Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2022 16:04 - „КАСКЕТЪТ - ВЪНКА !!!”
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 752 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 07.07.2022 16:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                                   „КАСКЕТЪТ  - ВЪНКА !!!”

      На вниманието на ВСС, който днес заседава по най-важното дело за страната ни, изписано в заглавието на постинга ми:

    Днес ВСС по заявка на един от офицерите за специални поръчки на пРезидента - сега в КС - и на още една негова офицерка за специални поръчки, тя пък в МС,  разглежда общата им молба за махкването на Каскета от Прокуратурата и изхождането му навън от Съдебната система. Да  припомня какви са мотивите на офицера и на офицерката за спецални поръчки на пРезидента – рушене на имиджа на съдебната система пред суверена и на имиджа на страната пред света. Ето защо:

   Преди да стане пРезидент, Радев проходи с жената на Жоро Депутата. Получи се изпепеляваща връзка, те се откриха един за друг. Тогава Радев работеше във Военното министерство. За да е близо любимата му до него, той я взе от Шоуто на Слави, където тя правеше кафе и я назначи на работа във Военното министерство, до него. Сплътявайки се все повече и повече, той я назначи на втора длъжност, което означава да получава два щата. Но и това му не стигнА и я настани в апартамент на Военното министрество, където, далеч от Жоро, тя се сдоби със свободата за контакти с любимия си. И това не се оказа достатъчно, пРезидентът се ожени за нея. Всички знаем за посещението му с Деси при английската кралица, връх на тяхната Любов. Сега г/жа Деси движи по прехода Камино от Франция към Испания, придружена от двама мними служители на НСС, които внезапно решиха да я придружат поради интерес към същия този преход. Официално обаче те не я и охраняват, да не стават отново фалове, автоголове или инфекции.

   Какво се получи обаче след като Деси започна да се разписва на две ведомости за заплата?

   Някой от МО натопи Радев за това и телефонът му бе подслушан. Всички чухме от предавания по телевизията инструкциите, които той даваше на свой подчинен как да излъже в отговор на поредица от писма, за да прикрие този факт. Излъчването обаче на запис, придобит чрез СРС е незаконно да се прави достояние на суверена и това е наказуемо от Закона. Така Каскетът извърши престъпление - огласяване на информация, която е секретна и затова той трябва да напусне немедленно съдебната система. С тази задача – махкване на Каскета от длъжността му Главен прокурор, пРезидентът турнА в правителството на неговия човек, Кирчо Секса, своя офицерка за специални поръчки, в случая само с една задача, да махне Каскета. Всичкото останало в Министерството на правосъдието е маловажно в сравнение с тази животрептяща задача. Туй с жената на Жоро Депутата, двете заплати за г/жа Деси и др. такиви неща са били известни, но те бяха прикривани преди изборите за пРезидент, а показвани само прекрасните страни на пРезидента, химнословени от генерал Решетников и подкрепени от Кури, от Венци Стефанов и от Ламбо.

   Мисля, ча за нарушаването на закона, а именно – огласявяането на информация, придобита чрез СРС, решението на ВСС днес може да  бъде само едно – Каскетът – вънка! Защото с тази незаконно огласена информация той оскверни имиджа на пРезидента ни, на съдебната система и навреди на имиджа ни по света. Махкването на Каскета от поста Главен прокурор и начначаването на такъв от пРезидента е очакваната от суверена съдебна реформа. Следващата стъпка за налагане на нулева корупция в страната и пълна съдебна реформа е назначаването на всички върховни съдии от пРезидента и той да има правото да ги размества по свое осмотрение или да ги махква, ако те са непочтени или не споделят генералната му линия, която той провежда:

   Не на еврозоната,

  Не на НАТО,

  Не на ЕС,

  Терорът долу, съюз със ОНД !!!

   Дано по време на почивката преди гласуването висшите ни съдии отворят  постинга ми и им уврат главите. Ето какво трябва те да направят:

   Каскетът – доле,

   Съдебната система – под шапката на пРезидента!

   Защото той е държавова глАва, а не нЕкаква друга....

  
image





Гласувай:
3



1. batogo - !!!:))) Такава е голата Истина, Коста!
07.07.2022 17:49
Точно в десетката, защото само осъзнаването на Истината може да постави всички червени навлеци извън властта!
Поздравления за точната извадка на червеномутрието, правещо всичко възможно да вкара Отечеството ни отново в путинската орбита!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Благодаря за интелигентния коментар, положението обаче е много сериозно.
07.07.2022 21:09
batogo написа:
Точно в десетката, защото само осъзнаването на Истината може да постави всички червени навлеци извън властта!
Поздравления за точната извадка на червеномутрието, правещо всичко възможно да вкара Отечеството ни отново в путинската орбита!


Радев прави нова безсмислена, проститутска партия, Български възход, кжоято да замени ПП, а за сега разчита на поредното служебно правителство от идиоти, които да скапват страната ни икономически, да разединяват още хората, да направят членуването ни в ЕС и НАТО нежелано от тях. Те ще бъдат от пРезидентството му, което е отдел на ФСБ в България. И на още нещо разчита Радев - да управлява страната чрез коалиция от Български възход, ИТН и Възраждане. Няма да му се получи без БСП, което ще пообърка сметките му.
Радев - това е най-голямото зло, което сполетя страната ни. Обвиняват Слави за бламирането на на три изборни резултати, а Слави е дилаф на Радев, който пък е подвластен на Мутрохванова. Мутрохванова свали Кирчо Секса, ама и той измисли отговор. Ако сега се състави служебно правителство, идва отмъщението. Четирихилрядници има доста, промытомозговииками - тоже, бетонни и дори чугунени глави и такива като Нинова и Йорданова, много пекани. Останалите малко интелигентни хора ще бъдат смазани от простащината, която идва.
цитирай
3. vladtepes - За Гешев и останалите
08.07.2022 12:35
Трябва да се махнат всички неподготвени кадри от правосъдието с висше милиционерско образование и да се заменят с подготвени юристи, завършили нормално право. Висшето милиционерско образование не е юридическо - много важни правни дисциплини са с малък хорариум и/или на текуща оценка, практическите занятия в зала са крайно недостатъчни. Дори в Русия, Беларус и Казахстан завършилите тамошните висши училища на МВД, ФСИН, МЧС и т.н. не придобиват юридическа правоспособност без допълнително образование дистанционно или задочно по индивидуална програма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12281043
Постинги: 4565
Коментари: 10794
Гласове: 18368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930