Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2022 23:01 - ЕДНА КАДЪРНА ХАРВАРДНИЦА !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 955 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

             ЕДНА КАДЪРНА ХАРВАРДНИЦА !!!

 

   Напоням една мисъл на Гьоте за жените:  „Вечната женственост ни възвисява!”

   Така казва Фауст на етап от живота му, описан от самия него:

   „На мъдростта последните предели достигнах днес!”

   Истината е,  че има жени, които възвисяват, има и такива, които не блестят с красота, но пък са много умни. Когато момичетата навлизат във фертилна възраст най-голямото им притеснение е да не им изпадне пред хора превръзката им, защото ще станат за кашмер. За надарените с бистър разум и сила на ума жени обаче фертилността не е пречка за тях да се изявяват дори редом със зрелите мъже, като политички. Имам предвид начальницата на политическия кабинет на министър-председателя ни, скандално млада, фертильница, но с големи интелектно-умствени възможности. Ще отбележа само, че заплатата й е 14000 лв. Тази сума е съизмерима само с доходите на балерината на Большой тетр, Анастасия Волочкова. Запознатите с казуса знаят защо.

    Тази вечер видях нашата надарена с разум девойка по телевизията да раздава и акъли и то с основание. Тя каза, че не е доволна от прокуратурата, защото не работи, но пък е доволна от МВР, което работи, но прокуратурата пречи работата му. Доволна е и от работата на министъра на вътрешното министверство. Много интелектно и убедително момичето изложи мотивите си, без да споменава Каскети, Дамаджани и др. подобни.

   Слушах я,споделям казаното от нея, но се чудя:

   Толкова ли са тъпи тия от съда , от прокуратурата, че не се сезирват върху казаното от нея? Аз напр. ако бях главен прокурор веднага след предаването й щях да отида и да си дам оставката. Ако пък бях председател на ВСС, щях да я повикам, да ми каже какво иска от Съда и да го приложа веднага в работата му.

   Питам се, как може да има толкова групави хора – тя им казва къде грешат, казва им как да поправят грешките си, а они – нищо. Трябва да се разчита на младите хора, които изоставиха доста по-добрия си живот в Харвард исе завърнаха в България за да продълргат промяната, чието начало поставиха Манолова и новият политик и популярен  композитор, Трифонов.

    Евалла на младите, на тях принадлежи бъдещето! Ако зависи от мен, и по-високи заплати бих им дал...


                              image







Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12310079
Постинги: 4577
Коментари: 10805
Гласове: 18386
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930