Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2022 22:59 - ДВА ФАШИСТА ПО РАДИО „КЛАСИК ФМ” !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1577 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

         ДВА  ФАШИСТА  ПО  РАДИО „КЛАСИК ФМ”  !!!

 

       Постингът ми е дъхновено от речта на министъра на путиновото МИД, товарищ Сергей Ларвов:

 

       Човек напредва умствено с възрастта, съдя по себе си. Всеки следващ ден аз съм по-умен от предходния. Още като се събудя и съм убеден, че е така. Но човек да научи всичко на този свят няма как да стане, защото информацията е много по-голяма от обема на харддиска му. Какво се случи обаче с мен?

      Преди няколко дни АНАЛизирвах речта на външния министър на Путин, товарищ Сергей Ларвов. От нея научих, че Хитлер е бил с еврейска кръв, с каквато са сега президентът и министър-председателят на Украина. Анализът на товарищ Ларвов води до извода, че евреите са фашисти и от тях светът нищо добро не може да очаква. Какво причиниха на света евреинът Хитлер и сега евреинът Зеленски? Война, разруха, противопоставяне, насаждане на омраза, която остава за поколения напред. До същината на проблема с еврейския фашизъм и решението му е достигнал само един човек в света до сега, най-мъдрият държавник на планената, Путин.

   Унищожаването на нацизма и фашизма е решението, което преведено на езика на суверена, културно образован от Станислав Трифонов означава изтръгването му с корен! В момента Путин прочиства от фашисти Украина, но се оказва, че такива и то пак с еврейска кръв има и в Молдова. Тя също се нуждае от прочистване от тях и освобождаване на страната им, което само Путин може да стори. Он има веообъемляющий опит в тази област.

   Как не съм знаел, че евреите нося в гена си фашизЪма и че толкоз бели са причинили на света, последната от които е войната в Украина. Дъсъибъвглъвътъпростъ! Вече знам обаче, научих го от Сергей Ларвов.

   Какво обаче ми се случи днес?

   Пускам радиото на станция Класик ФМ и слушам цигулковия концерт на Брамс. Изслушах го, но когато завърши бях шокииран – основните фигури бяха Веско Ешкенази, евреин-цигулар  и брат му, Мартин Ешкенази, евреин-диригент. От възмута, че без да знам слушах тези два евреина – б. м. фашиста! -  щях да експлоадирам. Защо не бях един Путин - заради тези два фашиста щях да изпратя ракета Посейдон или Циркон, с която да освободя Радиото от фашизЪма. Щях да стартирам и две умни ракети, които да открият в която и точка на света да се намират тия два фашиста. Мамицата им, какво направиха в Украина! У нас обаче не само че не се извършва прочистване от фашизЪма и фашистите, което върши Путин, но той и се пропагандира по този гаден начин – в едно предаване показаха два фашиста, предрешени като музиканти. Гаче ли същината им не бе осветлена от товарищ Ларвов. Я возмутен!

   Този проблем с евреите го е имало още преди те да станат носители на световния фашизъм. Напомням за една картина на художника евреин Хартман, Богатият и бедният евреин, която вдъхновява Мусоргски да напише гениалната си едноименна пиеса от цикъла му Картини от една изложба.

  Толкова е стар проблемът с евреите, добре, че товарищ Ларвов ни сезира отново върху него. Мамицата им фашистка /б. м. еврейска!/ Какви били стовариха двата евреина-фашисти върху Украина, президентът им и министърпредседателя им. Разрушиха страната.

     Путин обаче ще направи обаче украинците народ свободен във страна свободна. Вече са освободени Херсон, Мариупол, АЕЦ Чернобил. До ден победы, 9. 05. ще бъде освободена цяла Украина - целта на тридневната специална операция на Путин. И украинците ще заживеят като най-щастливите хора на света от Голямата страна.

   Доле укрофашисткиге нацисти,

   доле укронацистките фашисти,

   вперед, победа близка!


                                         image





Гласувай:
8



1. vmir - Злото требе да се изтръгне из корен! https://www.youtube.com/watch?v=hHS9lncEX6w&t=28s
08.05.2022 23:56
А Вие откланяте фниманието към само двама евреи при положение, че има 10 милионна еврейска държава - неизчерпаем извор на нови и все по-нови фашисти... УжасТ!!!
цитирай
2. planinitenabulgaria - След фашистите в Украина и Молдова, идва ред на 10-те милиона.
09.05.2022 09:56
vmir написа:
А Вие откланяте фниманието към само двама евреи при положение, че има 10 милионна еврейска държава - неизчерпаем извор на нови и все по-нови фашисти... УжасТ!!!


Ще ги освободи и тях. Въвеждам обаче таг - Данцинг и Коридора, заради който започна ВСВ. Сега има два такива казуса - Крим и Коридор, Тираноспол и Коридор. И мекерета на Путин, държавници в други страни, които са му поддержники и подкрепники. Ще въведа отново тагове - тоя от Еритрея, от Унгария, от България, от Сирия...
цитирай
3. vladtepes - За Хартман
09.05.2022 10:19
Хартман е бил голям пианист, близък приятел и редовен събутилник на Мусогрски. Загива геройски от усложнена цироза.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Мусоргски е бил много беден човек, правел си е самогон и е починал след
09.05.2022 22:36
vladtepes написа:
Хартман е бил голям пианист, близък приятел и редовен събутилник на Мусогрски. Загива геройски от усложнена цироза.


отравяне при страшни мъки - краката му около глезените са се подули и тъканта е загинала. Това обаче не е важно, а какво е оставил на хората. Двете му опери по сюжет на Пушкин, Борис Годунов и Хованщина, първата от която предвещава появата в Русия на идиоти като Путин. Княз Ховански пък се свързва със социализЪма. Гениален е Пушкин. Явно големи пропойци са били Мусоргски и Хартман. Вероятно Хартман обаче не е знаел, че е фашист. И аз не го знаех, но Ларвов го фана. Оти е евреин...
Напомням за две пиеси от Картините на Муесоргски. Волска каруца, теглена от волове. Вова е картината Бидло. Чуват се стъпките им, преминавйки покрай нива - това става в Полша, се чува полска народна песен. А Киевската порта с катедралата и камбаните.
В изкуството обаче винати има още. Мисля си, ако от Кремъл - агент Решетников - бяха турнали Радев не за президент, а за композитор, щеше да надмине Мусоргски..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180090
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031