Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2022 00:08 - ПУТИН - КОРЕНЪТ НА СВЕТОВНОТО ЗЛО...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1791 Коментари: 6 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ПУТИН – КОРЕНЪТ НА СВЕТОВНОТО ЗЛО, КОЕТО ПРОРАСТНА И ДАВА ОТРОВНИ ПЛОДОВЕ...

 

    Виновен за това зло да разпространява горчивите си и отровни плодове по целия свят е и ЕС, който го подцени през 2008 г, Грузия,  и 2014 г, Украина. Грешката обаче да се пръкне подобно зло и да се изявява е направена твърде отдавна, след края на ВСВ. Главният виновник обективно са американците. Всички разбират за какво говоря. Последствията от тази ФАТАЛНА /!!!/ за света грешка сега се изразяват в ядрен шантаж от маймуните с ракети по света. За да се предотврати ядрена война, Путин трябва да прави това, което той иска. Иначе – лошо, той има най-могъщите оръжия на света, които нямат аналог и на тези, които са срещу него – мира и прогреса! – мамето им че поебне.

   Да си припомним какво стори Путин в Чечения. В невъзможост да се справи с чеченците, които на два пъти се бориха за независимост от Русия след 300 години от колонизирането им, Путин разруши страната им с ракети и с бомбардировки. Средната височина на сградите в столицата Гозни се изчислряваха в сантиметри. Чечения бе срината,  чеченците от 10 млн. останаха в страната само 4. Начело с един кретен, когото днес виждаме да посещава Луганск и Донецк, заплашвайки украинците с чеченски „доброволци”.

   Същото нещастие постигна и Сирия. В невъзможност да ги покори, там  Путин отново разигра чеченския сценарий -  сриване на страната им чрез бомбардировки. Загинаха към 500000 души, половината от 12 милионното население на Сирия напусна страната и доведе до мигрантска криза, която  причини много беди на Турция и Европа. Тази мигрантска криза повлече допълнителна такава от страните с бивши диктаторски режими, на първо място Афганистан, но и други арабски държами чак до  Пакистан. Сирия е тотално разрушена. За възстановяване от разрухата ще са необходими около трильон долара, но няма кой да им ги даде, защото в страната Путин съхрани комунизЪма начело с кретена Башар Асад. Същият, като Рамзан Кадиров.

   Същият сценарий на безпомощност при воденето на военни действия и поради това прибягване до разрушителни бомбардировки и удари с ракети сега се разиграва в Украина. Боклуците на Путин не могат да завладеят тази страна по военен път и да я подчинят, но могат друго – са я съсипят както Чечения и Сирия. И никой не може да ги спре, Русия има постоянен представител дори в Съвета за сигурност към ООН. Нито ООН нито Съвета за сигурност са ефективни в случая и Путин се възползва от това по същия начин, както от заплахата с ядреното си оръжие и претекста, че страните, които той напада не са към НАТО, което е отбранителен съюз и поради това не може да ги защити директно. Избиване на мирни хора в Украина, разрушаване на една мирна страна, нова мигрантска вълна от милиони хора, бягащи от ракетите на Путин, това може той. Демотивираните руски войници нищо не могат да направят, плановете на Путин пропаднаха. Остава му това, което той може – с ракети да руши Украина. И това е част от сценария, който той чрез мекеретата си в Приднестровието, подобно на тези в Донецк и Луганск, иска да разпространи и върху Молдова и да я върне обратно към ОНД. Само че ерата на кретена Егор Додон привърши.

    Целта на Путин е прозрачна. Плод на примативизЪма, на арогантността, на нацръканото в чипа му от службите на СССР, при които той се е формирал като личност, по-правилно е да кажа зъл гений като Ленин и Сталин, Путин вижда спасението на такива като него - простащината по света, в борба срещу световната цивилизация и затриването й. Защото Украина е много ярък пример – тя се откъсна от зависмостта от Пятин чрез троянскшя му кон, Янукович и пое път към демокрацията. Украинците преди да им бъде разрушена страната живееха много-много по-добре от руснаците. Да поискат и руснаците да живеят като тях, ето кое застрашаваше властта на Путин в Русия и той започна войната срещу Украина. Тази война няма да привърши скоро, предстои тя да се разпространи и в Молдова, където Путин има база, подобона на тази в Луганск - тази в Приднестровието със столица Тираноспол, по същество една кървяща рана. Като още доста други – Абхазия, Северна Осетия. Да не споменавам Отвъдморските територии, Курилите, за които вина носи не лудия, който яяде баницата, а който му я е дал, американците на Сталин след ВСВ.

    Това зло, Путин, трови живота на хората по цял свят. Най-пострадаавши са европейците, да не говорим за страните, които са директно заплашеени от него или тези, които той съзнателно руши, за да изкорени от тях укронацизЪма и укрофашизЪма. Оказва се, че се появил и молдовски нацизъм и фашизъм, който също трябва да се изкорени. За да станат хората в Украина свободни, на земя свободна подобно на най-щастилите хора на земята в Голямата страна.

   Подобно зло вилнее в България, пРезидентът ни. Неговата цел като троянски кон на Путин в България е да ни компрометира пред ЕС и НАТО, за да ни изгонят от тези организации с мотив, че сме конформисти, че нямаме позиция и на нас не може да се  разчита. Така пътят ни към ОНД ще бъде разчистен. Допуска се и неукраински сценарий, напр. референдум от типа в Крим и другаде. Референдъмът ще проведе Тройцата радеВ, копейкиН, ниновА, руската тройка троянски коне на Путин в управлението на страната ни.

   Нов пъклен сценарий на Радев върви сега, подобен на задкулисно-мафиотската му проработка „Велико народно въстание”, с която той свали работещото българско правителство и постави на негово място свои куклички. Не обичам думата боклуци, ползвам куклички, като в това понятие влагам смисъл за хора, от които нищо не става. Сгрешени хора и поради това манипулируеми, а останалите – зависими от задкулисието и политическите мафии. Новите куклички на Радев, с които той иска да си почисти суратя от сегашните, Кирчо Секса и Кокорчо, са стари муцуни. Единият е путинистът Копейкин, а другият е Янев, не човек а джелезо, според други - комунист. Кукличките Кирчо и Кокорчо вече са употребени, защото отесниха от към изяви един министър, наподобяващ дамаджана, комуто вече не дават да го заподмятват по ефирите и една министърка, офицерка за специални поръчки към Радев със задача махкването на главния прокурор. Заради тези им действия и приказките им, като и затова, че не слушкат пРезидента, те ще бъдат подменени до лятото с новите куклички на Радев, Янев и Копейкин, вещи как закалялось сталь.

   Цял свят е против агресията на Путин вУкраина, Радев я подкрепнува и отново наактивирва простащината, която го избра за президент, настройвайки я срещу интелигентните хора в България. Това допинасяйки за още по-силно разединяване на нацията ни. Идиоти се покачиха на трети етаж нао Общината да свалят украинското знаме, Радев ги подкрепи. Според мен защото командите до него, до шефа на партия Възраждане и до силната личност, която върти изпълнителната власт, шефката на БСП, идват от едно място, Кремъл.

   И тук във вилната зона имаме едни лош човек. Преди него имаше друг, но той причиняваше зло само на тези, с които живееше. Той почина, появи се нов. Няма човек от микроквартала, с което той да не е в конфликт и да не го заплашва. Един добър човек по този повод каза:

   Само когато някой му свети маслото на тоя, ще се отървем от него, но тук няма такъв.

   Та освен Путин и Радев, има и други генно сбъркани като тях.  Но по-дребни - нямат ракети за заподмятване, не могат и да упражняват ядрено изнудване. Нещастники, липсва им най-важното нещо на света...

                              image

                                                     Приказчиките image
                                                                   Кукличките - 1

                                                         image
                                             
                                                                Кукличките - 2

image


                                                        Кукличките - 3




Гласувай:
8



1. vmir - Путин е необходим като слънцето и въздуха за всяко същество,
08.05.2022 00:36
което мечтае агресивността, простащината, невежеството и безкултурието да бъдат зачитани като най-висши степени на благородство и добродетел.
цитирай
2. marana69 - ...Браво, Коста..тънък ''разбор'..и ..забавен..
08.05.2022 08:45


безпощаден полит.анализ. както винаги..а, .кой, разбрал, разбрал..
Матрьошките, още спят )
цитирай
3. marana69 - ушанките , НЕ разбират, от Военно полит.стратег.игри/ щот са..тъ..и, като..мамуни
08.05.2022 08:47
.....затова, го слагам, пак..

/ Нов пъклен сценарий на Радев върви сега, подобен на задкулисно-мафиотската му проработка „Велико народно въстание”, с която той свали работещото българско правителство и постави на негово място свои куклички. Не обичам думата боклуци, ползвам куклички, като в това понятие влагам смисъл за хора, от които нищо не става. Сгрешени хора и поради това манипулируеми, а останалите – зависими от задкулисието и политическите мафии. Новите куклички на Радев, с които той иска да си почисти суратя от сегашните, Кирчо Секса и Кокорчо, са стари муцуни. Единият е путинистът Копейкин, а другият е Янев, не човек а джелезо, според други - комунист. Кукличките Кирчо и Кокорчо вече са употребени,
цитирай
4. dobrodan - Към написаното
08.05.2022 09:49
няма какво повече да добавя.
Езичник докара на власт опедерастени наркомани.
Импийчмънт му е малко.
Имахме работеща държава.
Скоро няма да имаме държава.
Докато има и един жив комуняга, планетата е в опасност.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Благодаря на коментиралите постинга ми!
08.05.2022 12:12
Когато руските олигарси успеят да навичокат Путин, ще си отдъхнем и ние. Няма начин сед това биринджиРезидентът му у нас, Радев, да остане начело на руската резидентура в Бълтгария и регулатор на пресирането на хората От едната страна на менгемето от олигарсите, от другата - от резидентурата на Путин, оглавявана от Радев.
Новата политдвойка обаче, Янев-Копейкин е нещо реално, защото тя ще разчита на простащината, а такава благодарение на Радев, Трифонов и др. има много. Тя ще бъде електоратникът на новите месии. Кирчо, Линда Бориславова, Кокорчо, Колето /Минчев/, те подлежат на изфъргване от употреба. Президентът вечи ги нЕщи...
цитирай
6. krumbelosvet - .
08.05.2022 20:28
.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182410
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031