Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2022 09:44 - СЛЕД МОНОЛОГА НА КИРЧО СЕКСА В ПРЕДАВАНЕТО "ПАНОРАМА"
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2793 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
             СЛЕД МОНОЛОГА НА КИРЧО СЕКСА В ПРЕДАВАНЕТО "ПАНОРАМА"

   Едва ли има човек в страната, който да не разбира месианската роля на този човек за нас. За да просперираме в икономиката, а също и в културата и да надминем през времето на управлението му ЕС и американците, ние трябва да му помогнем в настоящия труден за него и за страната ни момент, когато ГЕРБ отново иска да се върне на власт. По-голяма опастност да страната ни от съборването на Кирчо аз виждам само в едно -  нападение над страната ни с ракета САРМАТ или подаване на оставка от поста министър на икономиката от Нинова. Първото би превърнало страната ни в радиоактвен йод, но второто е още по-страховито.
  В този труден за Кирчо момент могат да му помогнат и да го закрепят начело на властта само опорковци, които да гласуват по време на вота на недоверие в парламента за Кирчо и партията му ПП. Това съкращение, ПП,  има и друго тълкуване, пРезидентовата партия, защото той доведе този месия от Канада и каза, че ако има повече такива като него, българия не само ще цъфне, но и ще  върже. Аз имам много връзки и познавам хора, някои по-умни дори от мен, които биха могли да му помогнат. Няма да осветлявам имената им, те са публични личности, но ако Кирчо се сезира върху тях и ги наеме за опорковци, управлението по време на целия му мандат е гарантирано.

    Ето кои предлагам, част от ппиятелския ми кръг. 
           
       
                         image


image


                                             image


                    image


                      image

    Тези ХОРА, в случая мое предожение за БРОЙКИ, са с доказани качества, и количеството им е достатъчно. Съотношението ще се промени от 115:125 на 122:118 в полза на Кирчо. Предлагам една бройка в повече, за да има Кирчо право на селектирането на най-качествените от тях. Който от тях той счете за боклук, да го изфърли от кандидатската листа.
   Това е демокрацията...




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobrodan - Стана ли пет милиона вече цената за депутско място в полза на
18.06.2022 12:26
Простите Пендели?
Търгът върви като при Сотби.
цитирай
2. missana - Чудесен постинг!
18.06.2022 16:10
Точен и с необходимата доза ирония.

Снощи в Панорама се видя, нещо което тайно подозирахме - че ПростоКирчо е готов да стане Холивудска звезда. Актьор е това момче - голям актьор, но за друго, уви, не става.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Най-високата цена, поискана до сега е равностойна на стойността на 8 бр.
18.06.2022 19:25
dobrodan написа:
Простите Пендели?
Търгът върви като при Сотби.


дълги 12 м. лимузини в луксозно изпълнение тип Хаммър. Това е цената на моя познат от Костинброд, Йото Циганина, който дава такива лимузини под наем за цигански сватби и на абитуриент/к/и. Ще проверя колко ствува една такава лимузина. Тя е хит в Америка и отвя Линколн-ите.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Момчето е наистина актоьор, но има данни да работи и на едно друго място,
18.06.2022 19:36
missana написа:
Точен и с необходимата доза ирония.

Снощи в Панорама се видя, нещо което тайно подозирахме - че ПростоКирчо е готов да стане Холивудска звезда. Актьор е това момче - голям актьор, но за друго, уви, не става.


за което все по-трудно се намират мъже, в сексфилмите на Холивуд. В последно време все по-трудно се намират мъже за такива роли - мъжете здават багажа! - и вече преобладават сценарии само с жени. А тоя е страхотен - в Архива на Центъра наблюдаващият го оперативен работник е вписал, че га му вИси му е 18 см, а в работно положение колко му е липсва в сводката, оти оперативният работник съ е уплашИл и е побегнАл...
Да му пожелаем ново поле за изява, но падането му в сряда съвсем не е сигурно. Ще има болни депутати, явили се но нерегистрирани, въздържали се. И още един елемент ще има, наричан в Западна България "Шаркопарко". Той приключва в чак сряда в 9 ,00 ч.
цитирай
5. missana - Така е.
18.06.2022 21:08
В сряда са възможни изненади. Възможно е дори някой от хората на Кирчо да му сложи динена кора. Всичко зависи от това как ще приключи наддаването. Кой ще се окаже по-щедър - Пеевски или Кокорчо.
цитирай
6. planinitenabulgaria - Сценарият се пише в Кремъл и се изпълнява от пРезидентството ни, по същество
18.06.2022 22:58
missana написа:
В сряда са възможни изненади. Възможно е дори някой от хората на Кирчо да му сложи динена кора. Всичко зависи от това как ще приключи наддаването. Кой ще се окаже по-щедър - Пеевски или Кокорчо.


отдел на ФСБ в България каквато е ролята напр. на полк. Гундяев, известен като всероSSийский патриарх Кирил. Поместих снимка в блога ми как w. c. президентката ни Илиана /иди/Йотова целува ръката му.
Путин пише музиката, пРезидентът ни е диригентът на неговите произведения. Всичките злини, които се стовариха върху страната идват от пРезидентурата, която работи против страната ни и в полза на Путин. Сега пиша постинг на тази тема с 10 въпроса в него.
Пеевски е дилаф на задкулисието, важна фигура в което е Доган. Полето му за изяви е съвсем различно. Нито той ще даде пари на депутирани да сменят партията си, нито Кокорчо. И двамата имат много пари, не те не са техни, защото са само бушони.
Кокорчо е най интелигентният в този кабинет, но опорките, които подмятва, вълшебните заклинания и др. подобни показват кой проправи пътя му съм този пост. В правитевството Кури има много по-силно влияние от него. Заради нея нямаме позиция по войната в Украина, тя назначи военния министър, който не става и за домоуправител. Силата й идва от това, че тя, подобно на Копейкин и на пРезидента е подвластна на Путин. Както в Министерски съвет Дамаджаната и правосъдната министърка - офицерка за спецални поръчки на Радев - са подчинени не на Кирчо Секса а на радеВ.
Какво ще стане в сряда ще решат по-щедите. А след срядата - нека си спомним едно безглаголно стихотворение:
"Лято, избори, сефте,
бюлетина, ром, кюфте."

Бих поместил още един постинг с маймуни, но ми ги трият...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184881
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031