Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2022 09:38 - МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 611 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                ДА ПОДКРЕПИМ ПрЕЗИДЕНТА !!!

 

   Наскоро пРезидентът ни направи изказване, путканващо изпълнителната ни и законодателната власт да следва предначертани от него насоки за управление на страната ни, а суверена ни – как да мисли правилно.  Не звучи логично изказването му към двете власти, защото по Конституция правомощията му са доста скромни. Ако се следят ударенията върху думите ми се разбира от къде идва това негово фалшиво чувство – президентът ни по същество е пРезидент. А по направлението как суверенът правилно трябва да мисли, в тази си част правенето на звуци от него би могло да докосне единствено сърцата на чалгарите на Слави и на простащината – отвратителната комбинация, рожба првезидентова, която сега определя посоката на изяви и развитие на страната ни.

   По „телевизора” – това понятие ползва простащината пРезидентова - пРезидентът ни правИ звуци и за положението в страната ни. Той обаче не го постави на първо място, което отреди за Македонския въпрос.  Най-важното в поредното му правене на звуци според него е да спазваме позицията му, която той изложил на Консултативния съвет в пРезидентството що да сторим с Македония. Позицията му била принципна и последователна – по никакъв начин да не допускаме членство на Македония в ЕС !!!!!!!!!!! Интересното е, че в същия ден, когато он правИ звуци по телевизора, по този казус на икономическия форум на страните-примати в Санкт Петербург говори и Путин, който подчерта, че с голямо внимание следи процеса на Балканите, б. м. присъединяването на РСМ и Албания към ЕС.

   Разбирам позицията на пРезиднта ни, идентична 100% с тази на Путин – не трябва да допускаме РСМ до ЕС за да не ядосаме Путин. Македония – не в ЕС, а в орбитата на Путин. Да има противопоставяне и хаос на Балканите, което устройва Путин и товарища му Вучич.

   Когато говори за позицията ни спрямо РСМ /Македония/, пРезидентът ни винаги споменава, че тя е все по-разбираема от страните членки на ЕС. Комисарят по присъединяването към ЕС явно проявява неразбиране по казуса – вероятно е тъп за разлика от пРезидента ни и каза, че по вътрешнополитически причини България пречи на присъединяваено на Македония и Албания към ЕС. Относно твърдението на пРезидента, че в Европа все повече ни разбират, аз разбирам следното:

   В Европа все повече разбират, че Путин чрез пРезидентството ни, чрез партия Възраждане, ИТН и други негови клонинги в България посредством нас се противопоставя на разширяването на ЕС. Подчертавам, че Путин освен чрез пРезидентството ни, директно според мен дърпа конците на Нинова в изпълнителната  власт и на Копеийкин в законодателната.

   Може и да греша в хода на разсъжденията и затова имам въпроси, които сега ще поставя. Ако някой може да ми отговори на тях, ще си коригирам мнението относно пРезидента и пРезидентурата ни. Въпросите ми са следните:

 

     1.Кой раздели българите и ги противопостави един на друг?

     2. Кой протовопостави държавните ни институции една на друга?

     3. Кой разби системните партии и ги замени с кухи парти-еднодневки, които обслужват президентовите интереси /говорим Путин, понимаем радеВ, говорим радеВ, понимаем Путин/ и по същество работят срещу страната ни? Ръководителите им имат излъчване на мафиоти, а членската им маса е съставена от простащината на страната.

     4. Кой направи изборите не правещи смвисъл, не водещи към нищо смислено след премахването на системните партии и явяването на изборите на кухи партии, водачите на които наподобяват на едни животни, живеещи по дърветата в Африка?

     5. Кой руши имиджа ни пред ЕС и НАТО с разнопосочните послания, правещи смисъл колкото текста в арията на Росини „Двете котки”?

     6. Кой раздели хората на сити – това са хората, които се трудят и се размножават -  и на гладни, които нито работят  нито търсят работа. Абсолютните паразити, претендиращи за социални помощи и търсещи далаверата. Това е възпитаното от Слави поколение, сега яхнато от Радев, с което той управлява България.  Някога ги наричмахме необразованите, сега – простащината, манипулирана от политическа партия еднодневка.

  7. Кой втурна простащината срещу интелигентните хора в страната?

  9. Кой наактивирва в социалните мрежи идиотите да химнословят Путин във войната му срещу  Украина и да пишат фалшиви новини?

  10. Кой върти всичките тези сценарии, които се разигравет не от вчера, явно писани в Кремъл с цел съсипване на страната ни по всичмки възможни линии, на създаване условия за процес на дестабилизация на Балканите и на ЕС. То противопоставяне на членството на РСМ в ЕС ли не бе, фалшиви новини във всички социални мрежи и последната проработка – изфъргване на президентовите отроци Кирчо и Асенчо от властта и подмяната им с такива, които повече ще слушкат пРезидента, Копейкин и Янев? Убеден съм, в тях е благоволението и на Путин.

    Възниква обаче един въпрос:

    Не виждат ли хората и политиците, че всичкото това зло над страната ни идва от пРезидентурата и лично от пРезидента, та никой и дума не отваря за уволението му? Защо в момента се занимаваме с разни нещастници в политиката, нацръкани в нея с определна цел, а не с корена на злото, пРезидентурата ни. Оставането на пРезиднета на този пост е гибелно за България, защото тя ще бъде управлявана от простащината, определяща пътя на „развитието” на страната ни.





Гласувай:
3



1. dobrodan - Според една стара поговорка
19.06.2022 10:35
си хванал бика за рогата, бай Коста.
цитирай
2. vmir - Предлагам тридневна специална операция,
19.06.2022 12:05
за да докажем братската си обич и грижа за македонците като само ги приобщим и променим името Северна Македония на Западна България!!! Така пРезидента ни ще даде своя принос в новия световен ред и ще се нареди в историята редом с неговия създател. Но трябва да избързаме да не ни изпреварят, защото пРезидентът ни ще остане на опашката.
цитирай
3. librarian - :-)
19.06.2022 23:04
vmir написа:
Предлагам тридневна специална операция, за да докажем братската си обич и грижа за македонците като само ги приобщим и променим името Северна Македония на Западна България!!!

Ами да! А както писах на трола тетеВенци: понеже Кърджали и не само, е бил с преобладаващ турски етнос, та Турция да вземе пък една "тридневна специална операция" на България да проведе.
И хайдееее, започна нова мода! Модата на "тридневните специални операции"!
цитирай
4. vmir - 3. librarian,
20.06.2022 11:17
Така, така, значи трябва да избързаме да изпреварим турците. А после ще пратим македонците да пазят Кърджали. Така хем ще денацифицираме и демилитаризираме фашизмът в Македония. И ще преименуваме Скопие на Безкопие за да не ни нападнат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189716
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031