Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2022 21:05 - „РУЗВЕЛТ, ЧЪРЧИЛ, ТИТО И ДЕ ГОЛ, ВСИЧКИ ДРЕНКИ СА ЧЕРВИВИ, РАСЛИ СА В ЕДИН ДОЛ!”
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1638 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

„РУЗВЕЛТ, ЧЪРЧИЛ, ТИТО И ДЕ ГОЛ, ВСИЧКИ ДРЕНКИ СА ЧЕРВИВИ, РАСЛИ СА В ЕДИН ДОЛ!”

 

    Това е текст на политическа песен, която съм пял като войник от 1962 до 1964 г. Другата, която пяхме беше:

 

      Изправи се гора от стомана,

      насочете се бойни дула,

      насочете се в мирна закана,

      към врага който иска война!

 

     Сега тези текстове според мен трябва да бъдат актуализирани, като на първата песен, политическата, повече подхожда такъв текст:

 

      Путин, Радев – всички са гнусливи,

      Расли са във един дол!

 

    Втората песен сега, когато артилерията вече изчезва и я заместват ракетите, би тябвало да има такъв текст:

 

     Изправи се гора от ракети,

     насочете се бойни глави,

     Насочете се в мирна закана,

     Към врага дето сака война!

 

     Мотиви за промяната на текстовете:

     Първият е войната, която отвори Путин с Украина и която той загуби.  Украинците така направиха, че на Путин свет му се уви, според други медии, свет му се увъртя. Войниците му в Украина попълниха молби, че те искат да воюват там по свое желание, но и това не му помага. С този фокус Путин вече не носи носи отговорност за убитите заради него момчета, виновни са си те самите. При такъв казус ако родителите им протестират срещу Путин и мира са застрашени със затвор от 3 до 15 години за противодържавна дейност.

   Какво му остава на Путин, след като украинците спечелиха войната – да изстрелва ракети срещу тях като руши страната им, като избива хората на Украина, включително и децата - това му дава самочувстве на този изрод, че от него нещо зависи. Тази война е краят му, той така се окака, че повече цялата стана огромная не може да го почисти. Който и да го види, където и да отиде,  резултатът от посещението му ще бъде споменаване на майки и проклетисване. Друг е въпросът къде би могъл да отиде. Мисля, в Северна Корея, в Еритрея, в Сирия, но най-добре ще бъде посещнат в България от клонинта си Радев. Има хора, които толкова се  радват на срещи с любим човек, че сернуват по малко га го видят. Има сводки в Центъра, че нЕкои дори го нализват.

 

    Както Путин се окака целио, така се самонаексрементира и Радев с проработката си за запирането на Борисов в кауша и оклеветяване на партията му. Такава просташка Черепово/Радевска проработка едва ли е имало в нашата страна до сега. Тя показва интелектуалното ниво на резидента ни и методите му на работа – същите, както тези по времето на Сталин. Но колкото и да подражава Радев на гурото си, Путин, те се различават малко. Путин заподмятва ракети и ги изстрелва по жилищни квартали, болници и театри, а този, понеже няма ракети, остава му само да смърди. И много умело го прави – при появата на екрана на телевизора се усеща смърдеж. Само че не той , а една друга госпожа от правитерството има агентурен псевдоним Фрау Фурц. Целта на Радев обаче е друга, той я обстрелва от закрита огнева позиция. Радев с тази просташка проработка иска да „сготви” Кирчо Секса, защото той уволни клонинга му Янев - не министър, не човек, а джелезо. Още по-силни думи ми трябват за него – Комунист. И стана такъв милиционерско-прокурорски смърдеж, който може да принуди Кирчо Секса да дебаркира от властта, защото той отново носи отговорност. Първият път с фалшивата декларация му се размина. Ако се подкваси приготвеното от резидента, чакат ни неотложни парламентарни избори, където концертмайсторът ще бъде Янев, а изборната музиката отново ще напише резидента. След тези избори от трите популистки парти – ИТН, ПП и Възраждане, ще остане само последната. Идва часът на Янев/Нинова/Копейкин. Те, верни във борбата под ръковоството на резидента, ще въведат нов ред във страната. И евентуално референдум за или против НАТО и ЕС, за союз със ОНД?

            image  









Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185802
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031