Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2022 22:43 - ИСТИНАТА ВИНАГИ ПЪКВА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2134 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                        ИСТИНАТА  ВИНАГИ  ПЪКВА !!!

 

   Неистината винаги се бори с истината. В момента се разпространяват неистини за случилото се в украинккия град Буча. Актьорът Зеленски от бункера си  под Киев разпространява сценарии за убити хора от умиротворителните руски войски, които изпълняват специална тридневна операция в Украина. Истината за случилото се в Буча дойде от най-високото място, от Кремъл. Тези неистити обори лично външния министър на Русия, Ларвов. Той каза ясно, че Русия не иска война, че руските умиротворители не убиват цивилни граждани по време на тридневната си спецоперация и не разрушават жилища. Това е измислица на актьорът Зеленски, която ние, българите, наричаме уйдурма. С нея Зеленски иска да компрометира руските войници, провеждащи тридневната спецоперация в Украина.

    Освен мен, оказва се че има и други здравомислещи честни хора с прогресивни възгледи. Ще цитирам две нетови дами.  Първата, на която попаднах и която мисли като мен е г/жа Ласса. Тя публикува материали на стрпаницата си , показващи, че тези, дето се правят на убити по улиците на Буча не са убити, защото на четвъртия ден след оттеглянето на умиротворителите стават и си отиват по домовете. Същата нетова активница помества и материали за „смелостта” на укринските войници, които скрити в линеийки за да са недосегаеми, стрелят по умиротворителите от специалната тридневна операция.

   Друга една мислеща като мен, г/жа Варбанова пък е намерила доказатерства, че наистина има убити цивилни, но тези зверства са извършени от укрофашистнки нацисти или от укронацистки фашисти. Мен и тези две дами нЕкакво си актьорче от бункера му не може да ни излъже. Знам още трима като нас в България, ще ги поместя в края на постинга ми.

   Това, което се описва в Буча е част от хибридната война, която Украина води срещу Русия. Напомням за свалянето на малайзийския пътнически самолет през лятото на 2014 г. над Донбас. Преследван от фашистки укроизтребител, самолетът бе сбит от него с цел дискредетиране освобождението на Крим, на Донецк и на Луганск от укрофашизъма и бандеронацизъма. Видяхме и запис от руски сътник на укрофашисткия изтребител, който доближи до жертвата си и я сби, маар в нтея да пътуваха 300 младежи предимно от Холандия. Мъттната вълна на политическата реакция окачестви тази снимка като фалшива. Да, ама не! Суверенът не може да бъде излъган.

   Тква опити имаше да се дискредетира някога и СССР. Нека припомня вменяването на убийството на 20000 полски офицери, пленени от непобедимата Червена армии, коита бяха разстреляни в Катинската гора от германските нацисти. Опитът да се прехвърли вината на СССР не мина.  Суверенът знае истината.

   А на тези, които не мислят като нас – като мен, като Ларвов, като г/жа Върпанова, г/жа Ласса и тримцата в края на постинга ми, казвам:

     - Идите на гуй!
     Ето и още трима, без всяко съмнение, мои съмишленици:

                image

                 image

image


   А сега извън темата:

   Малко хора знаят за фестивала на чалгата в
един град на Сърбия с почти същото име, Гуча. На  последния фестивал гостенка бе говоротелката на Ларвов, Мария Захарова, която е играла чалга, а също и руския посланик в Сърбия, Александър Храченко. В тяхна чест знаменитото сръбско-циганско чалгадуо Небойша Курович/Лайнолюб Войновович е изпълниала на оригинален руски език частушката:

                 Я на крыше поебнулась,

                 сорок градусов мороз.

                 Пизда вся обледенилось,

                 гуй похощ на Дед Мороз;
 

       Сръбските чалгаджии, наричани в Европа Балканската простащина, са оценили текста, за да се спрат на тази частушка, а високите гости от Голямата страна, където живеят най-щастливите хора на света пък са оценили изпълнението на вокалното дуо. Получило се е много лепо и доста различно от специалната тридневна операция в Украина... 



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12303176
Постинги: 4573
Коментари: 10803
Гласове: 18381
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930