Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2022 13:13 - ПРОВАЛ НА КУКЛИЧКИТЕ НА БОЛЬШЕВИК РАДЕВ В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА И ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1810 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.04.2022 13:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПРОВАЛ НА КУКЛИЧКИТЕ НА БОЛЬШЕВИК РАДЕВ В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА И ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ. ПРИЗРАКЪТ НА НОВИ ИЗБОРИ И НОВА ПРЕЗИДЕНТОВА ПАРТИЯ  -  НА ЯНЕВ! -  БРОДЯТ ПО СТРАНАТА НИ...

 

    Двегодишната борба на Радев за събаряне на работещото правителство на България, на Парламента и на Съдебната система и назначаването на ръководните постове в тях на куклички, които той да командва на конци или юзди  се извършваше последователно и се подкрепяше финансово от злоумишленици на страната ни – руското посолство и най-богатият наш олигарх Черепа. Чрез овладяване на тези ръководни инстанции на страната и превръщането му в всевластен задкулисник в държава с фунционираща демокрация, Радев преследваше следните цели, поставени му от Кремъл:

1.   Не на интеграцията на Македония в ЕС,

2.   Не на Еврозоната,

3.   Не на стратегическата ни ориентация към НАТО и ЕС,

4.  Компроментиране на страната ни пред НАТО и ЕС,

5.  Разделяне и противопоставяне на хората в страната,

6.   Излизане/изгонване на България от НАТО и ЕС и

превръщането ни в сателит към ОНД.

       В някои аспекти уйдурмата на большевик Радев успя – в изпълнителната и законодателната власт работят хора, на които той дърпа конците, но в тях остана по едно изключение. В съдебната система обаче този негов неуспех ще бъде гибелен за кукличките му. Неуспех за большевика в изпълнителната власт е министърка Нинова от с. Крушовица, командите до която от Кремъл заобикалят президентството, а в законодателната власт - Товарищ копейкиН.   

     Такава е държавната ни уредба -  освен като задкулисник с негови куклички, друг начин президент, избран от инициативен комитет начело с колегата на Путин от ФСБ, Решетников, да упрпавлява страна с демократична система няма. Большевик Радев не успя обаче да катурне съдебната система. Една от причините, поради което той се проваля в тази област – офицерката му за специални поръчки, министърката на Правосъдието, не може да изпълни приказа му за подмяната на висшите магистрати с хора на Радев. Друга причина за провала му, който е ясен,  както че ще съмне, са въздусите под налягане, той които постави в  законодателната и изпълнителната власт. Голяма част от тях освен на интелектно ниво, ниско като неговото, назначителят им на тези постове, те нямат и морал. Давам пример с Кирчо Секса, начнал възхода си като политик чрез документ с невярно съдържание. Конституционнит съд каза, че той е излъгал, но Радев твърди, че ако имало повече хора като него, България щяла да се оправи. Неговата дума се оказа по-тежка от тази на конституционните съдии. От това, което върши Кирчо Секса се вижда, че той за нищо не става, освен за проводник на линията на президента. Цитирам мнението му за войната в Украина – оралните му осуквавания са противоположни на делата му. Поставен е на този пост, защото няма морал, това е моята преценка за него. Ако имаше срам пред хората в страната, за лъжата си, основа за въздигането му от Радев или поне пред самия себе си, той тябваше да се е разкаял и отишъл в манастир, където вграден в килия да изкупи до края на живота си греха спрямо страната му.

   Политическата му начальница – он харвардник, она харвардница – също няма морал. По същество нейната задача е за съобщава пред медиите това, което идва от Кремъл, минава през Радев и достига до нея. Яхнала този фалшив кон, тя от свое име бичува главния прокурор - не е доволна от работата му, не е доволна и от Съда, а Специализираната прокуратура според нея наподобява на удобна бухалка за нанасяне удари над определени хора. А кои са тези определени хора е ясно от премъдростите на большевика –  прокоратурата е завладяна от мафията. Констатирам пълно единомислие между большевика и начальничката на новото ГПУ на Кирчо Секса. Г/ца Лена също няма морал, както и останалите, възлюбени от боьшевика,  защото е неморално за такава „дейност” тя да  бъде възнаграждавана със заплата по 500 лв. на календарен ден. Не се ли срамува от възрастните хора, с месечни пенсии, далеч по-ниски от доходите й за един календарен ден? Тая харвардница няма ли срам и пред самата себе си?

   Това, което госппожицата обяснява по медиите на народа, за мен звучи по същия начин, ако всезнающят политолг и олиграх Андрей Райчев го появят по телевицията да изложи мотиви напр. за недостатъците на дамските превъзи тип „Дишащи” или „Абсорбиращи интимната миризма. На Лена и и на Андрей еднакво бих неповярвал в мотивите им.

   А мотиви има - според Лена суверенът иска махкването на главния прокурор, такъв е и заказът на большевика. 

   В кабинета на Кирчо, който е тргнАл, има министри, които не стават и за домоуправители. Какъв е моралът на министър Девятнадцатьимотников, който е назначен от Радев да компрометира Главна прокуратура? А този на НАП, продал фирмата си на безимотен неграмотен ром за да не плати данъци? Външната министърка има друга задача, да турга аверите на Слави – задкулисниките – на топли местенца по света. Най-неприятна от всички е министърката на правосъдието, и тя офицерка за специални поръчки на большевика, по същество орудие действие срещу прокуратурата. А Нинова – тя събори БСП, сега е ред да събори и правителството. Тя е по-силна от Кирчо, защото се командва директно от Путин. Затова тя определи, а не министър-председателят, кой да бъде следващият военен министър. Военен министър, назначен от Кури, какво ли може да се очаква от него - ненамеса в Украина, което означава подкрепа за Петин, дискредетиране на България пред НАТО, а може би и още.

   Недоволството на хората от работата на парламента и парламемнтниките също расте. Председателят на парламента, който не става за тази работа, тия от ПП и ИТН - те нямат шанс на следваащите избори. Затова Нинова заподмятва пред тях своята ракета „Нови избори”, защото за тях това е смъртоносно оръжие. Нинова и Копейкин ще засилят влиянието си в парламента след едно нови избори. Причината – оставащото след Трифонов/Радев опростачване на младите хора и на промитите мозъци.

    А суверенът, както опитният композитор и млад политик, Трифонов, нарича хората, те вече чувстват какво им сполетя Радев. Цените са поне с 30% по-високи, това означава, че и от спестяванията им са откраднати поне 30%. Но пък пенсионерите ще получат но 6% повишение на пенсиите си. Хората загубиха част от спестяванията си, тия джобни играчи от Хаврард, на които конците дърла большевика, който не служи на интересите на страната си, а работи срещу нея им ги свиха. Радев обяснява, че виновно за това било международното положение. Виновен е той, а обяснението му на казуса във връзка с международното положение ми зучи както большевишки лозунг от 60-те години:

   Да живее международното положение!

       







Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12311281
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930