Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2022 08:25 - ПРОТЕСТНИКИТЕ В МАКЕДОНИЯ СРЕЩУ ПРИЕМАНЕТО Й В ЕС
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2615 Коментари: 9 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ПРОТЕСТНИКИТЕ В МАКЕДОНИЯ СРЕЩУ ПРИЕМАНЕТО Й В ЕС – В АКТУАЛИЗИРАН  СЦЕНАРИЙ НА КРЕМЪЛ, ПО КОЙТО НАШИТЕ БОКЛУЦИ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ПОСЯХА ДНЕШНИЯ ХАОС В СТРАНАТА НИ

 

    Македония е на кръстопът – към европейските държави, където тя принадлежи териториално или към Сърбия и ОНД. Културните хора в Македония искат присъединяване й към Европа, но промитите мозъци, платените агенти на Кремъл и Белград , а също и откровената простащина в страната им, искат съюз със ОНД. Под лозунга да запазят самоличността си, която Европа искала да им отнеме.

   Случващото се в Македония бе обяснено от Иван Николов, макадоновед, редактор на Списание „България Македония”, не амо отлично запознат с проблема, но и изключително честен и умен човек. Той обясни настоящият казус така, предавам с мои думи: 

   Не може от 1944 г. до сега на хората в Македония да се втълпява  още от училището, че българите са фашисти, татари, убийци и сбирщина, да се пишат поръчкови нАучни трудове от учени в Македонската академия, политиката на Македония да е била насочена винаги против нас и сега изведнаж тези ръководители, още на власт да кажат: Ама то не било така.   Не само, че не могат да го кажат, но и част от тия, дето са закърмени с лъжите срещу нас няма да приемат тази истина, защото това е признание, че са допуснали да бъдат измамени.   Това би било все едно македонските власти да кажат: Ние сме ви лъгали до сега. Години трабва да минат, казва Иван Николов, за да се промени това мислене.

   И още по-страшно нещо каза той - след отпадането на формата Сърбия-Черна гора, сега се върви къв нова форма, Миниюгославия, съставена от Сърбия и Македония.

   Положението на Балканите е таково поради интересите на СССР някога и сега на Путин. За да има раздори между нас и македонците имаше коминтерновска разработка българите в част от Западна българия спонтанно по свое желание да сменят етноса си и да се пишат македонци. Дилафът на руснаците на Балканите е Сърбия. Там са пристигали, пристигат и сега приказите от Кремъл и заминават за Македония. Влиянието на сръбските комунисти в Македония е много силно. Те имат подкрепа от техните македонски другари, прикрити зад партии-идиоти и командвани от многобройните дипломати в руското им посолство, а също и от руските агенти под прикритие в многобройните културни ценнтрове на Русия в Македония. Който е бил в Битоля напр. е убеден в това.

    Това положение се експлоатира сега от Путин, който не иска разбирателство на Балканите, а конфликти, за да се намесва в този регион. Евентуалното приемана на Македония в ЕС е крайно нежелателно за Путин, явяващ се световното зло, което започна да пречи на хората по целия свят да живеят нормално.  Въпреки наличието на диктатори /б. м. изроди!/ по света,  животът се развива. Агентурта на Путин по света ще бъде изкъшкана от много страни, а и той няма да е вечен. Ето, комунистическа Македония опитва да си намери мястото в Европа. В страната им има интелигенция, която се стреми към това. В опит за намеса в Македония  сега Путин чрез неговите многобройни културни центрове и други прикрити ефесбешники, както и с намесата на многобройното си посолство там и представителства по всички градове на Македония, той наактивира простащината в Македония срещу културните хора. Подобно нещо той направи преди две години, като чрез пРезидентство ни наактивира нашата простащина срещу интелигентните хора. Така се стигна и до смяна на правителството, което доведе до настоящата политическа нестабилност у нас. Тя ще продължи дълго, защото пРезидентът ни разедини нацията ни, настрои хората един срещу друг, принизи и скара и иституциите ни. Точно това иска Путин, десталбилизация в ЕС. У нас, чрез Радев той успя да я постигне. Сега в  Македония той прави същоно, но сценарият е малко променен. Нашият бе: Кремъл, пРезидентството, „Мутри вън!” Сегашният път на кремълската проработка е малко по-дълъг – Кремъл, Белград, Скопие. И сега има една нова партия, рожба на политически инженеринг както нашата Атака или Възраждане, а вече и Български възход.  Путинската рожба в Македония се нарича Лява партия. Да я бяха нарекли и там Македноски възход, като нашата партия, предвождана от нечовека, а джелезо, Янев.Тя дори не е руска, а е съветска, защото символите и знамената й са съветски. Това е едната партя, подкпрепяща путинската позиция в Македония. Другата партия е ВМОРО-ДПМНЕ,  която дори не е македонкса, а е коминтернова и по същество също към Путин. Тази партия винаги е работила срещу Македовния, тя се финансира от Русия. Както тази на Каракачана и Джамбазката.

    Борбата за геостратегическата ориентация на Македония сега е много жестока, това е отчаяната атака на Путин срещу културите хора в Македоня и може да обрече Македония на изолация към света с нормалните държави. Вероятността простащината на Путин в Македония да затръшне вратата на страната към Европа е голяма. Аз мисля, че ще се вземе решение на правителствено ниво за курс към Европа. И тогава ще започне същото, което в България премина под девиза на пРезидента „Мутри, вън!” и дестабилиза до днес страната ни.

   А македонците – те стават все по-малко в Македония. Там съвсем скоро албанският етнос ще бъде доста по-многолюден от техния. През ВСВ нашите войници опазиха Македония от набези на албанските разбойници, преминаващи границата с Македония с цел кражби. Сега албанците са в Македония.  Македонците са наша и кръв. Путин сега прави с тях това, което прави с украинците. Макар и по радличен начин, това е позорно. Мъчно ми е за тези хора, които комунизЪма опрастачи жестоко, както Слави и пРезизента ни опростачиха голяма част от младите хора у нас. Случващото се сега в Македония също е резултат на опростачването на много хора. Неможейки да мимислят и без поглед в бъдещето, опростамените у нас избраха настоящия ни президент, който хвърли страната ни в хаос.

   Тролове, курвове и проститути в последно време заподмятват понятието „Ислямска дъга”. Това е подметнат фалос, на който може се ловне само простащината, но истината е, че много хора вЕрват в тази кремълска измислица, целта на която е да вкара в спора и Турция. Истината обаче е друга. В Босна Путин може да започне война по същия повод, както в Украина, че НАТО няма право да ги защитава и така да положи основата на една друга дъга – Сръбска Босна, Сърбия, Македониа – това ще бъде товата Миниюгославия и по късно към нея – Гърция. Разчита се на почти пълната неинтелигентност на гръцките електоратники, открай време стремящи се към Русия, много близки със Сърбия. С Гърция е планът максимум, аз не вярвам в реализирането на тази Дъга.

   Ставащото в Македония, това между Македония и нас, между Македония и ЕС – всичко това е дело на Путин, който може и да изгуби войната в Украина, но на Балканите е заложил така яко, както и в Сирия, страна, която разруши и изби 500000 сирийци.

  Според мен в тази игра, главната роля в която се играе от Путин и Вучич, игрят и други прокремълски помагачи – Радев, Кури, Копейкин.

   И понеже идва Видовден, аз залагам – македонската Влада ще одобри преговорите за присъединяване на Македония към ЕС. Съветската партия в Македония, Лява партия, ще бъде изходена от поиитческия живот, както и партиите у нас, резултат на инженерингови проработки – пРезидентстовото,  което аз считам за задкулисна партия, а също БСП и Възраждане. И ще настане мир. А кога би настанал траен мир у нас, предполагам:

    Когато Путин умре, защото няма как да бъде свален от власт и нашият пРезидент бъде уволнен.

 

   И накрая една песен, която македнонският суверен изкомпозира. Внимателно проследете текса й.







Гласувай:
6



1. rosiela - Коста,
12.07.2022 08:51
напълно съгласна.
цитирай
2. morskipesni - Вл. Владимирович, за разлика от Вас
12.07.2022 10:47
добре различава "амджик" от "гьот" . Зер, "джендърското" му е чуждо.
цитирай
3. vladtepes - Македония в ЕС
12.07.2022 11:07
Македония в ЕС ще е голям проблем с дивия арнаутски башибозук. Достатъчни са престъпните групировки за трафик на наркотици и хора от Косово.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Ако треснете още един Луникоф, може и да ме разберете.
12.07.2022 11:55
morskipesni написа:
добре различава "амджик" от "гьот" . Зер, "джендърското" му е чуждо.


.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Рисково е да пишете срещу арнаутите.
12.07.2022 11:58
vladtepes написа:
Македония в ЕС ще е голям проблем с дивия арнаутски башибозук. Достатъчни са престъпните групировки за трафик на наркотици и хора от Косово.


Те са с рязана карабина и който ги иронизира или недоблюбва така го изтряскват, че после аграфи на най-чувттителнито му отворче му поставят...
цитирай
6. planinitenabulgaria - Мисля, че ще преминат през нашия сценарий.
12.07.2022 12:00
rosiela написа:
напълно съгласна.


Да предпочита някой ОНД пред ЕС, той трябва да е генно увреден.
цитирай
7. morskipesni - Ами да "треснем", щом е препоръчано не от някой друг..
12.07.2022 13:00
Даа, а после може и някой подобен "анализ" да треснем.
цитирай
8. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
16.07.2022 07:56
Много точен анализ и диагностика за мегаломанските намерения на путинската престъпна шайка и нейния постоянен апетит към Балканите и Проливите!
Но и аз като Вас мисля, че тежко ще катастрофират.
цитирай
9. planinitenabulgaria - Един възрастен македонец, книгопродавач, каза истината:
16.07.2022 12:26
batogo написа:
Много точен анализ и диагностика за мегаломанските намерения на путинската престъпна шайка и нейния постоянен апетит към Балканите и Проливите!
Но и аз като Вас мисля, че тежко ще катастрофират.


Протестниките са боклуците, които не работят и не търсят работа. Пеят сръбски партизански песни, скандират против България, Макрон, ЕС и Украйна, която нападна Голямата страна. Няма кой да разреши на маркспутинските боклуци да определи пътя на страната им към Европа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12314289
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18387
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930