради между България и Македония, измислени от него и заподмятвани от ефесебешниките му у  нас като  пРезидента ни, Шкембе войвода, новият политик, Трифонов, Копейкин и др. ще паднат. Роднини сме с македонците и добрите отношения между нас ще се наложат. Изродите ще изгубят хибридната война.

   Какви въъзможности остават на Путин да разделя Балканите, да противопоставя хората, за да бъде и тук зона на здрача, в която повече от век се намира Голямата страна?

   Двата стълба, на които ще се крепи Путин при затваряне/отваряне на преговорните глави, които не са малко, ще бъдат пРезидентите Вучич и Радев, превърнали своите ведомства според това, което вършат в отдели на ФСБ. По-праволинеен от двамата пРезиденти е Радев, който открито подкрепя Путин. Давам пример с Крим, с войната в Украина. По делата им ще ги познаете, казва Исус на учениците си. По-витиеват е Вучич, който играе на два коня, но в името на истината сърбите може и да си го гръмнат както Джинджич. Сърбите са символ на Балканската простащина, при тях лабаво нЕма. Привеждам за пример митинга  им в подкрепа на Русия, нападната от укрофашистите!?!?! Суверенът на Сърбия е против „агресора”, Украина. Вучич чрез агентите си в Македония би могъл да пречи само косвено на Македония по пътя им към Европа, наактивирвайки тамошните боклуци. Нашият пРезидент обаче може да сторва това директно, чрез налагане на вето върху всяка затворената преговорна глава. Заради верността на Радев към Путин, последният разчита на още президентови служебни правителства у нас от типа „Янев”, не човек, а джелезо. Като се затваря една преговорна глава се гласува, България ще гласува с вето. Дипломатични обяснения има много, напр. не сме доволни от еди кое си изречение. Да се преработи то, минават месеци. После се търси друго нещо и така до безсъзнание и после отново. Това бе принципът на разговорите ни с Македония до сега, воден от синодалните академици на БАН. Такъв бе приказът към тях.  Докато от Европа не ни казаха, стига с тия простотии!

   Избрът на Македония, да се отдели от страните примати и да поеме към Европа е много важен за Сърбия. Сърбия иска от ЕС „решение” по казусите с Босна и Херцеговина, а също и за Косово, където нищо няма да получи след зверствата си по време на Юговойната, а също и с казуса „Косово”, където живеят два сърбина и половина. А да ни върне незаконно окупиранит от Сърбия Западни покрайнини – нито дума. И предупреждението от Европа към тях дойде – или да се разграничат от Путин или преговорите не правят смисъл и ще бъдат преустановени. Вучич е наясно, че Путин не може да помогне да бъдат присъединени Сръбска Босна и Косово към Сърбия, колкото и да обещава, но суверенът на Сърбия вярва в Путин и нищо чудно да си гръмнат Вучич, човеко на националиста Шешел.

   Макар да има изроди, които водят война за територии на съседни държави - жертвата сега е Украина, където Путин води терористична война, избивайки с ракети мирното население - светът върви напред. Победата на Македония над идиотите в страната им е потвърждене на този процес.

   Напомням, че при подобни процеси у нас преди две години вместо културните хора, победи трифоноворадевата простащина и чрез тях Радев докара страната ни до патова ситуация – хората са разединени, институциите са принизени, системните партии бяха разбити и заменени с „партии”, инженерингова проработка на пРезидентството ни, които не могат нищо смислено да кажат, а какво остава да го направят. Пропускам да кажа как изглеждат, може би мязат на едни животни от Африка, които живеят по дърветата.

След като се убедят всички у нас какво ни случи простащината, случилото се в Македония, ще се случи и тук.

     Е, не всички са доволни от това, което стана в Македония, но това е демокрацията...

image


image

                  image

image





    

 





Гласувай:
2



1. vladtepes - За Македония
18.07.2022 10:10
Македония и Косово нямат място в ЕС заради дивия арнаутски башибозук - и без това арнаутите създават достатъчно проблеми с организирана престъпност, трафик на хора и наркотици.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Това, което вменявате на албанците е резултат на комунистическото
18.07.2022 16:03
vladtepes написа:
Македония и Косово нямат място в ЕС заради дивия арнаутски башибозук - и без това арнаутите създават достатъчно проблеми с организирана престъпност, трафик на хора и наркотици.


управление на страните им. Когато се отръват от наследството му, путинизЪма, те бавно ще поемат пътя към културните страни, крутулидвайки се от връзките със страни примати, намело с откровени изроди.
Грешката в разсъжденията Ви принадлежи към класа "Основно заблуждение". Затова вместо нещо разумно, Вие предлагате противопоставяне на Балканите, което наложи в страната пРезидента ни и ком което се стреми Путин да насади на Балканите.
цитирай
3. vladtepes - За дивите арнаути
18.07.2022 16:09
Арнаутите са диви и не могат да се цивилизоват затова трябва да се изолират от останалата Европа в Македония, Албания и Косово.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183845
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031